Тайланд 2

• 131 015
  • 978
  •   1
Отговори
# 915
  • До морето
Някъде четох, че и електронните цигари са забранени, но не мога да дам източник.

Скрит текст:
Да питам тук, че Сингапурската тема хич не е активна - могат ли да се закупят билети за observation deck на Марина Бей Сендс там на място и откъде?

# 916
boho - вместо на observation deck, отидете на бара ce la vi. Хем ще пийнете коктейл, хем ще видите басейна, хем може да погледнете и откъм градините. Каквото се вижда от деска, такова е почти от бара, ама за същите пари като за входа, ще пийнете нещо. Барът си има хвод вътре в хотела до една от вратите. Плаща се вход, в който има вклюена консумация. Иначе билетите за деска се купуват от фоайето, ако не се лъжа. Толкова пъти съм била там и никога не съм използвала деска, вижда ми се безмислено.

# 917
  • До морето
Хм, за първи път чувам, че има и такава опция. Звучи интересно. Сигурна ли си, че ако не сме гости на хотела ще можем да влезем? На кой етаж е бара? Имаш ли представа колко е входа, ориентировъчно? И последно, ако вземем метрото на коя спирка слизаме за MBS? Marina Bay или Bayfront?

# 918
Хотелът ни е на Карон......

Аз съм в същия хотел:) вие кога пристигате?
[/quote]
Ние сме там от 03.03 три дни. Като това е финалът на пътешествието ни. Преди това сме Ченг Май, Бангок, Сием Реап. Доволни ли сте от хотела? От къде купихте екскурзиите? Много благодаря за конкретната информация! Приятен престой!

# 919
От ходилите на Симиланските острови - ще споделите ли цена за която сте взели екскурзията?

# 920
Бохо - напълно съм сигурна за тази опция, както казах, ходила съм много пъти. Барът е на 57-мия етаж и една стъклена преграда го дели от прословутия басейн. Декът е на 56 етаж.
Ето това е барът:
http://sg.celavi.com/

Входът на бара последно беше 20 син.долара, срещу които имаш консумация. Стигат за бира или с още 2-3 долара за коктейл. Горе-долу толкова е и входът за дека. За бара през деня няма кой знае какъв дрес код - влизала съм с къси панталонки и т.н., но за вчер искат не официално, но поне елегантно облекло. Ако имате повче време там, отидете една вечер и на 1Altitude - https://www.1-altitude.com/

Спирката е Bayfront.

# 921
  • До морето
Много благодаря

# 922
Хотелът ни е на Карон......

Единствената ми забележка, ако мога така да го нарека, е че закуската не е особено разнообразна и богата. Може би се дължи на това, че хотелът не е от онези огромни вериги със стотици гости. Стаите всъшност са отделни вилички, някои от тях с достъп до басейна от самата вила. Имаедна стая като предверие, гардеробна, голяма баня с вана и спалня. Ако искаш повече подробности мога да ти пратя и снимки.
Екскурзиите ги взехме от тур. Бюро на улицата, като сме доста доволни от цените там, при интерес и него ще ти снимам и обясня къде точно е.

Аз съм в същия хотел:) вие кога пристигате?
Ние сме там от 03.03 три дни. Като това е финалът на пътешествието ни. Преди това сме Ченг Май, Бангок, Сием Реап. Доволни ли сте от хотела? От къде купихте екскурзиите? Много благодаря за конкретната информация! Приятен престой!
[/quote]

# 923
tsvetcheto - тъй като си забранила получаването на лични съобщения, ще ти напиша тук: не мисля, че правят резервации за СЕ ЛА ВИ или ако правят, ще изискват мин.консумация на човек, която няма да е малка. Никога не е имало проблем да си намерим местенце там, дори и в събота вечер.
Бих предложила СЕ ЛА ВИ да се посети през деня, за да се види и басейна, а за вечерен бар 1 altitude. На 1 altitude правят резерации онлайн, дори директно се купува куверт, в който е включена консумация. Има прилично голяма зона за пушачи и 360 градуса поглед към Сингапур тоест вижда се целия град. Освен това е на 67 етаж, докато СЕ ЛА ВИ е на 57-мия.

# 924
А за 1 altitude може ли на място да се купи куверта? Понеже гледам, че в условията пише, че при лошо време сумата не се възстановява. Тоест може би е по-добре на място да решим дали да го посетим или не. И цената на място дали ще е същата?

# 925
Цената на 1 altitude e еднаква на всякъде. Може да се купи и буквално няколко часа преди да отвори, като се види какво е времето. Но може и на място. Тези с предварителна покупка влизат преди другите, а в събота и неделя се събират опашки. Ако искате да не купувате предварително, отидете към 21 часа (мисля, че тогава го отварят) или когато е началния час. Тогава опашките са най-малко и бързо се влиза.

# 926
Пише, че от 6ч до 9ч е 35 синг. долара, а след 9ч е 45 синг. долара. Не съм сигурна дали ще има къде да разпечатам резервацията, ако реша да купя от сайта им, а пише, че трябва да се покаже разписката от онлайн резервацията.

# 927
Минавала съм с телефона. Сканират само. Ама нещо са увеличили цената, до скоро беше 35 долара след 21 ч.

# 928
Казват, че това са цени до края на януари. Може пък за февруари да има промяна. Ще следя, тъй като февруари ще ходя. Ако става така с телефона е идеално.

# 929
На инфинити басейна е хубаво и вечер и през деня, гледката от горе на открито е впечатляваща. Ако обаче вали няма къде да се скриете... Обсерваторията е закрита с големи панорамни прозорци, там ядохме докато бяхме в хотела.. Има изглед както към морето, порта където спират круизните кораби и градините, така и към града и небостъргачите. Бара е на нивото на басейна, отпред на самия покрив на хотела, отзад има мисля италиански ресторант и там е площадката за пушене.. Ние имахме достъп до всички места и не знам ако трябва да избирам кое бих избрала да посетим... От площадката на асансьора за горните етажи пък гледахме музикалното и светлинно шоу пред хотела долу във водата... Виждаха се лодките, които возят туристи по канала до Мерлион...
Между другото в бара пих Сингапур слинг - традиционния им коктейл, от който бях впечатлена. Препоръчвам... Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт