Новите ни козметични похождения 54

• 76 159
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Тази е пастата

# 721
- ухае точно на олиата, но с една идея по-рафинирано  Heart Eyes

И Matrix Biolage Color Last, които ще пробвам с тебеширите за коса, като излязат Simple Smile

# 722
Благодарение на a.l.e.n.a  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
# 724
  • Пловдив

# 725
Каква е актуалната цена на глосовете на Clarins? Благодаря!

# 726
  • Пловдив
31 лв. е редовна цена без намалението

# 727
  • София
22,40 лв са с намалението.

# 728
  • София
От днес:
https://www.google.bg/search?q=max+factor+lipfinity&tbm=isch … .html%3B355%3B369, номер 510. Случайно открих едно добре заредено магазинче в Младост, в което всичко е намалено с 50 %, червилото излезе 11 лв. Продават освен Макс Фактор, също и Буржоа, Лореал, Караджа и какво ли още не. Нямат най-новите продукти, но пък е доста добре заредено. По-късно мисля да отида пак и да огледам по-обстойно, току виж разкрия някоя своя неосъзната нужда... Mr. Green
Взех един разкошен руж на Катрин Арли, но не намирам снимка.

Това от преди няколко дни: https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B0+%D1%80%D0%BE%D1%88+% … 300ml%3B500%3B500 + още един брой подарък и  + подаръчната кутия, а също и
https://www.google.bg/search?q=max+factor+lipfinity&tbm=isch … tml%3B1474%3B1114 + още една кутия.

# 729
  • София-Младост
От днес:
 Случайно открих едно добре заредено магазинче в Младост, в което всичко е намалено с 50 %, червилото излезе 11 лв. Продават освен Макс Фактор, също и Буржоа, Лореал, Караджа и какво ли още не. Нямат най-новите продукти, но пък е доста добре заредено.
Къде в Младост?

# 730
aH~ ,Lodsi - благодаря.  Simple Smile

# 731
От предните дни:
  Heart Eyes
Исках и аз такава пудра след като ги похвалихте тук, но понеже не харесвам аромат на виолетки, се спрях на тази - страхотна е! И специално да изкажа огромното си възхищение от обслужването в магазина - момичето, на което попаднах, беше толкова мило и внимателно, показа и разказа много неща и ме обсипа с куп мостри + календар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да пробвам продуктите. Жалко само, че мол България ми е тооооолкова далече  Cry
И от днес (да не остана назад от намаленията  Crazy):
- за това отидох, а си тръгнах с още по препоръка на милата консултантка:

# 732
  • гр. София
Подранили подаръчета за 8-ми март  Mr. Green :

- Моливи за устни

Скрит текст:
- Soar 

- Dynamo 

- Lasting sensation 

- Boldly bare 

- Fashion boost 

- червило

Скрит текст:
- Up the amp   

# 733
  • София
Мишчица, Corallina от къде го купи?  Embarassed
От ибей  Peace.

# 734
  • USA, Steak State
Тъкмо свърших една тестова опаковка на Perfect clean на Estee Lauder. Много хубаво почиства.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт