Новите ни козметични похождения 54

• 76 121
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Младост

# 46
Тази колекция май засега е заредена само в Белгия Peace

Възможно е, не знам. Имаше само един лак и много червила от различните серии, три гланца, но ми се сториха с не много бляскави частици и моливите.

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 11:43 от Кейтинка

# 47
....
- Chanel Rouge Allure Velvet - La Diva

Много смел за мен цвят. Но нанесен на устни наистина не е толкова ярък, а и в действителност много ми отива Blush.
....

Аз така и не го пробвах Sad Може би трябва да погледна къде е останало  newsm78

Ако не бях прочела отзивите на момичетата тук едва ли щях да се навия да го пробвам. Просто ми се прииска да го имам. Три дена го мислих, накрая отидох и го пробвах, и ми хареса. Усещам го някак меко, като кадифе на устните ми. Не ми ги изсушава. А цветът наистина е леко стряскащ за мен. Най-яркото ми червило досега беше Бой на Шанел  Crazy.  Винаги съм слагала едва забележими цветове.

Съжалявам за двата поредни поста, но не ми дава да изтрия предния и да събера всичко в едно съобщение  newsm78

# 48
# 49
MAC lipstick Media

MAC lip pensil Nightmoth

Много исках тъмно червило,но нещо не мога да се възприема. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 12:51 от Candy_girl

# 50
Аз имам Медия Мас подарък от дядо Коледа и страшно си го харесвам. Събрала съм няколко тъмни червила, но това стои наситено и плътно, без да става на черти и да се влачи, както обикновено правят тъмните червила.
/показаното на снимката червило по-горе не е Медия, а е някакво червено. Медията е тъмно, винена-бордо, почти черно/

Дива Шанел е  Heart Eyes Heart Eyes

# 51
densi , не бях обърнала внимание,че не е тази снимка,редактирах се.  bouquet
Сега гледах ревюта и много ми харесва как седи,не знам защо аз не се възприемам с него. Tired

# 52
densi , не бях обърнала внимание,че не е тази снимка,редактирах се.  bouquet
Сега гледах ревюта и много ми харесва как седи,не знам защо аз не се възприемам с него. Tired
Hug Ще свикнеш. Дай си малко време, поноси го вкъщи, гримирай много леко очите с нюд цвят, очна линия лека и спирала, сложи лек хайлайтър и руж на скулите и може би ще се харесаш. Сега има и нещо друго, аз нося и се харесвам с тъмни червила само когато е много студено, зимния сезон и сега не бих носила това червило. Може и затова да не се възприемаш. Просто мозъка ми отказва да види тъмни, черни устни и иска корал и примерно Дива на Шанел на слънчицето навън. Пробвай в мрачен, по-студен ден.

# 53
  • London

Значи този сапун "Добрата майка" ме кара да си самопосегна ... направо съм
 влюбена в миризмата му. Laughing

И една невероятна Глоси Бокс ама снимка малко по-късно.

# 54
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

На мен ми харесва за устни, но мнооого твърда консистенция.Голяма мъка да го изкараш от опаковката, при допира с кожата се разтапя и се разнася лесно вече.  Peace

# 55
# 56
Densi, мерси за съветите. Hug  bouquet
Аз ходя само с червени червила и коралови и дори с розово се чувствам странно,явно доста съм свикнала вече и не мога да се харесам с нещо по-нестандартно.Май трябваше да пробвам Медия в по-студено време,моя грешка.Евентуално ще го оставя за другата зима(аз съм се настроила на пролетна вълна вече Whistling).

З да не е само спам-днес си взех поредната опраковка от Vichy Dermablend,безкрайно съм доволна.

# 57
  • Бургас
Пазаруването в Истанбул винаги е удоволствие. Проблемът е, че и хапването е удоволствие...

# 58
# 59
На Bomb  продуктите са просто страхотни! Когато бях в Англия ги използвах редовно, а скоро ги открих и в България Heart Eyes
Дори за Св. Валентин подарих на моето мило уникално комплектче, което използвахме по случая  Heart Eyes

http://finolla.com/kozmetika-za-banq/podarachni-komplekti/bomb-j … nes-gift-set.html

Общи условия

Активация на акаунт