Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 48

• 47 410
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • Балчик
Привет, момичета. Не съм се теглила цяла седмица. Днес си хапнах всичко-агнешко, козуначе, яйца. След 2-3 дни отново се присъединявам и ще се отчитам редовно. Ако не се случи нещо друго, че ме притенсява един проблем на гърдата.
Тези дни напипах нещо и ще ходя другата седмица на лекар. Дано не се окаже нещо лошо. Четох, че при онкология плодуването е противопоказно.  Дано не ми се е стоварило това на главата. Praynig

# 706
  • На брега на реката
И аз не съм се теглила от доста време, а си хапнах доста, споменатото от Джемма + биричка /любимото ми питие/. От вторник ще изкарам няколко дни, че не знам какво ще каже кантара, ако се кача сега Embarassed.

Джемма, стискам палци всичко да е наред и да си плодуваме заедно. Praynig

Юлия Зевзекова, поздравления за смелостта. Пожелавам ти да постигнеш, желаните от теб резултати, но все пак имай едно на ум и не прекалявай.

# 707
Следя се, всичко е 6, пък и то не остана  Wink

# 708
Здравейте момичета! Чета ви от няколко дни и реших да се присъединя към вашата група. Имам едни 6 кила, който искам да махна. До скоро работех нощни смени и може би това е причината да се появят, но съм твърдо решена да ги махна. Искам да ви попитам какъв чай е добре да  се пие? Имам инхуа чай и капсули, или може и обикновен чай, подсладен с мед?

# 709
  • На брега на реката
Аз предпочитам билков чай с мед, а и такива са препоръките на Лидия Ковачева и Людмила Емилова.

# 710
Здравейте момичета! Чета ви от няколко дни и реших да се присъединя към вашата група. Имам едни 6 кила, който искам да махна. До скоро работех нощни смени и може би това е причината да се появят, но съм твърдо решена да ги махна. Искам да ви попитам какъв чай е добре да  се пие? Имам инхуа чай и капсули, или може и обикновен чай, подсладен с мед?
Аз започнах да пия Инхуа след плодолечението, спомага за задържане на смъкнатите вече килограми, обаче не съм много сигурна по време на самото плодолечение дали е добре да се пие през цялото време и то по 3 пъти.....

# 711
  • Балчик
Привет, момичета. От утре съм пак с вас.

# 712
  • Димитровград
Привет, момичета. От утре съм пак с вас.
И аз,и аз! По празниците се отпуснах малко-агнешко,козунаци,разни други благинки....След похапването се чувствах дискомфортно,тежко ми беше,киселини....Днес беше нещо като разтоварващ ден и от утре-сериозно.

# 713
  • Балчик
Радвам се, че ще имам компания, много е мотивиращо така. Hug

# 714
  • Балчик
Добро утро. Започвам с 85.6 кг, без да съм ходила до тоалетна. качих 1-2 кила по Великден. Embarassed
А и не смао килограми, а и захарта. Sad 8.2 тази сутрин, козунакът си каза думата.

# 715
Здравейте момичета!Аз имам затруднения с плодуването напоследък..Изобщо не мога да го започна!Дори 3 дни да освободя задържаната вода.След плодуването през март съм си върнала половината килца..само отлагам старта и ми е непонятно как съм се справила 18 дни..?!?!? ooooh!И празниците ме съботираха,ама пък и аз отскоро си лекувам зъбите и май се оказва,че нищо освен ягоди и банани няма да мога да превъртам в устата.. ThinkingТрябва да се взема в ръце...добре си спомням колко добре се чувствах.Ще направя опит по пълнолуние,само и Гергьовден да мине по-леко!Ах как обичам Гергьовден!

# 716
  • На брега на реката
Здравейте момичета. От днес и аз щях да съм с вас, дори сутринта се претеглих 86.2 Embarassed. и до този момент съм само на 2 ябълки и 2 чая, но имаме повод за почерпка и ще  отложа за утре. Малкият ми син днес му дадоха виза за САЩ /трета поредна година - студентска бригада/ и няма как да не го полеем. Хем ми е мъчно, че ще заминава, хем се радвам, че си постига мечтите. Дано не се освиним много Laughing, че утре ще ме е срам да пиша колко кила съм.

# 717
  • Балчик
Аз днес съм голяма шматка. Пих си чая сутринта в 8, тръгнах за работа...и забравих да си взема ябълката. Та вместо ябълка в 10 часа пак пих чай без мед. В 2 часа ядох банан,след което заминахме за друг град и в 16 пропуснах час, в 18 пропуснах ябълката, та я изядох чак преди малко, ама не ми стигна една, поради нарушения режим и изядох 2. Чая ще го пия към 21 часа. Така напрегнато ми е днес, че изобщо глад не усетих. Утре пак така, ще бягам по институции (поне е по хубав повод- ще си имам нова кола Heart Eyes) и не знам дали ще успея да пия чай и да си изям плода навреме. Но важното е,ч е не нарушавам с друго. Лошото е обаче, че и вода не пих много днес. Утре ще се запася поне с вода. Simple Smile

# 718
  • Балчик
Здравейте, плодоранки. Ден втори. Сутринта бях - 500 грама. Захар 6.3. Вместо в 14 сега ям ябълка, иначе другото до 14ч си го спазих- чай, ябълка, чай.

# 719
  • Димитровград
Аз днес бях минус 1,6кг. По принцип не ставам вечер по малка нужда,но снощи ставах три пъти.Доста вода съм си носила с мен последната седмица.Вчера и днес бяха дни на изкушения-непрекъснато някакви вкусотии ми бяха пред очите,но удържах фронта с геройски усилия.Те първите дни винаги ми са най-трудни.

Общи условия

Активация на акаунт