Новите ни козметични похождения 54

• 76 098
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • на последния етаж

От къде? В iherb откривам само body wash-a.

# 391
От там ги поръчах, в началото на месеца още имаше лосиони.
Има ги в амазон. Наистина са разкошни.

# 392
# 393
Пише, че е discontinued.

# 394
# 395
  • София
coral

# 396
  • Варна
Най-добрия дегримьор за мен

# 397
  • Бургас

Може ли малко инфо за тези продукти?

# 398
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някакъв продукт за тяло, който да подхранва и омекотява кожата? Краката ми стават сухи, особено под коляното, бели се или става на люспички. От епилирането ми стават обърнати косми, които вадя с игла или разчесвам с нокът и се раздразва - стават червени пъпчици, ранички, корички и т.н. Имам чувство, че ми изглеждат ужасно краката. Уж ексфолирам, мажа с разни лосиони или кремове за тяло, но май не съм намерила подходящия за мен... Ползвам лосион на Нивея за много суха кожа, но той пък не може да попие на моята кожа и стои мазна. Confused

# 399
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някакъв продукт за тяло, който да подхранва и омекотява кожата? Краката ми стават сухи, особено под коляното, бели се или става на люспички. От епилирането ми стават обърнати косми, които вадя с игла или разчесвам с нокът и се раздразва - стават червени пъпчици, ранички, корички и т.н. Имам чувство, че ми изглеждат ужасно краката. Уж ексфолирам, мажа с разни лосиони или кремове за тяло, но май не съм намерила подходящия за мен... Ползвам лосион на Нивея за много суха кожа, но той пък не може да попие на моята кожа и стои мазна. Confused

Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

# 400
# 401
  • София
една блогърка беше поръчала Нейкид 3 менте и беше писала ревю, ако някой иска, ще го изровя
Копче, не съжалявай, цветовете са наситени и хубави

като нищо и Шоколада ще се появи скоро Simple Smile
О, да-дай линк после в Гримовата.
Свиркай за Шоколада, ако го видиш. Вземаме го веднага. Joy

# 402
  • Пловдив

На Phytocode балсама за тяло е страхотен и наистина хидратира кожата, в комбинация с душ-гела им ще има още по-добър ефект, аз също съм със суха кожа и го казвам от опит.

# 403
  • София
06 Medium Beige  030 Medium

# 404
Весе много ти благодаря, доста им се чудих понеже старите много ми харесват, съжалявам че така са променили формулата.

Общи условия

Активация на акаунт