НОЕМВРИйче гука и се смее,майка му около него радостно щурее!

• 30 813
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, отдавна не съм писала, но почти не ми остава време. Днес моята красавица се обърна от гръб по коремче и сега не спира да го прави  Grinning 

# 91
Ева,  много се радвам,че малката ти бонбонка вече се обръща.Да ти е жива и здрава и да те радва още безброй пъти Simple Smile
Ние засега само се завъртаме на една страна и с малко помощ се обръщаме, но самичък като че ли още не е готов.
Непрекъснато си лапаме ръцете,по корем,по гръб все са ни в устата Simple Smile

# 92
  • На десетия....
Малката, даже и опити не прави да се обръща, но като гледам сте почти месец преди нас. Иначе ръцете са вечно в устата, ако може и двете ще е много щастлива.
Относно храненето се храним по 6 пъти на ден, понякога и 7 от няколко дни имаме някакъв режим, който сама си изгради. Става сутрин в 4 или 5 яде и веднага заспива, след това става към 8 яде и следва игра, и така на около 3 или 3часа и половина, като почти между всяко хранене спи. Ако не спи става кисела и заспива докато яде, и става един омагьосан кръг, нито се е на яла, нито се е наспала. Последното хранене ни е в 9 след баня, но понякога /все по рядко / се будим и към 12.
Вече сме смее с глас, което почти прилича на пищене  Joy .
Имам два въпроса
Колко топло трябва да стане, за да спрем да мажем с бебешко олио.... и с какво мажем тогава с  лосион или мляко / или няма значение/  newsm78
и случва ли ви се памперса да е сух....... от няколко дни сутрин  след най дългия сън ми се струва сух  #Crazy и се чудя дали е нормално
Хубав ден, момичета и да слушате бебоците  Hug

# 93
И Никол снощи се обърна от гръб по корем ,днес не го е правила ,но скоро ще започне по често даже ме хвана яд ,че не снимах ,но беше късно ММ спеше и се уплаших да я оставя и да търся камера  Simple Smile,следващия път !
Памперсите винаги са и пълни ,даже тук постоянно това питат ,ако не е еднократно ,попитай най-добре доктора ви .Колко седи памперса да не го сменяш много често и от там да е сух,?Аз сменям на 4ч ,а нощем последно в 23ч и в 4ч(първи за деня),,тя и тогава хапва за 1ви път .

# 94
  • Sofia
Ние също сме далече от въртене, досега само два пъти е успявал да се обърне настрани.
За мазането- никога не съм мазала децата си с олио. Не виждам защо- кожата как ще диша, ако я омазниш  newsm78 Първо мазах с лосион, защото таткото това беше купил. После ми подариха мляко. От една седмица спрях да мажа, освен по гънките. Честно- не виждам защо. Кожата и така си е добре.
Моят днес трудно спа сутринта, то не беше събуждане, мрънкане, изпускане на биба. В чудо се видях. НАкрая тръгвам да го вдигам- горкичкият- наакан до уши.  ooooh! Ама и аз съм една....

# 95
Дени постоянно се опитва да се преобръща и се осуква много ама ръчичката, която остава отдолу му пречи  Laughing Всеки ден научава нови неща. Като му подам играчка я хваща с 2 ръце и я поднася към устата. А като му подам ръце и той подава неговите и като ги хвана се надига, за да му помогна да седне. Много лесно се учи. Като му покажа няколко пъти и почва сам да го прави. Трабва вече повече да се занимавам с него

# 96
Кукумялче аз само гънките мажа с крем Бела, не разбирам какво общо има температурата с бебешкото олио, но така или иначе не съм ползвала такова. Само в началото два три пъти го мазах с бюбхен и спрях. И аз като desive мисля, че ако кожата е здрава е по-добре да я оставим да диша.

Боби направо ще си изяде ръцете, много ми е смешен Grinning май го сърбят венците.

# 97
Колко топло трябва да стане, за да спрем да мажем с бебешко олио.... и с какво мажем тогава с  лосион или мляко / или няма значение/  newsm78
и случва ли ви се памперса да е сух....... от няколко дни сутрин  след най дългия сън ми се струва сух  #Crazy и се чудя дали е нормално
Хубав ден, момичета и да слушате бебоците  Hug

Аз от самото начало мажа Жорко само с мляко за тяло на Биодерма, а относно втория въпрос- и при нас имаше един такъв период, в който памперсите бяха сухи или почти сухи след големия сън нощно време, но от скоро пак започна да ги пълни яко, честно казано се бях притеснила малко, ама докато отида на консултация да питам и то отмина! Simple Smile

# 98
  • На десетия....
Момичета, благодаря за отговорите относно мазането.... някъде четох, че зимните бебета се мажат с  бебешко олио, а през лятото се маже с лосион или мляко. Олиото свършва вече и се чудя дали пак да купувам, но може би ще оставя  кожата да диша  Simple Smile
Относно сухия памперс, се случва вече два или три пъти, не мисля, че я сменям често, защото вчера заспа в 9 и се събуди в 4 сутринта да яде, а памперса ми се стори сух.....през деня няма такъв проблем.
desive78  какво стана с кърменето, беше писала един пост събота или неделя, че намалява кърмата.......и все да те питам, аз чета, но понякога нямам време да пиша и после забравям
Днес ужасно ме боли глава.....малката заспа освен и аз да полегна  Simple Smile

# 99
  • Sofia
Мерси, че се интересуваш Peace Успях да я увелича пак с две ставания през нощта. Явно така ше са нещата- нестабилни. Освен това някой път като дам на ДЕян да суче, не е ясно колко е ял и е възможно от това изцеденото количество да е по-.малко.

# 100
Относно козметиката ,аз ползвам само шампоан ,и много рядко сапун за дупето ако много е мръсно .Мажа само гънки и областта на памперса с крем.Никога не съм ползвала бебешко олио,лосион или нещо друго .Мокри кърпички също не ползвам,свела съм до минимум козметиката .

# 101
  • София
Аз мацвам само гънките на ръцете и крачетата след баня, олиото е на биодерма, за водата ползвам пак на биодерма за тяло, лятото ще мине на лосион пак само гънките, ако има нужда.

# 102
  • Sofia
Стефи, как забърсваш дупето, когато се наака?

# 103
И аз мокри кърпи не ползвам. Откакто се е родил още и 1 пакет не съм изразходвала. Като се наака задължително измивам. С тея кърпички въобще не мога да си представя как ще го почистя като е наакан.
Мажа го с мляко на А Дерма. Къпя го с Чико ама не знам дали всеки път трябва да му мия косичката с шампоанчето newsm78 Струва ми се сухичка Rolling Eyes Не знам дали е възможно въобще Crazy

# 104
  • София
Хм, то хубаво да се мие дупе след акане,но не постоянно, дори педиатър още с малкия ми каза,че не е нужно всеки път да се мие,да не говорим лятото по парковете по тоалетните в заведенията ли ще го мия или със студена вода в храстите newsm78, не че не ми се е случвало, о случвало ми се е да го мия в храстите осран до козирката и дрехи и всичко,но когато не е толкова драстично....това е моето мнение.

Колкото до козметиката за къпане, ползвам макс два пъти седмично, останалото време само с чиста вода.

Общи условия

Активация на акаунт