Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко приятно! И колко въпроси възникнаха... ще се връщам да чета стара тема, след което ще попитам. И знам, че въпросът е много субективен, но за двамата общо колко струва цялото приключение? Ако е възможно, моля, предоставете разбивка.
Браво за страхотното преживяване! Толкова добре разказваш, че ми се иска и аз да съм там ? А колко часа е полетът до Тайланд?
Колко време отнема полетът до Тайланд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко приятно! И колко въпроси възникнаха... ще се връщам да чета стара тема, след което ще попитам. И знам, че въпросът е много субективен, но за двамата общо колко струва цялото приключение? Ако е възможно, моля, предоставете разбивка.
Цената на цялото пътуване може да варира в зависимост от различни фактори като настаняване, храна, екскурзии и транспорт. Например седем нощувки със закуска в хотел в Краби струваха около 830 евро на човек в двойна стая. Освен това разходите за храна и екскурзии също трябва да се вземат предвид. Например, обилно хранене за двама с 5 големи бири Синга струваше около 1500 бата (35 евро). Екскурзията до Симиланските острови беше приблизително 75 евро. Тези цифри са само част от разходите, като общата цена на пътуването може да варира в зависимост от индивидуалните предпочитания и разходи.
-
Браво за страхотното преживяване! Толкова добре разказваш, че ми се иска и аз да съм там ? А колко часа е полетът до Тайланд?
-
Колко време отнема полетът до Тайланд?
-
Колко време отнема прехвърлянето между полетите от Доха до Истанбул?
-
Как мога да стигна от летището до хотела в Банкок?