Новите ни козметични похождения 54

• 76 114
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • USA, Steak State
В тестер вариант, просто вече е неоткриваем в стандартната опаковка.

# 376
Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Liner - Nude & Taupe

Пух, би ли споделила откъде успя да ги вземеш/ поръчаш?  Blush Където и да погледна напоследък все са изчерпани - особено Nude.  Laughing

# 377
Весе аз от новите червила на МК нямам, знам са като качество как са, можеш ли да споделиш как са като финиш и пигментация. Ако си правила публикация дай линк моля Praynig

# 378
  • София
Неочакван подарък на най-любимият ми парфюм Crazy Heart Eyes

# 379
Весе аз от новите червила на МК нямам, знам са като качество как са, можеш ли да споделиш как са като финиш и пигментация. Ако си правила публикация дай линк моля Praynig

Ами да ти кажа, доста са балсамести  Rolling Eyes Аз имам две. Първоначално бях много разочарована, като пробвах първото. То е по-неутрален цвят. Нямат почти никаква пигментация. Придават по-скоро лек цвят и малко блясък. Точно, като балсам. Първо мислех директно да го запратя в кофата, но катосе има предвид колко пари са, реших да го ползвам, когато са ми по-сухи устните.
Това новото е с малко повече цвят, но и то е доста балсаместо. Аз го взех, защото на проба ми се стори с малко по-плътен цвят, но реално разликата не е особено голяма.
Поради консистенцията, трайността е почти никаква и доста често трябва да се подновява  Wink
Повече такива червила не бих си купила. Те са много подходящи за млади момичета, на които отива много лек грим. Но пък, като се сложи не особено приемливата цена - за мен не са рентабилни.

# 380
# 381
  • София
DIOR rouge nude 683 esquisse -

filorga optim eyes -

# 382
  • гр. София
Няколко нови нещица от мен:

Скрит текст:

- от размяна със съфорумка   bouquet

# 383
  • София
 Heart Eyes newsm44

# 384
Лодси, не издържа, а  Mr. Green

# 385
  • София
Ами...с тия 15% отстъпка...пък и като са последни бройки.... Mr. Green

# 386

лежа и мрЪ от завист, защото сама съм си виновна, че не взех другата, но толкова палитри ми идват в повече  Confused
с кеф!   bouquet

Шоколадче, на теб също с кеф! Един любим и един мечтан /за мен/  Sunglasses

# 387
  • София
Чакам и тая да я пуснат в БайИн коинса. Grinning

Да и на мен вече палитрите ми идват в повече, затова реших ...да разнообразя с още 2. Mr. Green
Бубс ти си виновна дето пускаш тия линкове тука за палитри за без пари.
Сега и аз око да види, ръка да пипне- за 11,05 долара си поръчах Бейсика + Некид3 заедно. ooooh! Embarassed

# 388
една блогърка беше поръчала Нейкид 3 менте и беше писала ревю, ако някой иска, ще го изровя
Копче, не съжалявай, цветовете са наситени и хубави

като нищо и Шоколада ще се появи скоро Simple Smile

# 389
  • София
* EOS Lip Balm 5 pack
 Party

Общи условия

Активация на акаунт