И да споделя , че ние вече ходим на градина, от началото на седмицата , госпожите много я хвалят , че се приспособява отлично и много слуша още от първия ден си спа там на обед. Все пак има приятел от групата и явно това и помага.
Аниматор и готово.Има една пързалка вътре и разни игри,играчки,разбира се.Частта за родители много ми допадна,а и тя иска Пепеляшка..а то стои много кукленско, ако се украси,както искам 

Няма кой просто да остане в нас с нея.Ама казва,че иска да дойде..да видим 
Съвсем приемливо, големичките си казват.
Групата имаше сигурно 40 деца последния път.Май ще търся нещо по-различно.Половината бяха така...та и ние сега. Първо мслко гърло и хрема..ама назад е хремата..и взв да кашля.А тя досега не беше,и като се страхува от храчките...абе ...Взехме снощи инхалатор и сега правим с физиологичен разтвор ... ли как се води ...Дано така мине,че вече посивях от неспане една седмица.Тя спи върху мен,търси подкрепа като прокашля,аз не мигвам...И така

Тя като не е много контактна ще се излекува бързо!
Явно ще трябва да свикнем с някои неща,сега когато започваме срещи с много и всякакви дечица.Май има ефект...сякаш се разводниха храчките,помна да откашля някак...Давам и този сироп Гринтусс ама неото каза,че това си било за мое спокойствие.Инхалациите били важни.някой да е слагал капките Тобрадекс (за ОЧИ) в носа?Препоръча ми ги,защото вече 7-8 дни хремата е една и съща...явно назад,напред почти нищо.Само попква чат пат и не може да издуха хубаво.Слагах досега само солени,с прополис вътре,Ооитах вечер хомеопатичните Еуфорбиум...ама ефект няма много.
Да ти кажа доста се стреснах,като не е кашляла досега.Имаше един опит покрай кътниците на 2 и нещо,но реално не стана и дадох малко Проспан тогава за мое успокоение май.Този Гринтус не го е пила,давам го.Иначе инхалацията е само с физиологичен разтвор засега.Дано мине така.Неото е против химии всякакви,знам че до последно ще опита с нещо друго.Но явно при сблъсъка с нови неща...идва този момент. 
Днес Сияна на Поли е рожденичка!Да е жива и здрава и тя!

Препоръчани теми