Отговори
# 705
Хейййй банда мераба джанъм беним  wavey wavey wavey wavey wavey

само до един фейс се допирам и другаде не  успявам вчера и днес Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

едни маси са ме налегнали от снощи,едни тежки нощи та днес цял ден ранени ходим Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миленче Hug и тук да ти честитя милоооо  nbirthday newsm59 Жива и здрава и любовта да те следва неотлъчно  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

и Бибончето ли ни е рожденничка newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

newsm59 nbirthday newsm59 и ти да си Жива и здрава мила Hug Hug Hug

Ирчок Hug клипарата чок,ама чок гюзел  smile3501 smile3501 smile3501

Дани Hug мен що мЪ на заведи на кръста,аз от една година се каня да ида и още благополучно съм отишла  Joy Joy Joy Joy ама фотките мноУ 'арни  Peace Peace Peace

всички си ви гушкъм и ловкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 706
  • Още у мъглата ...
Аз явно, щот не съм я живяла сагата с Кашкавалката, когат вие сте й се нервели, та от ненапрегната  Mr. Green гледна точка, на някои снимки е симпатично момичето и другото впечатление, което ми направи, са тъмната коса и зеленикаво-сините очи  Mr. Green  newsm78

Жани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 707
  • Още у мъглата ...
Хазалка с фенка - 2010 г.  Peace Хубава, бее, хубава  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 708

Габче Hug сладка Хазалка

и мойтУ ашкъм чок татлъ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
  • В света на мечтите... ❤
Аз си додах  Laughing Party Party Party
Миме  Hug Heart Eyes Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Дани, много хубаво си се разходкала, планините са ни много хубави, представям си и като се зазелени  Grinning Най-обичам да правя снимки пролетта (зелено и започващо нов живот Grinning) и есента (с многото цветове Grinning) Party Party Party
Аз също обичам да седя по-турски и сякаш най-много си отпочивам така, а ако не мога баш по турски, поне единият крак под д-то Mr. Green Един костен дофтур (при който бях заради коленцата) ми казваше, че за кокаляците не било хубаво дълго време да се седи по турски, поради опасност с времето да се изметнат/изтъркат горните бедрени връзки, ама аз само кимнах с глава и пак си продължавам  Party Party Party Кат земат да ме наболват, тогава може и да спра  Mr. Green

Джес  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Хайде, бегай да празнуваш  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Габи  Hug Heart Eyes  и аз така като вземат да се износват ставите и да болят,тогаз ше се откажа  Laughing

Жанка,другият път се хващаме двете под мишничка и бавно славно ше изкатерим балкана.  Hug Heart Eyes Hug

# 710
Хазалка наистина е много сладка тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Чачко така като е в профил и са позамазали качеството на снимката,ми харесва  Laughing

# 711
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тук съм...тук съм... Party Party Party Party

Дани Heart Eyes Heart Eyes Hug Жани Heart Eyes Heart Eyes Hug Габун Heart Eyes Heart Eyes Hug и ти се се прибрала в диспансера Laughing Laughing Laughing

# 712
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes Одим, одим, па у диспансеро ша кацнем  Mr. Green

Жани, Чачко така на черно-бялата снимка в профил става  Grinning Heart Eyes

# 713
Зиз  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 714
  • Варненска клюкарка

Ей за това събуждане (малко на забързан кадър е тука, но нищо) говорех снощи- как първо я изхлузи от ръката си, че спеше на гърдите му, а после нежното докосване, целувката по бузката, шепота в ушето и да се събужда вече, нежността Heart Eyes...пак сняг, планина, хижа, общо легло.... Но без дежа-вю, защото всичко това беше на светлинни години по-добре изиграно от снощната сценка с Мирка.....

пп Мдаа Габ- кашкавалката е поредната с тъмна коса и светли очи на която е спрял поглед smile3521
 Като се сетя с какъв възторг говореше за Адриана Лима, Анджелина Джоли, Хазал Кая (тука направо се разтреперваше милия и плувваше в пот- клипове сме гледали) Туба Буюкюстюн, кашкавалката с пронизващите очи, дето ако не бяха журналята, щеше да я отнесе като куцо пиле домат hahaha
Сега се сещам и за Дерия Сенсой, която към момента е синеока блондинка, но преди това си е била брюнетка Wink По едно време на пет от излезлите снимки, на четири от тях беше в компанията на Дерията

Има и още 2-3 светлооки брюнетки дето съм забелязала, че му харесват, но сега не се сещам имената...

# 715
на мен всякък ми става ашкъма Joy Joy Joy Joy Joy Ич не ми е грозен дажИ Peace
на който му е глозян да затваря кипенците Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дани Hug другия път свиркаш да не забравиш Crazy обувам шортите и идвам Joy Joy Joy Joy Joy

Зизунко Hug Hug Hug Hug домъчня ми за теб мЪ джанъм Blush напоследък се разминаваме нещо Hug Hug Hug

# 716
  • Още у мъглата ...
Ейййй, грам не може да докара влюбен поглед таз велика актриса  ooooh! ooooh!
А Чачко все едно й вика, ари бе, ари, пОгледни ма ФлюбенУ, ма май ни мойш  Mr. Green Joy Joy

Скрит текст:

То ненапразно в туити говорят, че Мерт и Ейлюл изглеждат наистина, като влюбени, а Яман и Мира, кат приятели, ама не севгилита  Laughing Peace

# 717
Аз си додах  Laughing Party Party Party
Миме  Hug Heart Eyes Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Дани, много хубаво си се разходкала, планините са ни много хубави, представям си и като се зазелени  Grinning Най-обичам да правя снимки пролетта (зелено и започващо нов живот Grinning) и есента (с многото цветове Grinning) Party Party Party
Аз също обичам да седя по-турски и сякаш най-много си отпочивам така, а ако не мога баш по турски, поне единият крак под д-то Mr. Green Един костен дофтур (при който бях заради коленцата) ми казваше, че за кокаляците не било хубаво дълго време да се седи по турски, поради опасност с времето да се изметнат/изтъркат горните бедрени връзки, ама аз само кимнах с глава и пак си продължавам  Party Party Party Кат земат да ме наболват, тогава може и да спра  Mr. Green

Джес  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Хайде, бегай да празнуваш  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Габи  Hug Heart Eyes  и аз така като вземат да се износват ставите и да болят,тогаз ше се откажа  Laughing

Жанка,другият път се хващаме двете под мишничка и бавно славно ше изкатерим балкана.  Hug Heart Eyes Hug
Ами кат сте слаби4ки, мое си ка4ите и свиете краката секак, а аз ве4е не мога крак връз крак да слагам Crossing Arms оба4е па нема опасност да ми се изтъркат връзките Mr. Green

Жани Hug Джеси Hug
Зиз Hug

# 718
  • Още у мъглата ...
Бел, ами при събуждането просто няма база за сравнение  NaughtyGrinning Наистина с много нежност и трепет и любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама то с тоз трактор-Серка не става такава нежност, ни мой са получи  Naughty Mr. Green
Най-много тя да го събуди със свиркане с пръсти  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А иначе за протокола - и аз мога да свиркам с палец и показалец, даже едно време и с 2х2 пръсти, ама нещо ся, ако ги завра в устата, няма да мога да духна, щот нема место, тя мойта уста малка  Mr. Green Joy Joy Joy

# 719
  • Още у мъглата ...
Мимчо  Hug Ти па се едно се търкаляш, ай ся  Simple Smile
Ама па щом не седаш по турски, си на далавера за кокаляците си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт