Отговори
# 735

Песента от сватбения танц на Халилудко с Фери и кръстникът им Емир. Joy

http://www.youtube.com/watch?v=gskh-BAxdqQ

# 736
  • Варненска клюкарка
Момичета как разбрахте, че са емнали Едже при тати, та те я следват много и не мога да се ориентирам кой какво и е писал?! newsm78

https://twitter.com/search?q=%40eceyorenc&src=typd&f=realtime

Ето тук Наде- скорощните не съм ги чела, но днес към обяд бая критика се изля, (назад също не съм ги чела) основно по Серка в частност талантливата и и докосваща игра Peace Имаше и такива туити без персонални критики, а изцяло за сериала,  който се превръщал в боливудски филм с тези песни и ревове Whistling

Аз виждам това, което тя е ретуитнала, но представям си какво е истинското положение....затова и предполагам, че дори и снощната серия на такава дата, продължиха да се кълват по устите вместо да се целуват...критиката е смазваща, пък каквито щЪт дитирамби да си разпъват някои хора Peace

# 737
  • Още у мъглата ...
Момичета как разбрахте, че са емнали Едже при тати, та те я следват много и не мога да се ориентирам кой какво и е писал?! newsm78

Наде, аз не съм проследявала туитовете към Еджето  Laughing Меркам по мойта туит стена, но не съм имала време да си ги превеждам с гуги  Laughing То може и без да се следва да й се прати туит  Peace От нейния профил можеш да видиш какво е ретуитнала, ама това което не е ретуитнала, трябва да си се гледа на самата стена на туитовете  Peace И пак не могат да се хванат всички, щото на твойта стена гледаш туитовете на тези, които ти следваш Peace Може би в дисковъри стената да се видят още  Peace

# 738
# 739
  • Още у мъглата ...

https://twitter.com/search?q=%40eceyorenc&src=typd&f=realtime

Ето тук Наде- скорощните не съм ги чела, но днес към обяд бая критика се изля, (назад също не съм ги чела) основно по Серка в частност талантливата и и докосваща игра Peace Имаше и критики изцяло за сериала,  който се превръщал в боливудски филм с тези песни и ревове

Яяяя, не съм се сещала със сърч да ги търся, ама може би щот толкова не ми се е занимавало newsm78
Мерси, Бел  Hug

# 740
Душки, аде в колона по един пред мен към новия дом

# 741
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей първо да кажем, че аз съм по-по-най дебела в диспансера. Naughty
Никой да не се опитва да ми земе първенството. Дърта съм, годините ми се пишат 43, ........
Обаче имам жив съученик. Grinning Grinning Grinning

# 742
Мерси момичета.
Малииии, какви неща чета. Joy
Едже как понася всички тези критики? ooooh!

# 743
Чей първо да кажем, че аз съм по-по-най дебела в диспансера. Naughty
Никой да не се опитва да ми земе първенството. Дърта съм, годините ми се пишат 43, ........
Обаче имам жив съученик. Grinning Grinning Grinning

шшшш, а, по полека щот първенството ти е под въпрос Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт