153 Съединение прави силата в Съединените Американски Щати

• 53 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Може ли да ми кажете какви документи са ми нужни да регистрирам бебка? И двамата с мъжа ми сме американски граждани(като аз имам и българско) а мъничето е родено в България.

# 76
  • The QC to be!!!
Здравейте момичета!
Може ли да ми кажете какви документи са ми нужни да регистрирам бебка? И двамата с мъжа ми сме американски граждани(като аз имам и българско) а мъничето е родено в България.
http://travel.state.gov/content/passports/english/abroad/events- … ecords/birth.html

# 77
Джейн, това е ужасно за приятелката ти. Недай се боже да не му идва на човек до главата да е в такава ситуация. Тъкмо днес слушах един подкаст където точно обсъждаха, че повечето хора не постъпват така както са си мислили, че ще направят на теория, когато настъпи ситуацията реално.
Надявам се твоята приятелка да има сила и съпорт систъм да се справи...

А относно кафето в НЮ - с удоволствие ще се срещна с или без малкия.

# 78
Място не мога да си намеря вече втори ден. Не знам какво да направя, далече съм, тя не иска да говори с другите ни приятелки, казала им е да й се махат от живота, да не се бъркат  Cry

Аз го познавам мъжа, видях го, че е боклук, но той и сваляше едни звезди, за деца, за семейство, на нея много й се искаше да си има семейство. Сега само се моля да не я навие и дете да му роди. Последно като си бях в България казваше, че го вижда, че не е стока, че ще го остави.

# 79
Джейн, най-важното е според мен, ако можеш да й вдъхнеш уверност в нея самата, че има стойност като човек, че е уважавана и харесвана от други хора. Насилието обкновено не е само физическо, това е едно от проявленията му, но почти винаги е предшествано от психически тормоз, който да накара жертвата да се чувства без стойност, без приятели, и все едно си е заслужила съдбата и само това й се полага. Има места в БГ където може да се обади или отиде, но трябва да е стигнала до това решение и да  готова за това.

# 80
Според мен тя самата ако реши да го изхвърли от живота си, няма да има проблеми.

На най - добрата си приятелка онзи ден е казала да не й звъни повече.

Тя сякаш изобщо не търси изход. Момичетата ме помолиха да изчакам ден два, да не й пиша веднага и да не споменавам случилото се, защото щяла да се сърди, че те са ми казали. Надяват се, че щом поне на мен още не е сърдита, ще ми сподели какво става и ще послуша съвет.

# 81
Джейн, аз бих се посъветвала с хора, които имат опит в подобни ситуации, преди да се свържа с приятелката ти. Възможно е точно ти да успееш да й дадеш нужното, стига да имаш правилния подход.

# 82
Само да ви предупредя, че ако случайно ви се наложи да пътувате от летище София с електронна виза да не разчитате, че разполагате с потвърдителен имейл в телефона - това не било доказателство! Обаче ако го разпечатате на лист проста хартия се превръща в доказателство, че имате виза. Пригответе се да посрещнете това и разни други нелогичности със сардонична усмивка и вбесяващо любезно отношение, които объркват служителите дотам, че ”не разбрахте ли бе, няма да ви качим на полета” се превръща в ”съжаляваме за причинения стрес и неудобства” (тук вече не издържах и се изцепих с ”е, все пак стресът опъва бръчки”)
Не съм ви чела няколко месеца, надявам се всички да са добре!

# 83
За кафе само събота и неделя мога, събота след 12.

# 84
На сладкарничка или ресторантче. Резервация? Аз мога да стана дружинна. На мен неделя ми е по-удобно от събота.

# 85
аз съм за каквото и да е само да удобно до пен стейшън.

# 86
И аз съм ОК за неделя, че да връча децата на ММ. Сладкарничка, моля. По възможност да има хубав сладоледец.

Нали ще ми дадете седмица да си събера акъла и да поразопаковам кашоните? Т.е., ако може да се срещнем поне на 3/16.

# 87
И аз съм ОК за неделя, че да връча децата на ММ. Сладкарничка, моля. По възможност да има хубав сладоледец.

Нали ще ми дадете седмица да си събера акъла и да поразопаковам кашоните? Т.е., ако може да се срещнем поне на 3/16.

Да, и аз не мога преди това. Какъв сладолед, нали няма да ядем захар?

# 88
Де бре, няма да ядем захар! Ще изям един несуров сладолед като стой, та гледай! И без друго си позволявам подобно нещо веднъж месечно... Прекален светец и богу не е драг  Mr. Green

# 89
Де бре, няма да ядем захар! Ще изям един несуров сладолед като стой, та гледай! И без друго си позволявам подобно нещо веднъж месечно... Прекален светец и богу не е драг  Mr. Green

А така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт