Отговори
# 30
  • Още у мъглата ...
Аз гледам К/Г и Гюла, Хандана, Гнидата и Бану...мноооу ме напрегат...егати невестулките... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зизу, Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз съм на К/Г и тая Хандан така ми вдига нервите, че ако е при мен ще я удуша с два пръста... #Cussing out

Габи, Hug Heart Eyes Heart Eyes  чувствам се много уморена след работа и заспивам... Rolling Eyes

Мими, Hug Heart Eyes Heart Eyes

Може да е ранна пролетна умора, ще мине  Party Party Party Party
Ама преди да заспиш минавай от тук  Hug Heart Eyes

# 31
  • Още у мъглата ...

Още веднъж тогава - вече с пълна яснота  Laughing
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 32
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тия па кат почнат да ми свършват филма къде се сетат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 33
Божеее как ме блъска глава и от нищо не минава #Cussing out
Зиз, ела с пищака да ме пернеш от упор Mr. Green

# 34
  • Още у мъглата ...
Тия па кат почнат да ми свършват филма къде се сетат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сефте, комендантски  Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!
Ма толку ли още 1 мин. не можаха да дадат - някой да се появи още   Whistling Whistling Whistling

# 35
  • Още у мъглата ...

Това щот се изнерви на синчето  Rolling Eyes  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ама пък я си помисли ти в училище всичко ли си казвала веднага на вашите, не си ли покривала понякога някоя бележка или забележка Mr. Green newsm78

# 36
Няма такъв морж кат Джемрето   ooooh! сао Кузей & Зейнеп  Party

# 37

Това щот се изнерви на синчето  Rolling Eyes  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ама пък я си помисли ти в училище всичко ли си казвала веднага на вашите, не си ли покривала понякога някоя бележка или забележка Mr. Green newsm78
Ами, родителя винаги се стреми, детето да постигне пове4е от него, но не винаги се слу4ва Sick
но, много ме изнерви и не за двете 4етворки, защото знаех за тях и си полу4и заслуженото, а за петиците #Cussing outАз о4аквах, 4е ще има една, две петици, другото шестици, а то то4но обратното #CrazyИде ми да му извия врата на осморка Naughty

# 38
Няма такъв морж кат Джемрето   ooooh! сао Кузей & Зейнеп  Party
морж Whistling Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
  • Още у мъглата ...
Няма такъв морж кат Джемрето   ooooh! сао Кузей & Зейнеп  Party

Аз съвсем се омотах ся с имената  newsm78 Джемре я знам Peace Визуално не ми е много хороша, но като героиня ми харесва  Peace Зейнеп коя е, дето забременя ли newsm78

# 40

Аз съвсем се омотах ся с имената  newsm78 Джемре я знам Peace Визуално не ми е много хороша, но като героиня ми харесва  Peace Зейнеп коя е, дето забременя ли newsm78
не Naughty друга звезда, която ще се появи по късно Joy Joy Joy

# 41
  • Още у мъглата ...

Аааааа, като я видя, пак ще си кажа  Laughing Party Party Party Party

# 42

Аааааа, като я видя, пак ще си кажа  Laughing Party Party Party Party
Тя, е щерка на оня с фотото дет си пада по алтавата майка на Джемрето Mr. Green

# 43
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не знам кво ми е.  newsm78 И личния ми доктор не знае.     33uu    

Скрит текст:
Днес си прекарах следобеда в поликлиниката. Снощи много ме стягаше и душеше, вдигнах кръвно, пулсът ми беше много учестен. Личния ми направи две кардиограми, щото първата не му хареса, а на втората обяви, че май нещо апаратурата не му е в ред. Според мен аз не съм, ама беше безсмислено да споря с него. На слушалка дробовете ми били чисти, сърцето работело добре. Кашлицата ми го притеснявала повече от оплакванията ми за сърце и задушаване. Rolling Eyes Според него били на нервна почва щото съм без работа от дълго време. Обяснявам, че на мен ми е добре в къщи и си почивам и си гледам живота, а други са с притесненията, ама нещо хич не ме разбра. Тъй и тъй бях там, от профилактиките съм имала право сега на мамография и кръв за холестерол, натрака ми набързо направления та изтръшках и тия кабинети. Утре трябва да ходя за резултатите. Междувременно ми даде рецепта за кашлицата и да ида на контролен преглед другия вторник. Бай дъ уей кашлям леко. Първото лекарство трябвало да го пия обаче поне месец и половина. Третото си го имам защото и аз самата си го бях изписала. И друг път прибягвам до него като имам дихателни проблеми. Прибрах се у нас да видя в интернет колко струват ориентировъчно другите илачи и да видя имам ли толкова пари. Е казвам ви честно щях да падна.  #Crazy Човекът ми е изписал антидепресант и билкови хапчета за кашлица. Като му изчетеш противопоказанията на антидепресанта и се депресираш.  Mr. Green Да не говорим, че явно е противопоказен, ако наистина имам проблем със сърцето.  doh Утре, като ида да си взема резултатите, личният ако не си е тръгнал, смятам да се разберем като мъже.  Mr. Green Компромисно съм си взела чай от маточина, но не ща да се тъпча с химия.  Crossing Arms

КГ, като не ми даваха две-три вечери да го гледам и изпуснах съвсем нишката. Да не говорим, че още не съм научила имената на всички герои. Като напишете тук някой, почвам да въртя очички и да се чудя кой беше.  hahaha

Зиз, извинявай че китките не са ти били точнУ, ама гледам си се оправила и сама.  hahaha

# 44
Габи, тази го играе Зейнеп
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт