Новите ни козметични похождения 54

• 76 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • USA, Steak State
Бътърите за тяло и душ геловете им запазена марка. Пробвай тях.  Peace

# 181
Бътърите за тяло и душ геловете им запазена марка. Пробвай тях.  Peace
Подкрепям напълно!  bouquet

# 182
M.A.C. Eye Shadow in Contrast

M.A.C. Eye Shadow in Blackberry

M.A.C. Eye Shadow in Scene

M.A.C. Paint Pot

# 183
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Zoya Odette

Revlon parfumerie nail polish Power Puff

Clarins Pure and Radiant Mask 

Clarins Double Serum

+ подарък (дневен крем и ексфолиант)

# 184
  • Canada
Rituals Intensive Moisturising Mask /Blue Ginger and Hyaluronic Acid/

# 185
  • USA
От миналата седмица:

И от днес:
Jordana Easyliner For Eyes Първият цвят от дясно наляво
Вторият и четвъртият от дясно на ляво
Jordana Easyliner For Lips Tawny

# 186
# 187
  • София
* MAC Viva Glam Rihanna Lipstick

* MAC Viva Glam Rihanna Tinted  Lipglass

* MAC Brush 228

* MAC Brush 316

* Too Faced The Chocolate Bar Eye Palette

# 188
Понеже не знам къде да питам, ще пробвам тук - кажете ми разни продукт на The body shop, които бих могла да пробвам. Любопитно ми е просто да видя как е тази така хвалена марка, и за пръв път имам възможност да си поръчам на някой да ми купи. Grinning

Body butter им е много добър. Аз ползвам Noix De Coco  Heart Eyes
https://www.google.be/search?q=noix+de+coco+body+butter+the+body … .aspx%3B450%3B450

# 189
  • София
От къде си поръчвате продуктите на The body shop.

# 190
  • София
От къде си поръчвате продуктите на The body shop.

Можеш да поръчаш от английския сайт с превозвач. Постоянно имат намаления до 40-50%.

# 191
Дами, използвайте търсачката и задайте въпросите си в тема за Дъ Боди Шоп - стара, нова - няма значение. Текущата не е тема за всякакви въпроси. Ако някой има нужда от тема, в която да задават кратки въпроси, моля да пусне една, но тук темата е: "Новите ни козметични похождения 54". Тук може един-два отговора, но не да се превръща в паралелна дискусия!

# 192
Аз пък не харесвам боди бътърите на Боди Шоп -
Скрит текст:
имат силна и за мен доста изкуствена миризма, а не са достатъчно овлажняващи за кожата на тялото ми.
Иначе марката има интересни продукти, които си заслужават. Геловете за душ не са лоши, някои от шампоаните - също. Имат интересни и нескъпи масла. Любим за мен продукт (с доста специфична и неприятна за много хора миризма) е Hemp Hand Protector - спасявал е ръцете ми неведнъж (нансям вечер и сутрин са като нови - бебешки меки!)
Peace

По темата - малко базови цветове, които ми бяха свършили/нямах досега:

MAC Blanc Type  - за пореден път - задължителен за любителите на матовите сенки и с прекрасна, прекрасна текстура Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

MAC Embark (исках матово шоколадово тъмно кафяво за малко по-студени визии и това ми бе препоръчано от консултантите )  Heart Eyes

MAC Carbon - попълних дългата липса на черно в палитрата си (винаги се изкушавам от по-интересни цветове, но това си е must-have)
+ още няколко цвята от Инглот, на които реших да дам втори шанс след обширната дискусия в гримовата тема.  Crazy

# 193
# 194
Адри това в дясно от къде?

Общи условия

Активация на акаунт