Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 56 063
  • 462
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честита Нова Година , момичета Simple Smile Пожелавам на всички ни здраве, любов и много семейно разбирателство Simple Smile

Тези празници ми дойдоха в повече - само ядене и пиене, от маса на маса Simple Smile На нова година си бяхме у нас и беше голяма лудница 11деца с 16 възрастни. Но пък беше весело, на децата изчистихме гаража и надухме батута и там си изкарваха бесовете малките.

# 361
  • Ямбол
ЧНГ на всички,нашата Дени снощи стана кака на бебе Денис Simple Smile

# 362
ЧНГ на всички ! Бъдете здрави и щастливи !

ЧРД на всички, които вече навършиха 4! Ние имахме няколко торти и той така свикна да духа свещички, че всеки път като има торта вкъщи, иска отново да има рожден ден и да духа свещите.

# 363
никид, честито! Да ви е живо и здраво новото попълнение в семейството.

Честита Нова година на всички. Дано през новата година да сме здрави, по-добри и щастливи.

# 364
За много години ,момичета! Бъдете здрави всички... и всички около вас! Много щастие!

Никид,честита радост на вас ! Simple Smile Да ви е здраво детенцето и да расте щастливо!

Ние изкарахме хубаво празниците...по домашно...малко гости,ние при бабите после...и така.Но то не се усети,че половинката не почива толкова дни.

Иначе сме добре,щуреем,дивеем...Simple Smile Мен ми потече носа нещо та тия дни не излизаме навън в студа..ама тя и не иска нещо напоследък.Я виж колко си е добре тука да си играем...ми казва.Но аз не се давам де...обяснявам,че студа ни е приятел Simple Smile

Не съм писала и за закъснялото ни парти за РД...беше много хубаво в този клуб..Цвети,пак и отново мерси за идеята WinkТя си изкара идеално,всичко беше на Пепеляшка,украса,торта,разни сладки,аниматорката...въобще много беше доволна Simple Smile И ние покрай нея! Simple Smile

Приятен ден от нас!

# 365
Честита Нова Година!Да сме живи и здрави всички,да имаме много поводи за усмивки,много късмет и успехи!

Честит 4 Рожден ден на всички дечица!Да растат здрави,весели,щастливи!

Честито бебче на НИКИД!Да е живо и здраво,много да ви радва!

# 366
никид, честито бебче. Да Ви е жив и здрав!
И да слушкат двете Денита Simple Smile

# 367
Честито бебе на Никид!
Нека е много здравичко и послушно и много да ви радва!

# 368
Честито бебче на Nikid! Да ви е живо и здраво и да слушка кака!

# 369
  • Ямбол
Благодаря ви момичета,днес ни изписаха,бебчо е страшно кротък,както и кака му беше,много си приличат,аз полека лека  се възстановявам, доста ме боли гърба.

# 370
Честито мамче,да ти е жив и здрав малкия Дени,да ви радва,да слушка и да расте весело и безгрижно дете!!!!

# 371
  • Ямбол
Благодаря ви мили мами, много сме кротки,каката е на 7-то небе от радост,много помага.

# 372
  • София
Nikid, честито бебче Simple Smile Леко възстановяване Simple Smile

Момичета, как сте?

Ние пак сме в серия болести.  Миналата седмица Гоги си беше вкъщи, защото беше болен. В понеделник беше ок и днес пак е със запушен нос. Тези вируси ще ме докарат до лудост.

Много ме е яд в нашата градина тази година няма да има ски-училище поради някакви организационни проблеми. #Cussing out Така се надявах да запишем Гоги - гледам сега ски училищата, ама той сам няма да отиде, трябва да има познати лица. С децата от градина беше най-лесно.

Пазете се и доскоро Simple Smile

# 373
  • Ямбол
tsvety_georgieva , благодаря ти,днес вече 1 месечинка празнуваме Simple Smile
 А за градината, не съм си мечтала за такива занимания, в нашия пуст град,нищо не искат да организират, а извън градината,за такива малки,още нищо не предлагат,колкото и да искаш да си запишеш детето.

# 374
Как си лети врвмето...Никид,честита месечинка Simple Smile Гледам месец не съм писала и аз..а какво сме правили хич не знам Simple Smile Лети си,лети...

Ние сме добре,занимаваме се вкъщи главно,каго може сме  навън  и така Simple Smile Чакам пролетта да започнем отново с нашата програмка,че с тия вируси спряхме всякакви неща. Само дето на РД ходим чат паг и с познати нещо на гости. Сега се е навила да ходи на тенис,ксто гледаме Гришо Wink

Цвети,как сте? Оправи ли се Гоги?

Приятен ден и дано всички сте добре!

Общи условия

Активация на акаунт