Тайланд 2

• 131 006
  • 978
  •   1
Отговори
# 930
Има ли такова чудо като тих хотел в Патонг? Simple Smile

# 931

Сигурно има, според мен вариантите са два- или си глух, или си на няколко километра от морето Grinning ако сте от типа хора, които не намират Слънчев браг за привлекателно място, Патонг не е най- подходящият избор. Може би е Сл. Бряг на 10-та степен. Бях там преди 2 вечери, разходих се, т.е побутах се по главните улици- няма да повторя Simple Smile

# 932
  • Бургас
Да има , ние бяхме в Патонг ресорт, който е между веселите улички и беше абсолютно тихо. Има много зеленина която явно “блокира” шума от дискотеките. Дори вечер сме стояли на басейна и се чува един супер далечен тътен от музика, а реално дискотеките са на около 200 -300 метра. За стаите пък изобщо не се чува никакъв шум.

# 933
Благодаря! Аз съм била в Пукет и то в Патонг ,  но бях на 23 и изобщо не ми пречеше шума и навалицата 😁 но компанията ми, с която ще ходим искат да го видят. Мислех си и за някой друг район , но да е сравнително близо до Патонг, за да може да отидем по 2-3 вечери. Знам, че такситата са скъпички. А и да е на хубав плаж и също в по-оживен район. 

# 934
Някой, който е взимал виза при пристигане, има ли представа какви са формулярите за попълване? Някъде ми се беше мернало, че са същите като тези, които се попълват тук.
Ако е същото, мисля да ги попълним още от България, за да не губим време там.

# 935
# 936
Благодаря, смърфиетка. А няма проблем да ги попълним предварително, нали? За да не губим излишно време и на летището. Предполагам, че по-бързо ще се случат нещата така.

# 937
Няма проблем да си ги попълнете предварително!

# 938
Здравейте и аз съм на тема визите, решихме да се възползваме от безплатната visa on arrival на летището, но на излизане от Тайланд ще сме с JetStar до Сингапур, с които имаме само потвърждение на мейла, нямаме електронен билет както с катарците (SOF - HKT; SIN-SOF) и това ме притеснява. Другото - какво следва да им предоставим за хотелската резервация (не всички са платени, някои са с опция анулиране)?
Ще съм благодарна на имащите опит да споделят!

# 939
Просто си принтирайте потвърждението, което сте получили онлайн от Джетстар. Същото е и с хотелската резервация. Предполагам букинг - в профила ви в сайта трябва да има поле "моите резервации". Там на всяка от тях има потвърждение на резервацията с опция за принтиране. То и това същото трябва да представите в хотела при пристигане. Няма нищо, че не е платена.

# 940
Принтирайте всички документи за визите по отделно за всеки пътуващ до Тайланд. Даже хотелската резервация трябва да е на името на всички пътуващи... При нас за това се заядоха, че резервацията на хотелите беше на мое име, а името на ММ не фигурирало вътре... Наложи се да попълвам една декларация, че е с мен през цялото пътуване и ще спи в моята стая... Stuck Out Tongue

# 941
А ако в потвърждението за хотелска резервация фигурират и двете ни имена пак ли трябва да са в два екземпляра? То аз до сега съм принтирала около 20 листа ако трябва и в още един екземпляр.. ужас. За самолетните билети е ясно - всеки си има индивидуален.. А на вас искаха ли ви извлечение от банковата сметка? Понеже нашите пари са в една сметка, а тя е на името на моя приятел. Не сме и женени, дали ще се заядат за това? Като реално аз на мое име мога да им покажа само пари кеш.  Grinning

# 942
Всички документи се принтират по един път за всеки пътуващ, нищо, че са еднакви. Ако може, добавете имената на всички пътуващи към хотелската резервация. Резерацията за самолетните билети - на всеки с неговото си име. Ако е обща, тогава на всеки по едно копие. В общи линии - всеки пътуващ трябва да има по един пълен комплект документи.

# 943
Така е както казва смърфиетка, за всеки копие дори и еднакви да са...
Искаха ни банково извлечение за мин 600 евро на всеки, аз имах за моята банкова сметка и ММ също.
Ако може си ги прехвърлете парите един на друг и си направи и ти извлечение със същата сума като на приятеля ти... За да нямате проблеми за това...

# 944
lunna pateka - на летището ли ви искаха документ за парите? Или в посолството? На летището много рядко го искат този документ, може и да са затегнали нещо редиците там.

Общи условия

Активация на акаунт