Отговори
# 60
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я се спрете с тия болежки! То бива бива грижа за спама, ама чак пък толкоз!  Mr. Green
Белл, не се вкарвай в моя филм!  Wink Hug

И аз благодаря, че ме светнахте коя е Зейнеп. Хал хабер си нямах, че Мервето и в КГ играе. Аз я харесвам  Heart Eyes, има много различно и аристократично лице. Излъчването й ми напомня Одри Хепбърн. Peace

# 61
  • Още у мъглата ...
Божеее как ме блъска глава и от нищо не минава #Cussing out
Зиз, ела с пищака да ме пернеш от упор Mr. Green
Я ме слушай внимателно ся... Naughty

Борислав в 5-ти клас завърши с 3.45 Mr. Green
В момента има две висши...работи като експерт финансист и получава 1000лв заплата...като след 3 месеца ще му скочи на 1500лв. Peace

Направи си сметката и се замисли...трябва ли толкова да драматизираш... Hug
Peace

# 62
Момичета, лекувайте се и по-скоро оздравявайте.
Аз пък обичам да знам какво се случва в даден сериал и ако вече е излъчван обичам да му видя края, така, че не бих отказала ако някой ми разкаже в общи линии КГ в скрит текст.

# 63
Ако на Мима й трябват още доводи - от 1-ви та до 11-ти клас вкл. (едно време нямаше 12-ти) съм завършвала само с пълно отличие. Децата казаха, че по-скучни ученически бележници от моите не били виждали. Безработна съм.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Помисли още веднъж дали успехът е най-важният и определящ критерий за бъдещето!  Peace
И ти казах да го набиеш, че поне малко да ти мине!   Mr. Green  hahaha

# 64
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Лелееее, ама ти съвсем се оКузи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааа, не се позволява да не ни обръщаш внимание  Laughing Joy Joy Joy Hug Hug

Габи, направо луднах ама на 38 епизод, остават ми само още 40-тина , оххх направо сте ми като наркотик, не мога без вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug - зависимост голяма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Аз пък обичам да знам какво се случва в даден сериал и ако вече е излъчван обичам да му видя края, така, че не бих отказала ако някой ми разкаже в общи линии КГ в скрит текст.

И аз съм малко така.  Laughing Като ти пусне някой скрития текст да знаеш, че ще съм една от прочелите го. Peace
Да питам КГ 80 оригинални епизода ли е?

# 66
  • Още у мъглата ...
Мариетче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Лелееее, ама ти съвсем се оКузи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааа, не се позволява да не ни обръщаш внимание  Laughing Joy Joy Joy Hug Hug

Габи, направо луднах ама на 38 епизод, остават ми само още 40-тина , оххх направо сте ми като наркотик, не мога без вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug - зависимост голяма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Я се спрете с тия болежки! То бива бива грижа за спама, ама чак пък толкоз!  Mr. Green
Белл, не се вкарвай в моя филм!  Wink Hug

И аз благодаря, че ме светнахте коя е Зейнеп. Хал хабер си нямах, че Мервето и в КГ играе. Аз я харесвам  Heart Eyes, има много различно и аристократично лице. Излъчването й ми напомня Одри Хепбърн. Peace

незнам за какво иде реч, че не съм чела до тук, ама да си кажа - Зейнеб хич не я харесвам, а пък самата актриса още повече, изобщо не ми харесва нито излъчването, нито нищо .... няма да задълбавам, че съм и анти фен  Joy Joy Joy Joy

# 68
  • Още у мъглата ...

И аз съм малко така.  Laughing Като ти пусне някой скрития текст да знаеш, че ще съм една от прочелите го. Peace

Да - 80 са  Peace Дръпнала съм си ги, ама още не съм се наканила да ги тръгвам напред   Rolling Eyes
Та не знам Мариетка къде ги сдъвква 2 от епизодите  Laughing Joy Joy

# 69
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

да 80 епизода е два сезона по 40 серии, долу горе всяка от които е по 1:40 мин и аз ще прочета написаното в скритото  Hug

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тъй,на моя мъж сестра му завърши е 6-ица,след това висшето изкара пак с шестица ,и е Химичен инженер,не работи по-специалността си,а в някаква скапана фирма,дето и аз не знам каква се води,и взима 400 лв заплата ,така че как вика Пеоф се замисли.Аз ти казвам моя син,какви оценки има,а и една 4-ка по История има за края на срока,а по-този предмет с баща му винаги сме били много добри.Аз не учех ,а в  час още си запомнях урока,толкова ми беше интересен.Така,че недей се напряга за глупости,да е здраво детето,а другото Бош вер,както викат комшиите  Joy Joy Joy

# 71
Ехеее, 80 оригинални епизоди ли са бреее? Shocked
Да Ви кажа харесва ми КГ ама някак си не ми се захваща със сериите напред. Rolling Eyes
Вие добре се редите на опшашка да четете с мен скритото за КГ ама като гледам няма желаещи за преразказ. Mr. Green
Моя син в нас не учи, само каквото е запомнил в у-ще и е бомба детето с изключение на рисуването, че нашия даскал е Перко Наумов и им пише двойки наред, защото не посещават изложбите му в града. ooooh! Никога, ама никога не му се караме за оценки.

# 72
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да Ви кажа харесва ми КГ ама някак си не ми се захваща със сериите напред. Rolling Eyes

и аз нямах намерение да гледам или по скоро не исках, че се знам каква съм и зарибя ли се, докато не изгледам всичко мира нямам, но определено си заслужава филма, силно го препоръчвам на всеки, да да 80-сет оригинални и то все дълги Simple Smile, аз на вечер през седмицата успявам да изгледам по две серии, а петък и събота не спя вечер, че да наваксвам Simple Smile .... лелелеле 4 реда едно изречение, срамммм  Embarassed Embarassed Embarassed

# 73
  • Още у мъглата ...
Брех, само аз ли не обичам да знам какво става напред  Laughing
Случвало ми се е да си запушвам ушите и затварям очите, като ще гледам нещо на запис (спортно обикновено), за да не разбера от новините какво е станало  Mr. Green
Макар че имам един много комичен случай, беше нещо за мач по волейбол, аз съм си го записала, щот на работа, хапвам и гледам новините, почват спортните - жма, запушила уши, гледам уж свършили, спокойна си отпушвам ушите и те казват резултата  ooooh! ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не че не го гледах после, ама я няма вече тръпката  Laughing

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,и аз съм така изгледах му последните още преди да го пуснат по бтв,и сега знам как завършва,но цялостно не съм го гледала,нещо не ме влече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт