Новите ни козметични похождения 54

• 76 254
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Biotherm има в Дъглас. На мен ми е подарък  Heart Eyes

Едит: Сега се усетих, че ти може да си на старата визия и при теб Филипс е вдясно  Laughing На мен ми излиза отдолу.
Изпратиха ми го от Филипс. От три дни го използвам. След 5 март ще го има навсякъде, където се продава марката.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 16:13 от Адри́

# 196

Този шампоан ще го пробвам за първи път, преди само anti-fade съм ползвала, че това количество ми стига за 1-2 години.

От тези си взех две малки опаковки, че бяха две за едно.

Червилото е Есте Лодър, цвят мелон.

# 197
Nars Light Reflecting Pressed Setting Powder in Translucent Crystal. Получих общо 3 пудри , защото имам две отказани поръчки, които АСОС поради техническа грешка изпратиха към превозвача. 2 от тях отиват в размените. Пудрата е страхотна наистина, матира и озарява без видими блестящи частици.

Clinique Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40

Clinique Superdefense Eye SPF20

Yves Saint Laurent Rouge Voluptй Shine Lipstick - #13 Pink In Paris

REAL TECHNIQUES DUO-FIBER COLLECTION

Weleda, Birch Body Scrub

BADGER DAMASCUS ROSE FACE OIL

Now Foods Essential Oils Rose Absolute Oil

e.l.f. Matte Lip Color

Поправка: Пудрите са обещани. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 20:55 от gevestra

# 198

golden rose jolly jewels 110

golden rose jolly jewels 115

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 17:22 от DELI22

# 199
  • USA, Steak State
gevestra, ако не си платила и трите, а само 1 от тях, не би ли следвало да върнеш другите два?

# 200
gevestra, ако не си платила и трите, а само 1 от тях, не би ли следвало да върнеш другите два?
Здравей, мисля, че това запитване е по-подходящо за лично съобщение. Но така или иначе е тук - ще отговоря: финансовите отношения между мен и Асос са уредени и не попадам в списъците за издирване на Интерпол. Simple Smile))
Радвам се, че има защитници на правдата, де да бяха повече...

# 201
  • USA, Steak State
Здравей, мисля, че това запитване е по-подходящо за лично съобщение. Но така или иначе е тук - ще отговоря: финансовите отношения между мен и Асос са уредени и не попадам в списъците за издирване на Интерпол. Simple Smile))

Въпросът ми изобщо не беше злонамерен ( не виждам защо трябва да го задам на лична) и след като подрбно си се обяснила в поста си как, защо и къде, то следва да възникнат и подобни въпроси.

# 202
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Garnier Olea 4.60

Weleda skin food

# 203
# 204

Въпросът ми изобщо не беше злонамерен ( не виждам защо трябва да го задам на лична) и след като подрбно си се обяснила в поста си как, защо и къде, то следва да възникнат и подобни въпроси.
Не съм казала, че въпросът ти е злонамерен, а че това е подробност, която не е по обсъжданата тук тема. Ако просто бях казала, че имам две излишни пудри ще се попита - защо, аджеба, някой има две излишни пудри и за да спестя коментари, които не са по темата, описах ситуацията.
Накратко - предложих на Асос да им ги върна от България 3 седмици след доставката в УК (не можех да прогнозирам кога ще са при мен, пазарувам чрез посредник и виждам кое точно е пристигнало едва след като обработят пратките тук), но те да ми заплатят куриера предварително (не е моя вината, че са ги изпратили, че да плащам предварително аз и да чакам възстановяване). Понеже пратките са с доставка до УК, ритърн сървис (Collect+) в пакетите важи само за там и няма как да им ги изпратя за тяхна сметка от БГ. Те ми отговориха, че в такъв случай мога да ги задържа и ще се радват да пазарувам пак от тях.
Ще се радвам да отговоря на други въпроси ако възникнат такива.  Peace

# 205

За първи път  Rolling Eyes

Трета опаковка  Heart Eyes

# 206
  • в 1001-та нощ
Днес - непредвидени походжения, влязох само за фолиева к-на, но ми направиха неустоимо предложение - 3 продукта всеки по за 120-130 лв, на цената на един - в комплект, за редовни клиенти и прочие, с отстъпки .... Heart Eyes

Продуктите са доста различни от Филорга - с това ме подхванаха, изцяло на етерични масла и органични екстракти, мотивират организма - сам да се регенерира и активират доставката на енергия ...

Крем DARPHIN Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream

http://www.darphin.com/product/9056/21665/Skincare/Category/Mois … -Cream/index.tmpl

Серум Darphin Ideal Resource Wrinkle Minimizer Perfecting Serum

http://www.darphin.com/product/8502/25398/Skincare/Category/Seru … diance/index.tmpl

Дермоабразио Darphin Age-Defying Dermabrasion

http://www.darphin.com/product/8504/21657/Skincare/Category/Spec … diance/index.tmpl

# 207
# 208
  • София
Алена, честити придобивки!   bouquet
Да споделиш дали ти харесват като натрупаш впечатления, в някой тема, незнам в коя, но ще я намеря.  Grinning

# 209

Общи условия

Активация на акаунт