Новите ни козметични похождения 54

• 76 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Torino,IT
Mac Prep + Prime Highligher

# 256
Coral_2013, мицеларната вода при мен се оказа отчайваща. Сууупер много ми люти, и не чисти изобщо спирала Sad

# 257
  • София
smile3560Честито! Mr. Green

От мен от вчера:

Моля ви се някой да ме успокои, че това нещо ще работи и че спиралата не е изъхнала още при покупката! ooooh! Praynig

# 258
снощи я поръчах, предпочитах компактната, но не ми се занимава с посредници и допълнителни доставки.

# 259
  • София
копче, какво те притеснява? В какъв смисъл да работи?

иначе я имам спиралата от месец някъде...не съм и фенка.За моите мигли не е подходяща, но на доста момичета им харесва, доколкото съм чела.
По-странна е, гъста но не суха.

Най-много харесвам в нея начинът по който се маха с вода Simple Smile

# 260
Coral_2013, мицеларната вода при мен се оказа отчайваща. Сууупер много ми люти, и не чисти изобщо спирала Sad

Аз постоянно повтарям, че мицералната вода НЕ става за почистване на грим  Naughty Спирала няма шанс да махне, ФДТ само го размазва. Евентуално може да почисти не много тъмни сенки.
За мен тези води са тип тоник, а не дегримьор  Wink

# 261
  • София
Аз постоянно повтарям, че мицералната вода НЕ става за почистване на грим  Naughty Спирала няма шанс да махне, ФДТ само го размазва. Евентуално може да почисти не много тъмни сенки.
За мен тези води са тип тоник, а не дегримьор  Wink

Абсолютно  Peace Този тип продукт използвам за "обиране" на остатъците, когато вече съм махнала грима.

# 262
Хах, ами аз години наред като бързам си чистя грима от-до само с мицеларната на Bioderma - абсолютно никакъв проблем... Тя за това е създадена все пак. Не използвам водоустойчив грим, но мисля, че и с него би се справила чудесно  Peace

# 263
не, не би - никак не би  Peace

# 264
Може, наистина не използвам водоустойчива спирала. Но с всичко друго се справя перфектно и то без никакво дразнене. За разликата от тази на Жая, за която бих изпаднала в междуметия (ако форумът не подлежеше на модерация)  Grinning Grinning Grinning

# 265
  • София
копче, какво те притеснява? В какъв смисъл да работи?

иначе я имам спиралата от месец някъде...не съм и фенка.За моите мигли не е подходяща, но на доста момичета им харесва, доколкото съм чела.
По-странна е, гъста но не суха.
Ами на първо ползване е абсолютно суха! По-суха от старата ми спирала. Wink

# 266
Може, наистина не използвам водоустойчива спирала. Но с всичко друго се справя перфектно и то без никакво дразнене. За разликата от тази на Жая, за която бих изпаднала в междуметия (ако форумът не подлежеше на модерация)  Grinning Grinning Grinning

Аз ползвах точно тази на Биодерма и точно нея визирам, че не става за нищо, като дегримьор.
Не ползвам никакъв водоустойчив грим, но въпреки това нямаше шанс да ми махне спиралата дори с 4-5 тампона, а пък за ФДТ (+ пудрата), ми трябваха сигурно 10. Най-голямата бутилка свърши за 3 месеца...
Може и да свърши работа, ако се гримираш леко, с лек ФДТ и не особено цветни сенки, и без плътна спирала и очна линия  Thinking

# 267
veselina_s_p, не слагам много фдт, но нося пудра и коректор, спирала, сенки (и то бая), и очна линия/молив. Нямам си и идея защо при теб не работи, и общо взето съм доста учудена... Ако искаш, има тема за мицеларните, да прехвърлим разговора там Simple Smile

# 268
  • на последния етаж
Моля за впечатления.

# 269
  Пробвах я вече с новите Метеорити, нанася ги разкошно!  Two Hearts  Вече само с нея! Big Ups

По въпроса с мицеларните води наистина тежък грим няма шанс да махне. Но когато нося супер лек бб крем и буквално 1 пласт спирала няма никакъв проблем с махането. Но обикновеният ми арсенал от Colorstay, 3 пластна спирала, сенки, моливи и още един тон неща няма шанс да се махнат.
В крайна сметка това са си сапунени води, нищо друго Peace

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 12:11 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт