Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 56 065
  • 462
  •   1
Отговори
# 345
  • София
здравейте Simple Smile

Кали, резервирахме клуб Островът на съкровищата 5 в Лозенец, мислих , мислих и накрая го реших. Надявам се да се получи. Днес ще ходя да поръчвам торта за градината - с динозавър по-възможност най-големият.Simple Smile Миналата седмица Гоги беше пипнал вирус в градината , та си седяхме вкъщи тримата и лудницата беше пълна. На Елица и избиват долни кътници и тя с една хрема. В нашата градина има и друг проблем- въшки. Аз се побърках от притеснения, но Гоги е чист засега. Обаче има много незаинтересовани родители- не им пука и се държат нагло, а в крайна сметка става въпрос и за техните деца, но това е друга тема. Сега другата ми драма са подаръците за Коледа.

# 346
Момичета, почерпете се виртуално за нашия 4 годишен момък:-)

# 347
  • София
здравейте Simple Smile

Бисе, да ти е жив и здрав момъка Simple Smile

# 348
second, да ви е жив и здрав!  Hug  bouquet

# 349
Бисе,честито! да е жив и здрав!

Днес видях,че и Ники на Ели е рожденник.И той да е здрав,и да расте много  щастлив!

Мен ме обзе пак организацията Simple Smile Сега правя за у нас на самия 9-ти...семейно.А следващия уикенд с децата.Заровила съм се в торти,играчки,мисля ги разни изненади.

Дано всичко сме добре и дечицата ни да си изкарат чудно празника!

# 350
Благодаря, момичета:-) празника беше супер! И в детската градина, и в клубчето:-) ще кача малко снимки във групата, когато ми остане време:-)

Цвети, честит рожден ден на Гоги! Да е мил и грижовен батко, много да ви радва и да е много любопитен и любознателен:-)

# 351
Здравейте момичета,

честит рожден ден на всички порастнали дечица , които изпразнуваха вече. Нека и дечицата и техните семейства бъдат преди всичко много здрави  и нека щастието и късмета , усмивката и обичта да са винаги част от живота им Simple Smile Весел празник на всички , които ще празнуват идните дни  newsm59

# 352
Иве,чудесна смяна на заглавието Wink

Цвети,и тук да е жив и здрав Гоги! Simple Smile

Сега се замислих колко много време е минало...4 годинки...сериозна възраст Simple Smile

# 353

Честит празник на всички дечица, които вече отпразнуваха 4я си рожден ден!

bouquet  bouquet  bouquet

# 354
  • Ямбол
На всички навършили вече 4 годинки и настоящите такива, желая все по-щастливи и усмихнати дни,изпълнени с много радости,игри,незабравимо детство и никакви болести!
На всички именници весел празник,аз съм празнуваща ,но много няма да се отдавам на подготовки за мен, а за рожденичката,че ще имаме доста гости ,а и за градината почерпки и торта сама приготвям,а корема бая си ми пречи вече Simple Smile

# 355
Ники, честит имен ден на патерици...  и най-вече честит рожден ден на Дени ( пак на патерици ) . Да е жива и здрава , много щастлива и най-добрата кака на света Simple Smile
 Честит рожден ден на Аля на  Мари и на всички останали , на който не съм честитила във ФБ. Нека са здравички и много радостни и усмихнати.

Честит рожден ден на Йоан на Рика  и на Влади на Илиянка. От сърце им желая много здраве и късмет в живота.

кали, как мина празника ? Дано всичко да е било наред и Ая да е била многоооо доволна Simple Smile
Ние сме малко болни тия дни , ама то нормално. В градината пък си имаме скрлатина , но засега няма признаци. Взимаха им секрет на цялата група , та да видим резултатите. Иначе нищо интересно при нас ...
Целувки на всички и приятни зимни дни Simple Smile

# 356
 newsm59  party023

Честит рожден ден на всички прекрасни декемврийчета 2010 г. и на техните семейства! Здрави, щастливи и успешни  Hug
Съжалявам .... пропуснала съм толкова много новини в темата...
Започнах работа и не ми остава никакво време за мен  ooooh! посвещавам всяка свободна минута на децата и на половинката. Темпото на живота е такова, че все още не успявам да намеря идеалната среда, а може и да не я намеря...радвам се на всеки момент и не му мисля много-много.
Весели Коледни и Новогодишни празници! Бъдете здрави!  Hug

# 357
  • София
здравейте Simple Smile

Честит Рожден Ден на всички вече празнували 4-ти рожден ден Simple Smile

Мацки, ние се завъртяхме с едни сополи и е ту Елица ту Гоги, направо ми писна вече.

Вчера се почувствах много зле Гоги непрекъснато ми пробва границите на нервите, та вчера му повиших тон да ме чуе и той съвсем тихо и спокойно тон ми каза "Майките не крещят на децата си, защото ще ги заболи гърло". При което се почувствах много виновна затова че му позволих да ме изкара извън релси.После ми стана смешно , че едва ли проблема е гърлото.

pipi_mb, за съжаление живота ни завърта и малко време ни остава за писане. Успех на работата.

# 358
Здравейте сладки рожденици!

Ние явно си имаме режим на разболяване. Като върна календара, все на едни и същи дати се получава. Миналата година дребньо беше с бронхит и последвала пневмония по това време, сега пак. И как го изпуснах да стане пневмония не разбрах! От едно сополче започнах аб капки в носа, като се разкашля доста бързо включих вентолин и накрая бам пневмония! За щастие детето изглежда супер здраво въпреки диагнозата. Нито температура, нито е отпаднал, почти не кашля, а яде като ламя. Добре, че се навих на снимка, до последно не исках да го облъчваме.
Каката ще пътува за празниците без нас в чужбина и по 40 пъти на ден я питам добре ли е, че голямо притеснение да не се зарази от него. Те са постоянно заедно, абсурд да ги разделя. Моля се да е здрава и чакам да ми издадат Зелена здравна карта, дано стане навреме. Иначе ще сключа застраховка да ми е мирно.
 Всички мъници, каки и батковци желая ЗДРАВЕ! ♡♡♡

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 19:31 от dobra

# 359
Марги,дано отмине бързо! А Али да си изкара хубаво...къде от толкова малки ходят в чужбина Simple SmileНаправо не е истина как се развиват днес!

Цвети,щом повиша малко глас,когато се инати...веднага идва,почва да ме целува и тихо ми казва Спокойно Simple Smile Такива са хитреци Simple Smile

Ние изкарахме екстра "бабешкия" рожден ден както сама го нарича.Едните наобед,другите вечерта.На всеки час подаръци.Получи си всичко дето искаше.Духна два пъти свещи ...и един път с тати на другия ден Simple Smile Беше щастлива и ми каза Благлдаря,че организира това парти! Направо ме разтопи Simple Smile Надувах балони до припадане тоя път...досега татко й го правеше Simple SmileАма късмет беше в чужбина.

Сега ще чакаме детското парти...наокоо всички са не добре...та вече се чудя....но да видим Simple Smile

Иве,и вие да сте добре!Ама вие имате още времд до деня Wink

Общи условия

Активация на акаунт