Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 214
  • 851
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам дали имате мнение за Grand Hotel Varna в Свети Константин и Елена?

# 106
  • out of space
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам дали имате мнение за Grand Hotel Varna в Свети Константин и Елена?

Имам и то е лошо.

# 107

Имам и то е лошо.

Нещо по конкретно да споделиш?

# 108
Хотел "Агата бийч", Ахтопол

Хотел "Нирвана", Шумен

# 109
  • София
Имате ли впечатления от хотел "Три планини" в Банско?

# 110
  • София
Включвам се отново. Този път с глас за х-л Исмена Девин!!!

Страхотен хотел - снимките в сайта им са реалност, дори на живо е още по-хубав и просторен, чистота навсякъде - и в хотела, и в басейна, и в ресторанта.
Страхотна храна и отлично обслужване, много скормни и любезни сервитьори. Имам някои дребни забележки към рецепцията, но се преживяват на фона на всичко друго положително.

Работата ми налага чести пътувания и преспивания в различни хотели - България и чужбина. А в свободното си време сме семейство пътуващи - още хотели. Т.е. до този момент сигурно съм била в стотици, да не кажа хиляди хотели.
Този смело мога да го сложа като един от най-добрите, в които някога съм била.
Е, най-добрият в моя списък е в Швейцария, но той беше дизайнерски, т.е. няма нищо общо. Sunglasses Sunglasses
Препоръчвам Исмена-Девин с две ръце!!!
Дано не се сметне за реклама, че нямах намерение, да му правя такава. Laughing

# 111
Включвам се отново. Този път с глас за х-л Исмена Девин!!!

Страхотен хотел - снимките в сайта им са реалност, дори на живо е още по-хубав и просторен, чистота навсякъде - и в хотела, и в басейна, и в ресторанта.
Страхотна храна и отлично обслужване, много скормни и любезни сервитьори. Имам някои дребни забележки към рецепцията, но се преживяват на фона на всичко друго положително.

Работата ми налага чести пътувания и преспивания в различни хотели - България и чужбина. А в свободното си време сме семейство пътуващи - още хотели. Т.е. до този момент сигурно съм била в стотици, да не кажа хиляди хотели.
Този смело мога да го сложа като един от най-добрите, в които някога съм била.
Е, най-добрият в моя списък е в Швейцария, но той беше дизайнерски, т.е. няма нищо общо. Sunglasses Sunglasses
Препоръчвам Исмена-Девин с две ръце!!!
Дано не се сметне за реклама, че нямах намерение, да му правя такава. Laughing

Един глас и от мен за к-с Исмена. Невероятно красиво и спокойно място за истинска почивка. Ходили сме там 2 пъти и очаквам с нетърпение пак да отидем.

# 112
Гласовете на цялото семейство за Комплекс "Романтика" на брега на яз.Доспат (до село Сърница).
Преди няколко дена се върнахме и вече ни е мъчно Confused, догодина пак сме там. Като база не е нещо кой знае колко луксозно, но природата ............ уникално! Peace

# 113
Един положителен вот за Mountain Lake до Смолянските езера. Прекрасен комплекс с чудесна инфраструктура, хубава закуска (включена е в цената), уютни стаи и апартаменти, приятен СПА център и не на последно място, kids friendly (вътрешен и външен детски кът, детско отделение в басейна, много зелени площи). Бях там със семейството си за седмица и обезателно ще се върнем. Смолянските езера са на пешеходно разстояние, Смолян е на около 5-10 минути път с кола, Пампорово - на малко повече, но все пак достатъчно близо. Чудесно място, което си заслужава посещението! Heart Eyes

# 114
Още един глас за Исмена - Девин. За мен и съпругът ми това е най-приятния хотел, който сме посещавали в България, поне засега Simple Smile Красиво, спокойно, чисто, просторни стаи, прекрасен басейн и зелени площи, хубава храна... Препоръчвам  Peace

# 115
Оп.. и аз се включвам с няколко бели хотелчета  Laughing
- хотел Flora - Златоград - чудно семейно хотелче, с добро разположение. Може да се разходите и до Гърция - плажовете около Ксанти са чудни ( Миродато, Авдира) !
- хотел "Балани", Балани (над Габрово) . Имат си и чудесен басейн.
- хотел "Енергоремонт" Паничище - хулав хотел с о

# 116
Копривщица - комплекс "При антикварите" - любезни домакини, вкусна храна, добри условия! Simple Smile

# 117
Оп.. и аз се включвам с няколко бели хотелчета  Laughing
- хотел Flora - Златоград - чудно семейно хотелче, с добро разположение. Може да се разходите и до Гърция - плажовете около Ксанти са чудни ( Миродато, Авдира) !
- хотел "Балани", Балани (над Габрово) . Имат си и чудесен басейн.
- хотел "Енергоремонт" Паничище - хулав хотел с о
Само преди десетина дни една потребителка включи хотел Балани в черния списък. Доста подробно беше разказала защо.

# 118
Преди два дни се върнахме от любимото ни място за лятна почивка  Simple Smile Вила Залива в Арапя Peace
Уникално място! Страхотен хотел, под него още по-страхотен ресторант с просто СТРАХОТНА кухня Laughing И всичкото това на първа линия! Горещо го препоръчвам! Peace
И няма как да не е, при положение че собствениците държат една от най-добрите бирарии в София, не правят компромис с качеството, не са печалбари, което е най-масовия случай в България. Жалко, че не ходя на юг, пък и трудно бих могла да се вредя Simple Smile

Искам да похваля кухнята в комплекс "Изгрева", село Баня - за мен най-добрата в района, а цените са меко казано народни. Базата също изглежда много добра, досега не съм се възползвала, но мои познати са доволни, а е и доста по-евтино от другите хотели в Баня.

# 119
  • sofia
Би ли ми писала ( ако прецениш на лично) коя е тази бирария. Обичам качествена храна

Общи условия

Активация на акаунт