Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 48

• 47 414
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Още е рано да го споделям,/че зимата все още не е приключила, както и болестите/,но мисля,че именно от лятно-есенното ми плодуване ,не съм се разболявала тази зима,дори  хрема и болно гърло не ме застигнаха,а около мен имаше много грипави....
Такова прочистване изгражда и по-здрав имунитет Hug

Нещо не мога да го започна,а отдавна се каня...искам да направя поне 20 дневно преди Великден  Praynig

# 91
При мен тъкмо пети ден отмина, не издържах и се качих на кантара сутринта, резултатът беше -2.5кг., което за мен е отлично!  Flutter

# 92
  • Балчик
Добро утро, плодоранки. Ден 20-ти за мен. Минус 900 грама. Simple Smile Не очаквах. Но сигурно утре ще е застой тогава. Как ми се иска още да продължа, но няма да си правя експерименти. Вече забелязвам, че лицето ми е доста бледо към жълто. Ще се захраня, а май месец - 10 дена на черешки.
Снощи направих едно нарушение. Вместо чай в 20 часа, ядох киви в 22 часа. Embarassed Но все пак е плод, не кекс. Laughing То беше киселичко, не много сладко, но явно заради късното хранене, сутринта захарта ми е 6.2. Sad

# 93
  • Димитровград
Добро утро и от мен!Днес ще бъде шести ден за мен.Минус 800 грама.До тук-6,3 кг.Любимото ми време от деня става сутрешното теглене.От вчера чаят е с мед,вместо с подсладител.След още два дни сигурно ще свикна.
Джемма,захарта ти си е съвсем в нормата,защо се притесняваш?Аз не спазвам часове за хранене и чай-работата и ангажиментите не ми позволяват.Въпреки това,засега всичко е чудесно-и резултатът,и начинът по който се чувствам.

# 94
  • Балчик
О, така мислиш,защото не си чула нашата ендокриноложка. Според нея всичко над 5.8 на гладно  е диабет. Crazy
Имам такава поставена диагноза от нея. тип 2. Досега беше 5.1 до 5.7 сутрин на гладно и 4.7 през деня. Обаче като започна да ям не знам как ще се покачи. Преди плодуването поддържах стойности от 9 до 15 сутрин на гладно.

# 95
  • гр.Пловдив
 Hug Мами и аз се записвам и ще стартирам с това плодуване,въпреки,че хич не съм по плодовете и меда,да попитам дали може да се пие кафенце с малко мляко,че ако не пия и незнам как ще изкарам деня #Crazy
Иначе аз съм привърженичка на Дюкяновия метод месо със зеленчуци,но четейки за вредите от тези белтъчини се наплаших и ще се спирам навреме...
Иначе в момента съм 160 см и 95кг след раждането и положението не е никак добро, вече шести месец нищо не съм свалила..... Cry

# 96
  • Балчик
Добре дошла, teddynm. И аз стартирах почти колкото теб- 97 кг, Сега на 20-тия ден съм 84.9 кг.
Кафе по-може да си позволиш, но мляко- в никакъв случай. Peace

# 97
  • гр.Пловдив
Добро утро и от мен!Днес ще бъде шести ден за мен.Минус 800 грама.До тук-6,3 кг.Любимото ми време от деня става сутрешното теглене.От вчера чаят е с мед,вместо с подсладител.След още два дни сигурно ще свикна.
Джемма,захарта ти си е съвсем в нормата,защо се притесняваш?Аз не спазвам часове за хранене и чай-работата и ангажиментите не ми позволяват.Въпреки това,засега всичко е чудесно-и резултатът,и начинът по който се чувствам.

За 6 дни( -6,3 кг ),така ли да го разбираме? Hug

# 98
  • гр.Пловдив
Добре дошла, teddynm. И аз стартирах почти колкото теб- 97 кг, Сега на 20-тия ден съм 84.9 кг.
Кафе по-може да си позволиш, но мляко- в никакъв случай. Peace

Леллелее Джемма това е страхотно,поздравявам те,много ме вдъхнови и обнадежди с твоя пример,желая ти успех и кураж да достигнеш теглото в което ще се чувстваш в кожата си Hug

# 99
  • Димитровград

За 6 дни( -6,3 кг ),така ли да го разбираме? Hug
За 5.Днес ще бъде шестият ден.

# 100
  • Балчик
Благодаря. Ти също ще сваляш по кило първите дни, защото са ти повече излишните килограми. Колкото по-малко тежи човек, толкова по-малко сваля на ден.

# 101
  • у дома
Привет и от мен - ден 19, още -0.200 гр. Утре ден 20ти, но ще продължа, няма да ми е за пръв път. Чувствам се добре, а и вкъщи си имам лекар Simple Smile
Джемма, според някакви нови стандарти от няколко години в границите на нормалното е кръвната захар сутрин на гладно да е до 6.6 (това по инфо от майка ми, която това работи... ама ако я слушах повечко, повечко щях да знам, а и нямаше да се докарвам до това наднормено състояние, че тя постоянно ме плаши как ще развия нещо...). Иначе имаш супер резултати за 20 дни.
polinabg, браво за резултата.
teddynm, добре дошла и успех.

# 102
  • София

Джемма, честит рожден ден със закъснение!   bouquet
Ммммм, много ви се радвам на резултатите, момичета. Нямам търпение да дойде май месец да си направя и аз едно завъртане.
Доли, ти пак ли плодуваш? Не ти ли е скоро?
Много усмихнат ден и много минуси!

# 103
  • Sofia
Още не съм започнала,нещо не успявам,до обяд съм режимна,но после ми ,,пада пердето,,...
Не съм плодувала от края на септември,дори не винаги успявам и един ден седмично Embarassed
Малко се обездвижих зимата и трябва да се ,,взема в ръце,,...ама това готвене почти всеки ден много ми пречи

# 104
  • Балчик
А на мен докторката ми каза,че напротив, по новите стандарти е занижено и е под 6 нормалното. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 15:41 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт