Новите ни козметични похождения 54

• 76 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 675

Моля те ако не е тайна сподели каква е цената с намалението newsm78
Благодаря  bouquet

# 676
# 677
Стоманена палитра за смесване на фдт-ни и други козметични чудеса Simple Smile

Момичета, споделете от къде си купувате чъбитата на Астор, защото днес в дм не открих такива Sad Стелажа беше много ошушкан и изглеждаше все едно ще махат марката

# 678
И аз уважих Клиник, да ми е честит 8ми март  Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 679
Леле Жаки откога искам такава палитра. Heart Eyes Hug  bouquet Търсех при Мас, но няма и сега виждам, че твоята е на Инглот. Колко струва ако можеш да ми кажеш и отивам възможно най-скоро. Искам да си смесвам сенки, Дюралайн и други работи.

Подаръци. Heart Eyes

1N2 Ecru

# 680
Денси и аз си търсех такава палитра от 100 години и супер случайно я видях във Фексбук страницата на Make Up Studio   balloon  С картата за намаление ми излезна точно 12,15 лв. 

# 681
Денси и аз си търсех такава палитра от 100 години и супер случайно я видях във Фексбук страницата на Make Up Studio   balloon  С картата за намаление ми излезна точно 12,15 лв.  
Ама от магазина на Инглот е нали? Или ако може линк на лични, ако не е от там. Hug  bouquet

Много се радвам за намаленията на ЕЛ, Кларинс, Клиник и Сефора. Накупих подаръци на роднини, приятелки и колежки. И аз получих и всички сме щастливи.  Heart Eyes

# 682

И аз реших да уважа намалението в Клиник с най-добрия скраб, който съм ползвала някога.  Heart Eyes

# 683
Денси и аз си търсех такава палитра от 100 години и супер случайно я видях във Фексбук страницата на Make Up Studio   balloon  С картата за намаление ми излезна точно 12,15 лв.  
Ама от магазина на Инглот е нали? Или ако може линк на лични, ако не е от там. Hug  bouquet

Много се радвам за намаленията на ЕЛ, Кларинс, Клиник и Сефора. Накупих подаръци на роднини, приятелки и колежки. И аз получих и всички сме щастливи.  Heart Eyes

Да, от магазина на Инглот е Simple Smile

# 684
Да, от магазина на Инглот е Simple Smile
Благодаря много.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet Лелееее каква радост за тази палитра.

# 685

Deep Cravings

# 686
  • София
Скрит текст:

И аз реших да уважа намалението в Клиник с най-добрия скраб, който съм ползвала някога.  Heart Eyes

Нали? Вълшебен е  Heart Eyes

# 687
  • гр. София
Жаки, а каква ѝ е редовната цена?  newsm78

# 688
  • София
13,50 лв.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт