Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мариетче, що така не харесваш Мерве Боолур?  Laughing Според мен всичко й е точнУ.  Laughing Hug

Мариетче, Габче, мерси за отговора за броя на сериите.  Hug     bouquet   

# 76
Ехеее, 80 оригинални епизоди ли са бреее? Shocked
Да Ви кажа харесва ми КГ ама някак си не ми се захваща със сериите напред. Rolling Eyes
Наде,и аз съм така изгледах му последните още преди да го пуснат по бтв,и сега знам как завършва,но цялостно не съм го гледала,нещо не ме влече  Thinking
И аз му знам края, него го видях още преди да започне по тв.то. Laughing

# 77
  • Още у мъглата ...
Ехеее, 80 оригинални епизоди ли са бреее? Shocked
Да Ви кажа харесва ми КГ ама някак си не ми се захваща със сериите напред. Rolling Eyes
Наде,и аз съм така изгледах му последните още преди да го пуснат по бтв,и сега знам как завършва,но цялостно не съм го гледала,нещо не ме влече  Thinking
И аз му знам края, него го видях още преди да започне по тв.то. Laughing

Ейййй, ако ша казвате края, ми кажете да жма  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 78
Божеее как ме блъска глава и от нищо не минава #Cussing out
Зиз, ела с пищака да ме пернеш от упор Mr. Green
Я ме слушай внимателно ся... Naughty

Борислав в 5-ти клас завърши с 3.45 Mr. Green
В момента има две висши...работи като експерт финансист и получава 1000лв заплата...като след 3 месеца ще му скочи на 1500лв. Peace

Направи си сметката и се замисли...трябва ли толкова да драматизираш... Hug
ох, какъв си ми мехлем за душата ми Hug Hug Hug Hug Hug

Ирко Hug Миши Hug Бел Hug Наде Hug

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мариетче, що така не харесваш Мерве Боолур?  Laughing Според мен всичко й е точнУ.  Laughing Hug

Мариетче, Габче, мерси за отговора за броя на сериите.  Hug     bouquet   
Хубава е,обаче аз от Малки тайни ми стана нещо противна,че тя беше гадина в началото там  Mr. Green
А в КГ,се залепи за Кузей,накрая като са разделени е симпатична вече  Joy Joy

# 80
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Почват ония малките сладурки в шоуто на Слави и ще се отдам на удоволствието, което доставят. Междувременно и ще похапна. Чао до след малко!  Grinning

# 81
Я се спрете с тия болежки! То бива бива грижа за спама, ама чак пък толкоз!  Mr. Green
Белл, не се вкарвай в моя филм!  Wink Hug

И аз благодаря, че ме светнахте коя е Зейнеп. Хал хабер си нямах, че Мервето и в КГ играе. Аз я харесвам  Heart Eyes, има много различно и аристократично лице. Излъчването й ми напомня Одри Хепбърн. Peace

незнам за какво иде реч, че не съм чела до тук, ама да си кажа - Зейнеб хич не я харесвам, а пък самата актриса още повече, изобщо не ми харесва нито излъчването, нито нищо .... няма да задълбавам, че съм и анти фен  Joy Joy Joy Joy

Ех, Мише, и аз съм на същото мнение. Тая хич не мога да я дишам. Дразни ме нещо и това е. И дъщеря ми е на същото мнение.

Наде, влез в темата на филма
Скрит текст:
нашата приятелка - Маргото се е разписала там  Grinning То са анализи на всички герои за всяка серия - пълен литературен анализ. Всичко ще разбереш - даже и защо реагират така  Mr. Green

Признавам си, че напоследък и аз ви пренебрегвам зарад КГ. Не че ви липсвам, де. Ама нейсе  Laughing

Профче, дано всичко да е наред.

Хайде, пускам си да слушам сладурите при Слави и 30 серия на КГ.

# 82
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке Heart Eyes Hug,няма го казваме,ще гледаме неподготвена да те хванем  Joy Joy Joy Joy
Мичони  Heart Eyes Hug

# 83

Мариетче, Габче, мерси за отговора за броя на сериите.  Hug     bouquet  
На мен пък устата й не ми харесва, имам чувството, че ако си я отвори и може да погълне човек, толкова е голяма. ooooh!
А тази, която играе Джемре ми изглежда с крива уста.
Манчеее, Hug знам за анализите в темата, ама аз искам да знам напред какво, ще стане без да гледам сериите предварително.
Хвърлям око на темата ама нямам нерви да чета толкова дъъъълги анализи. Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:44 от Neidjal

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,тия у темата ги съжалявам,сега ще разберат всяка мимика на персонажа с мега сложни думи описана  hahaha hahaha hahaha

# 85
  • Още у мъглата ...
Браво на това училище, което е направило униформи за децата  Peace
От шоуто на Слави - в момента  Grinning

# 86
  • Още у мъглата ...
Гъбке Heart Eyes Hug,няма го казваме,ще гледаме неподготвена да те хванем  Joy Joy Joy Joy
Мичони  Heart Eyes Hug
smile3534
Аз вече почнах с леко премрежени очи да ви чета постовете, да не скочи нещо  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
Вани нема начин hug

Профи Hug дано всичко е наред hug

Манка HugМиши Hug

Булка smile3525  love001

# 88
записче в обновеният  ни диспансер

ся е време за чичеците
ЗИЗУНЕК  Heart Eyes Heart Eyes Hug ЕЛИТУЛИЯ Heart Eyes Heart Eyes HugГАБКА  Heart Eyes Heart Eyes Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  стигат ви толкоз , требва да са ви точнУ Mr. Green

# 89
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся да зафаля Зизуняка,че преди сънче ни я пусна темата  Heart Eyes Hug
Гъбака,за хилежа
И на Ели за чудната цветна градина ФЕмир Hug

Общи условия

Активация на акаунт