153 Съединение прави силата в Съединените Американски Щати

• 53 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
След две, изпълнени с всякакви емоции, седмици в БГ и 5 дни със стари, любими приятели в Лондон, се прибрахме.

Аз писах и трих после, да не влияя негативно на Атланта за града ни, но за съжаление и тя е видяло същото.
Аталанта, в твоя квартал е дом "Детелина", всеки може да ходи да играе с децата, които са супер сладки и забавни. Ако Мая е тръгнала с куфара играчки и се размисли може да питате там да ги дадете.
Използвах кк на Юнайтед, защото не чарждват такса за навън.

На летището ме попитаха защо детето няма бг документи, казах им за нашата ситуация и след кратко чудене и подхилкване (бяха двама) ме пуснаха.

Видях се с  чудесните дами от Бализ Плевен ( не отдавна писах за тях тук). Нещата, които правят за децата с увреждания в града са невероятни. И само с каква любов говореха за тях! Творят прекрасни неща, за набиране на средства.

Ние пътувахме с по една раничка, нищо не си донесох, освен 600 снимки на телефона и много мили спомени.
Дано намерят загубените багажи.
Ако съм чула правилно и на Хитроу нещо им се скапали компютрите и имаха проблем с багажа на хората.

Хубаво лято на всички!

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 16:25 от benson10

# 676
Бенс, мерси, че мина да разкажеш!

Аз мисля да ходя до София, ако ми се вдигне плацентата, към края на Август.

Има ли някой отзиви за румбата, която мие под?

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 22:45 от Hear Again

# 677
  • USA
Бенс, на Ейдж хареса ли му в България?

# 678
Бенс, "нищо не си донесох, освен 600 снимки на телефона и много мили спомени" - хареса ми!

Хиър, дано се вдигне плацентата, че да занесеш тумбака в БГ  Hug Как е хемоглобинът?

Бейби, така е - всеки гледа по различен начин...

# 679
Бенс, благодаря за разказа.

Хиър, дали има авиокомпания, която да те качи в напреднала бременност? (С ниска плацента до края нямах превия, преносих и родих нормално).

# 680
  • The QC to be!!!
Бенс давай "неутрални" снимките тогава да гледаме.  Mr. Green Аз тази година, снимки не направих.  Blush Ако си ходим есента, и не ме мързи, ще наваксам с телефона.

# 681
Бенс, благодаря за разказа.

Хиър, дали има авиокомпания, която да те качи в напреднала бременност? (С ниска плацента до края нямах превия, преносих и родих нормално).

До 26-27 седмици би трябвало да ме качат с бележка от доктора. Аз ще седя 5-6 дни. Днес летим за Орегон и ако този полет не ми понесе, може би няма да тръгна към България.

Колко ти беше ниска? Последно беше сантиметър от шийката при мен.

Фея, хемоглобинът не знам как е, но последно бил нормален. Аз полагам усилия.

# 682
Хиър, не съм питала за подробности, но ми казаха след 20 г.с. (2 УС).

Лек път Simple Smile

# 683
Хиър, и моята беше толкова (половин инч от шийката в 20гс), не е ставало дума да не летя, или да не правя каквото и да е. В 30 гс летях последно.

# 684
  • У дома
Mnogo emocii pri nas, mnogo. Pri hotel s net shte pisha poveche.

# 685

Чакам с нетърпение!

Happy 4th, ladies!

# 686
  • The QC to be!!!

Чакам с нетърпение!
… И аз  Blush

На патерица, честити 4 Юли!  newsm18

# 687
  • У дома
В момента съм седнала до едно езерце с водни лилии и чакам кака да се събуди за кафе. След Крушунските водопади вчера и един страхотен танцов състав предния ден съм по-добре. Но ми се случи най-лошото, което очаквах... да прекарам повече от 24 ч с най-негативните хора на света и ми дойде много.
Срещам много хубави хора навсякъде, но и много отчаяни, в провинцията има много хора без работа или на мизерни заплати.  Вижда ми се много скъпо, но народа не се спира и всички пушат много. Намерих кола под наем, след ден тръгвам за Родопите и Рила, но с голям страх...шофьорите са повечето като камикадзе, живеят на магия. Нямам търпение да разгледам и София тази седмица.

# 688
Аталанта, за скъпотията съм съгласна - така беше и преди 7 години.

Желая ти спокоен път и хубави преживявания! Отивате в красив край, в който живеят сърдечни хора.

А после и в София...

# 689
Здравейте момичета!

Ние се прибрахме вчера от Лондон. Виждам, че моето мнение е споделено от всички вас (АП, Уинкс, Бенс, Солей). Контрастът ме разтърси сериозно в началото, после свикнах.

Имах невероятното удоволствие да се запозная с обаятелната ни Агентка и нейните прелестни дечица!

ЮК, Лондон и покрайнините му...КРАСОТА!!! Природа и атмосфера, неописуемо и трудно се предава, трябва да се види. Поговорих с англичани и българи. Всички се оплакват от скъпия живот. Най ме учуди желанието на много хора да дойдат да живеят в САЩ.

За себе си: беше полезно за мен, за дъщеря ми също. Разбрах къде ми е мястото и обещавам да мрънкам по- малко от тукашните "неуредици".

Това е накратко, след един ден у дома. Още съм уморена и емоциите бяха много. Като влезна в ритъм, ще споделя повече.

Общи условия

Активация на акаунт