153 Съединение прави силата в Съединените Американски Щати

• 53 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аталанта, моля те, моля те, намери поне едно нещо, което се е променило към добро и ми го снимай.
Скрит текст:
Сестра ми ме навива да си ида до Соф. за една седмица поне, да се видя с близките си. Както се бях понавила, така сега отскочих назад. Аз в НЙС едвам издържам, като попадна зад някой пушещ... Наистина ли е толкова зле? Толкова ли са отчаяни хората? Няма ли малко повече цвят и жажда за живот поне в столицата? Нали уж започнаха да слагат някакви декорации и фонтани из града? Нали започнаха да ремонтират и да правят достъпни и атрактивни разни древни руини?

# 661
По спомени от последните две години - не е пък чак толкова зле. Има млади хора с много амбиция и много прогресивни идеи. Има наистина подредени места, а като видиш метрото, ще разбереш защо това, което имаме в НЙС, е гето-метро. Ако помниш, продавах апартамент и попаднах на добри специалисти. Много ободрена се върнах миналата есен.

Нали, политиката не я броя, както и че хората страшно обичат да мрънкат и са много черногледи.

# 662
... като видиш метрото, ще разбереш защо това, което имаме в НЙС, е гето-метро.

Е, нормално е. Софийското е като тийн манекенка, а тукашното е като ... 130 годишна бабичка.

# 663
Аз само за два дни успях да отида до София, а сигурно и с розови очила съм я гледала, но днес да ме попитате искам ли да се върна там да живея и стягам куфарите. Не знам заради Питсбърг ли или заради София Wink

# 664
Atalanta - и аз гледах  Joy Баш джойнт си беше+ стари цигари! Багаж още няма, 3-ти ден, та обикалям само квартала на моето детство, където има места непроменени (и рушащи се) от 30 год, но центърът на София действително е чудесен, дори чист в някои части по спомени от миналата год. Много ново и луксозно строителство, а културната програма разнообразна, ако изпревариш летните ваканции.

Нещо, което ме докарва до апоплексия с пяна на уста са жени-шофьори, които гледайки ме как пресичам с 2 малки деца улицата дори не намаляват!

Иначе Родина - мило си ми е, в каквото и състояние да е, но розови очила нямам...  емоционален кастрат съм - нито страдам за идеята, нито ме вдъхновява за подвизи в мирно време  Mr. Green

Джейн, прекрасна, некоректно е да сравняваме ябълки и кисело зеле  Hug Иначе е напълно разбираемо София да те тегли!

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 17:02 от Agent Provocateur

# 665
... като видиш метрото, ще разбереш защо това, което имаме в НЙС, е гето-метро.

Е, нормално е. Софийското е като тийн манекенка, а тукашното е като ... 130 годишна бабичка.

Бабичка, която е мъртва от поне 6 месеца. Поне по миризмата така се усеща Simple Smile

# 666
  • The QC to be!!!
Фея вземи си стегни една раница само и айде на Бг. за седмица. Иди виж мама, и няма какво да се вглеждаш кой знае колко как е наоколо. Нито пък приемай видяното от други за нещо което ти ще видиш по същия начин и точно така ще го преживееш. Сори, но ние всички си имаме един багаж и за всеки той е пълен с различни неща, не можем да го слагаме по една и съща лупа и да правим заключение, че не си заслужава да се ходи до Бг. да се видят близките ни.

# 667
  • USA
Аз съм от 1 месец в БГ и с впечатления подобни на АП. Центърът - напудрен и красив, има цветя навсякъде, фонтани, абе чуден. В кварталите и в частност моя - Люлин е пълна скръб. Разруха, мръсотия и прах. Хем е пълен с деца, наистина много деца. Свестните площадки се броят на пръсти и около тях обожаващи родители плюят семки и фасове.
Хората около мен ми се виждат по-изнервени от миналата година. То и аз се изнервям като гледам новините, честно казано.
И на мен ми е супер тук с приятели и роднини, но като ми дойде времето с удоволствие ще се прибера в ЛА.

# 668
Идвам да ви разкажа как децата оцеляха на кану в Креснеското дефиле 1 седмица,а вие ме замеряте с умрели бабички Joy
Не знам кога за последно сте пътували из рурал ЮС и кой как се справя,но дълбоко Кентъки и 4чл сем с 42 К (Охайо; стандартна средна кошница) не мисля че са в корено различен сценарии..
Няма бяло и черно,има дифф шейдс ъф грей..

# 669
  • The QC to be!!!
Идвам да ви разкажа как децата оцеляха на кану в Креснеското дефиле 1 седмица,а вие ме замеряте с умрели бабички Joy
Не знам кога за последно сте пътували из рурал ЮС и кой как се справя,но дълбоко Кентъки и 4чл сем с 42 К (Охайо; стандартна средна кошница) не мисля че са в корено различен сценарии..
Няма бяло и черно,има дифф шейдс ъф грей..
Е разкажи де, защо така само 1 изречение?!

Да си призная, не разбрах какво имаш в предвид с Кентъки, но от сме минавали последно 2004. Хареса ми, и даже цели 2 нощо мисля бяха (може и > да са били де) прекарахме в драй каунти там.  Mr. Green

# 670
Впечатленията ми са като на АП и Уинкс.
А извън София започва да става и страшно на моменти и места.
Във ФБ под мой постинг за доматите, хаха, се завихри подобна дискусия, но тя е вечна.  Mr. Green С удоволствие карам лятната ваканция тук, но капсулована с шепа роднини и приятели. С още по-голямо удоволствие си стягам куфарите за САЩ като дойде време. Simple Smile

Агент, на 30ти юли ще съм в СФ. На 1ви август ще откриваме фото-изложба. Най-сърдечно си поканена с най-хубавия чепик. Simple Smile Ще ви пиша обявление за изложбата тези дни. Който желае, да намине.

Уинкс, до кога си в СФ? Някой друг наличен за среща в самото начало на август има ли?

Анет, ти ще се спотайваш ли тая година или ще минеш през София?

# 671
  • USA
Аз пътувам на 4 август. Много се надявам да се класирам за фотоизложбата. Simple Smile

# 672
ха,изложба,Д?Разкажи повече плс
*
Ние с дете 3 се прибираме на 10 септ за 2 седмици ж и здр; много креативно съм го измислила да пропусна рд на дете тук а.к.а. планини пластмаса  в безумни цветове и захар в матчинг такива  ; в рОдината да яде една паста с бозЪ в " Неделя" и дън,тц подаръци че не мога да нося и такаааааааа= 4 год празненствА перфектност!
*
Исках да кажа че мръсотията,дима,липсата на здравна култура и ресурс,кал и бутилки по шосето не е изолиран Бг/Люлин феномен. Парижки  и Мадридски предгадия , Средна Алабама , Мексико ( 500 м от мега скъп курорт)-все същата картина..

# 673
  • USA
Анет, съгласна че не е изолиран проблем. Просто го споменавам като контраст, който виждам в сравнение с разцвета в центъра и с това, което беше преди. Че има по-зле по света е ясно Simple Smile. Бравос за РД. Моето е юлско чедо и все така минаваме между капките ( но с доста натрупана пластмаса в Бг).

# 674
  • USA
Забравих да се отчета, че бях на събиране за 20 год от гимназията и беше супер, с изключение на факта, че се прибрах като опушена херинга. Тя да знаете, че частно парти = много пушене и там забраните не важали.

Общи условия

Активация на акаунт