Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 492
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на любимия човек
Леле - чак сега видях на малката Кокоска сладките бузки  Heart Eyes
Миленка - направете още една спермограма и пускайте документи за фонда, а докато чакате заповедта може да се проведе лечение за ТМ и за опита положението да е по-добро  Peace А ако имате възможност може да си самофинансирате опит на ЕЦ. Решение има - при Момето спермограмата беше също от типа "диагнозата е ... последния да затвори вратата", ама сега я ритат яко от към корема  Peace

# 31
за 20% добра морфология някои мъже могат само да си мечтаят.

# 32
  • София
Естелка, какво стана с теб, мила? Кога чакаме резултати? Стискам всички палци! babydust7 babydust7
Зазу, и на теб палчета за понеделник!  fingerscrossed
Меци, пусни някой снимчок на Ема да оплакнем очи.  Mr. Green

# 33
Честита ви тема,дано донесе само радостни моменти!
Успех на всички момичета и весело изкарване на Св.Валентин!

# 34
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан. 1dating
Пънче,много цветна и хубава темичка,както винаги е супер.  bouquet
Мушморок,добре дошла. HugМного ми харесва хуморът ти.
Глухарче,желая ти хубава почивка и да се пазиш. Hug
Кокосче,малката кокоска е страхотна.
Миленка,кофти резултати,но направете поне още една спермограма,за да сте сигурни в резултата.Днес като гледах старите спермограми на ММ  и той има една със същото заключение.
На мен днес ми пратиха документи и брошури (даже и диск имам)от новата клиника.Попълних ги и сега ще чакам часът за 26 февруари.

# 35
Прекрасна тема Пънче и страхотно заглавие!Нека темата е много късметлийска! Grinning

# 36
Много хубава темичка е сътворила Пънчето, сега всички да я пълните с хубави новини!

# 37
Миленка първата спермограма,която прави мъжа ми беше с много лоши резултати,после повторихме и беше съвсем различна.Повторете и според мен и кураж мацка,с теб сме. Hug
Чъки такава съм си аз кво да ти кажа,тепърва ще се начетеш на моите "факсове от кораба майка" Blush
И много тихо тука бе,пиете ли любов ли правите не ви знам ама тишината е голяма Rolling Eyes

# 38
Аз ям  Mr. Green
Мушморок, добре дошла  Hug
Меца много хубаво заглавие е измислила, дано е късметлийско и се сбъдне  Praynig
Благодаря ви за хубавите думи за Кокоса, много ви гушкаме всички и ви чакаме да се ошкембите до една  Mr. Green  Heart Eyes

# 39
  • В къщурката на хълма на феите
Миленка гадно е като има проблем, но по-гадно е, ако той не е открит .. сега сте с една стъпка по-близо до успеха и както вече те посъветваха, направете още едно изследване и действайте целенасочено, има светлинка в тунела Hug Hug
Теди аз оня ден пуснах в албумчето нова снимка на Ема - една рошавка такава - ама тия дни пак ще ви пусна, само да ми остане време да я снимам Flutter

# 40
Аз не съм нито от пиещите,нито от празнуващите.ММ се върна от работа 18 часа,подари ми саксията и подаръка и чезна да празнува Трифон Зарезан с колегите си. Crossing ArmsА ние с диването,вечеряхме и сега сме  се опънали на дивана.А дано вие да празнувате малко по-интересно от нас. Simple Smile

# 41
След едва 4-часов сън, пътуване до Сф, прегледи в 2 болници, разходки и кино, ще ми простите, че идвам само да се запиша и да ръсна Надежда... ще чета утре  Heart Eyes babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 42
  • София
Аз да събера  Blush Смууук

# 43
въй чакай и аз да се тръкна за къснет.
Иначе аз чакам мъжо да се изкъпи и да хапнем (ние сме с 2 часа назад)чавето вече го тръшнах да спи,после ще тръшна и мъжа набърже и ще се вея из форума....голям план за вечерта имам. Party

# 44
  • NE
Моменце Защо два прегледа в две болници? Сигурна съм че твоя юнак е станал още по-големичък. Hug
Кашмирче Как си мила?  Hug
Глухарче Кажи две думи. Hug

А моя Св. Валентин беше най-хубавия евър. Heart Eyes Майка гледа бебето докато с мъжо вечеряхме. Имах чувството, че сме на меден месец. Mr. Green
Днес ни прегледа и педиатъра ни. Половината неща забравих, но ми хареса начина по който предлага да гледам бебето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт