Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 48

• 47 420
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Запис и от мен .От утре започвам Simple Smile Сутринта ще се премеря и ще запиша начало Simple Smile

# 106
  • Димитровград
А пък аз,след двучасовия следобеден сън,съм още 600 грама надолу.Нали килата се свалят по време на сън,реших да им дам повече възможности.

# 107
  • Балчик
Неправилно е да се теглиш през деня. По-добре е сутрин на гладно, след тоалета и без дрехи.

# 108
  • Димитровград
Неправилно е да се теглиш през деня. По-добре е сутрин на гладно, след тоалета и без дрехи.
Със сигурност няма да пропусна сутрешния ритуал.Просто ми беше любопитно как ми се е отразил съня.Теглих се пак без дрехи,както и сутринта.За себе си съм правила експерименти преди-теглила съм се по всяко време на деня,резултатите са едни и същи през целия ден,независимо дали съм яла или не.Единствено съня им се отразява.Утре сутрин ще видя общия резултат.

# 109
  • Балчик
При мен не са, през деня показва повече кантара, но е нормално, през деня се тегля с дрехи и наядена, пила доста вода.

# 110
  • София
На мен ми се е случвало вечер да съм +2 кг, които на сутринта ги няма.

# 111
  • Балчик
Добро утро. Честита Баба Марта. Реших да продължа и днес, а може би и утре. В понеделник да започна захранването. Така че ден 21. +500 грама съм. Вчера бях само на киви.

# 112
  • Пловдив
Здравейте и от мен,отново!  Hug
Съвсем така случайно си мислех, да ви попитам, някоя от вас правила ли е прочистване само на вода, или т.н. тримирене (без вода и храна).
Питам просто от интерес Simple Smile защото  аз от време на време правя такива прочиствания и исках да знам дали и някоя от вас го е пробвала.  newsm78  Wink Grinning

# 113
  • Пловдив
Забравих да ви кажа Честита Баба Марта!  Grinning
Бъдете все така упорити в постигането на целите ви!
Джемма браво на теб! Имаш моите адмирации!  Grinning

# 114
  • у дома
Честита Баба Марта! Здраве и щастие за всички.
Днес ден 19, минус 0.100 гр. само днес. Но съм ок.
За тримиренето, въпреки че доста съм постила, не смея да направя. Мисля че ми трябва спокойствие и място, където никой да не ме закача..а това няма как да стане. А да остана и без вода, няма как 3 дни. За мен тримиренето е върховата проява на поста, но наистина е нужна специална обстановка  Peace

# 115
  • Димитровград
Честита Баба Марта и от мен! Аз си останах  с -600те грама от вчера следобед.Сигурно защото вечерта изядох половин килограм ягоди(е,не наведнъж,де).Общо 6,9 за шест дни.Днес ще бъде седми ден.

# 116
  • Балчик
polinabg, на една приятелка сестра ѝ работеше в чужбина , береше ягоди. Тя каза- не яжте вносните ягоди, ако знаете с какво ги третират да зреят за една нощ. Затова изобщо не си купувам ягоди сега.

За тримиренето- една колежка го прави. Аз без вода няма да мога. Иначе правя периодично детоксикацията по пълнолуние 3 дни само на разреден с вода сок от грейпфрут, портокал и лимон, но само на вода по един ден стоя, не повече.

Довечера и утре ще имаме много гости- малкият ми син има РД. Пак готвя цял ден и утре пак. Ах,колко съм доволна от себе си  и волята си. Нищо не мис е яде, не ми се прияжда, не ме изкушава. А колко енергия имам, направих 99 000 неща и капка не се изморих. Laughing

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 12:48 от Джемма

# 117
  • Димитровград
Те ягодите ми бяха подарък,не можах да им устоя!То затова съм на тоя хал,защото не мога да устоявам на изкушенията.Имаме ресторант и почти денонощно нещо вкусно ми се върти пред погледа.И постоянно някой ме черпи с нещо-в 90% от случаите с торти или нещо сладко.Направо не се издържа.

# 118
Здравейте!От днес се пробвам дали съм достойна за вашите редици.Имам излишни килограми и дълго се въртя из темите докато се боря с тях,но скоро разбрах,че имам и здравословен проблем.Така че–време е!Много се съмнявам да издържа 20 плодови дни и 10 захранване,но ще опитам непременно защото вярвам в този очистително-оздравителен метод.Дотук 1 кафе,2 чая и един портокал,предстои ми да си набавя медеца. Flowers Bouquet

# 119
  • у дома
Джемма, браво на теб! И да ти е жив и здрав синът!!!

Общи условия

Активация на акаунт