За цапането- въпреки, че няма нещо като обличане на една и съща дреха 2 пъти, даже да сме излизали за половин час, съм се карала броени пъти- например като отиваме на лекар, Влади излиза от входа и цопва с 2-та крака в най-мръсната локва, или каката- вече на 5 и нещо в пясъчника копаеше с ръце и си хвърляше пясък по гърба и главата- играеше си на куче
За ролковите кънки- изучавам материята от почти година и тези дни ще купувам на каката за рожденият ден. Като цяло от проучването научих, че принципно най важното е колелцата да са силиконови, шасито алуминиево, обувката "дишаща" и да е стабилно фиксиран глезена. Тъй като от високият клас нещо не намирам кой знае какво разнообразие, за сега съм се ориентирала към едни- Worker Adriane
Иска ми се и ние да мръднем на някъде извънградско, но таткото ни все работи то в събота, то в неделя, май ще е чак април, като има отпуска.
Все пак съм доволна, играта добре ги изморява. Но няма такъв кеф да се занимават двете заедно! Досега тичах по малкото, каката наопъки....вече са комбина. Никога не бих се сетила за игрите, които му измисля кака.
Как само ме разсмя...Представям си колко са били възмутени въпросните баби....Но пък за сметка на това, важното е че децата се забавляват.
Иначе наистина е много гот, че се заиграват заедно.
Сега си играят в стаята, а аз имам време за форума.
Сигурно е хубаво две деца като са близки по възраст да почнат да се заиграват.Много обичам като играят със съседчетата как започва да не ме търси толкова вече.Интересно е как с времето си стават нещата..но никога по-бързо отколкото трябва:)Може би децата,които са на градина вече са отдавна свикнали с някаква самостоятелност,но ние тепърва се учим.

Никой! Вече изумявам! изпити, рушвети ... отсега ли?!?
колко гот