Отговори
# 15
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тука съм, ама хич ме няма. Rolling Eyes

# 16
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чакай да влезна още веднъж както трябва.

За романтичните лаленца на ЕлитУ -

За дневните задявки на Гъбка -

За кофража, гипсокартона и другите градежни елементи на ЗизУ -

# 17
  • в подножието на планината
 wavey wavey wavey

Леле, какъв късмет... Laughing началото на темата...чак не мога да повярвам... Shocked

Благодаря на неуморните пчелички, които винаги навреме са готови с уютните и красиви темички... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Не успявам да пиша последно време, но ви чета редовно... Rolling Eyes Липсвате ми мноооого... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 18
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илденце Heart Eyes Heart Eyes Hug Профче Heart Eyes Heart Eyes Hug ко ти е ма души? Rolling Eyes

# 19
Здравейте  Hug Hug Hug Hug
Много тихи4ко нещо newsm78

# 20
Аз гледам К/Г и Гюла, Хандана, Гнидата и Бану...мноооу ме напрегат...егати невестулките... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 21
  • Още у мъглата ...
Ей ма, гледам КГ, ама верно мноооооооого празно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Какво ти е  Rolling Eyes newsm78  Само да не си търкала пак банята с белина Naughty
Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes И ти ни липсваш, пък  Rolling Eyes Кога ще можеш и да пишеш, а не само да четеш newsm78

# 22
  • Още у мъглата ...
Аз гледам К/Г и Гюла, Хандана, Гнидата и Бану...мноооу ме напрегат...егати невестулките... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Идееееем и аз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 23
  • Още у мъглата ...

Явно сме във фазата на тихата лудост  Mr. Green

# 24
КуДже форевър енд евър!!!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 25
# 26
То и аз го гледам Laughing
Зиз Hug Звезди Hug Габи Hug Профи Hug

# 27
  • в подножието на планината

Зизу, Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз съм на К/Г и тая Хандан така ми вдига нервите, че ако е при мен ще я удуша с два пръста... #Cussing out

Габи, Hug Heart Eyes Heart Eyes  чувствам се много уморена след работа и заспивам... Rolling Eyes

Мими, Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 28
# 29
Тва са те ...Кузей и Джемре... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Чей си добавим некоя китка, че тия на Профи нещУ не са ми точнУ... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт