Тайланд 2

• 131 050
  • 978
  •   1
Отговори
# 30
  • Canada,Montreal,L'île-Perrot,Pincourt
От Почетното Консулство на Тайланд в София http://www.thaiconsulate.bg/
Доколкото знам може и на летището в Бангкок, но има повече чакане и формалности след дългия полет. Освен това май приемат таксата само в батове на летището.
Благодаря много за отговора!

# 31
Здравейте момичета,
обмисляме пътуване до Тайланд през Ноември 2015 и тази тема ще ми е от полза,моля да ми post-нете и първата тема,не мога да я намеря.
Благодаря предварително!!   Heart Eyes Peace Peace Peace

# 32
  • София
моля да ми post-нете и първата тема,не мога да я намеря.
Има линк към предишната тема на първа страница, най-горе.

# 33
Благодаря,
видях я (:

# 34
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записвам се в темата, защото мислим да направим пътуване до Тайланд, но чак следващата зима, така че има доста време. Първо трябва да решим дали да отидем с организирана екскурзия или самостоятелно.

Имам въпрос - ако изберем полет до Банкок през Дубай, има ли възможност да останем 2-3 дни в Дубай и след това да летим до Банкок? Имам предвид, с един билет, защото така и така има престой на летището и прекачване, идеята ми е да направим престоя малко по-дълъг. Или не може така и трябва да се купят 2 отделни билета - до Дубай и след това от Дубай до Банкок?

# 35
И аз се записвам, току що запазих билети при Катарците за втората половина на Ноември'15 има доста време за организация и ще следя темата, защото освен самолет до Банкок нищо друго не съм организирала Simple Smile

# 36
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз се записвам, току що запазих билети при Катарците за втората половина на Ноември'15 има доста време за организация и ще следя темата, защото освен самолет до Банкок нищо друго не съм организирала Simple Smile

Каква цена са билетите и стават ли по-скъпи, ако се вземат след някой и друг месец?

# 37
От днес до 15-ти януари имат 25% отстъпка. Например за Банкок пише: "икономична класа - цени от 459 евро".  Peace Помисли си, не са никак лоши офертите им. Струва ми се, че пускат само веднъж годишно по-висок процент отстъпка (по едно време доста дебнех и съм останала с това впечатление, но не знам, някой може да е по-запознат).

http://www.qatarairways.com/sites/english_bulgaria/offers/new-year-sale.page

# 38
  • София
По-често имат отстъпки през годината Катарците - поне 3-4 пъти. Май винаги са около 20-25%, но лошото е, че като си вземеш билет с отстъпка, той няма опция за канселиране. При обикновената тарифа канселирането струва 200 евро, тъй че всеки може да си прецени сам дали му е изгодно.

# 39
  • Отвъд алеята зад шкафа
Още не мога да се ориентирам коя самолетна компания да ползвам и от кой град да тръгнем. Какви са най-общо вариантите? Директни полети има ли, само с прекачване ли са, от София или от Истанбул...или?

# 40
Здравейте!Ходила съм в Банкок и Краби,сега мислим да направим Сингапур+Самуи.Има ли тема за Самуи,може би аз не я намирам.

# 41
В момента с отстъпката на Катарците София-Банкок Пукет - София 1864лв за двама.

# 42
А някой знае ли дали ако от едното летище в банкок на което кацаме (BKK), хвана веднага от другото (DMK) полет за Камбоджа, трябват ли ми две визи за Тайланд? Също се интересувам какъв е най-евтиният вариант за посещение от тайланд на камбоджа. Много ми се иска да включим Ангкор ват в плана, но не знам все още как и колко би ни излязло, ще се радвам на всяка споделена информация   bouquet

# 43
  • София
А някой знае ли дали ако от едното летище в банкок на което кацаме (BKK), хвана веднага от другото (DMK) полет за Камбоджа, трябват ли ми две визи за Тайланд? Също се интересувам какъв е най-евтиният вариант за посещение от тайланд на камбоджа. Много ми се иска да включим Ангкор ват в плана, но не знам все още как и колко би ни излязло, ще се радвам на всяка споделена информация   bouquet
Да ще ти трябват 2 визи или има възможност да получите многоктарна още от тук от почетното консулство. А до Камбоджа ако искате само Ангкор Ват да видите може да пътувате с автобус. Аз бях на двудневна екскурзия (която закупих от Патая) за около 100$ за 1 нощувка, транспорт, 2 обяда, 1 вечеря с програма и 1 закуска и с включени входни билети за Ангкор ват, а те са по 20$. Но заплатихме допълнително по около 1200-1500 бата за визи. Но и за миг не съжалявам. Ангкор Ват е уникално място.

# 44
  • София
Ние пътувахме от Бангкок до Сием Рип със самолет - Air Asia. Стига се много бързо и удобно. Полетът е под 1 час. Визи се слагат на летището при пристигане в Камбоджа. Мисля, че струваха 20$. Трябва да се носи 1 снимка за визата. С автобус пътуването е доста продължително и ако не е организирана екскурзия доколкото съм чела, границата се преминава пеша с куфарите, после се прехвърляте на някакви шатъли до Сием Рип. Освен това границата не работи денонощно, а до към 17-18:00ч. и после, който не се е доредил да премине, остава за следващия ден. Иначе цената на рейса е доста по-ниска от тази на самолета, но загубеното време и нерви не си заслужават според мен.

Общи условия

Активация на акаунт