Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 251
  • 851
  •   1
Отговори
# 120
Бирарията е "На Попа". Хапването много го бива, но е обикновено, има жива бира, бутилираната не ми е от любимите(група бири, която аз не харесвам, всъщност). На гадна храна и полуфабрикати няма как да попаднеш.

# 121
  • sofia
Благодаря

# 122
И аз да ви следя.

# 123
И аз Ви следя!
Аз съм с две ръце за хотел Винярдс. Нов, чист, уютен, спокоен и т.н. хубави неща. На рецепцията ни направиха компромис и ни настаниха в супер хубава стая, въпреки че бяхме с ваучери от този сайт, на много малко места се случва това : http://izgodni.bg/offer/123961. Басейнът е много голям и може спокойно да се плува, няма забрана. Единствената ми забележка е към ресторанта, който според мен трябва да изглежда малко по-добре, защото комплекса е 4 звезден, а ресторанта като 3. И да не забравя да похваля СПА-то - и там е много ново и спокойно. Човек може истински да си почине...

# 124
То хубаво, хубаво, но сега погледнах, че хотел Винярдс е сезонен хотел, работещ до 30.09. и според мен няма място в белия хотелски списък.
И Асан е "ора"и иска да почива след 01.10.  Laughing

# 125
Оп.. и аз се включвам с няколко бели хотелчета  Laughing
- хотел Flora - Златоград - чудно семейно хотелче, с добро разположение. Може да се разходите и до Гърция - плажовете около Ксанти са чудни ( Миродато, Авдира) !
- хотел "Балани", Балани (над Габрово) . Имат си и чудесен басейн.
- хотел "Енергоремонт" Паничище - хубав хотел .
Само преди десетина дни една потребителка включи хотел Балани в черния списък. Доста подробно беше разказала защо.

Явно нещата са се променили в последно време  Confused ще погледна поста  Wink

# 126
Грийн ууд, /Green wood/, за втора поредна година почиваме там и хотелът се развива в положителна посока. Това е един от малкото планински хотели, в които се поддържа чистота ежедневно. Не само за протокола.
И първата година останахме доволни, но определено тази година са подобрили сервиза и храната в ресторанта-доста по-разнообразна и много вкусно приготвена.

# 127
  • sofia
Подкрепям за Грийн Ууд и на мен ми хареса доста

# 128
Грийн нейчър-Мармарис! Великолепен хотел-просто нямам думи.

# 129
alinnna, похвали го в темата за Турция. Тази тема тук е само за български хотели.

# 130
Хотел "Средна Гора" в гр. Стрелча е едно от моите предложения. Градът е известен с минералните извори и басейни, и балнеолечение. Специално в този хотел водата в басейна е над 50 градуса, като я разреждат минимално, за да бъде поносима за човешкото тяло.Приятно за посещение през абсолютно цялата година (особено ако навън има и сняг Simple Smile ). Аз лично съм ходила няколко пъти, дори за един уикенд човек може да се отпусне и да релаксира. Цените са супер достъпни за всички.

Също така ресторантът, кухнята и обслужването са страхотни - предлагат се традиционни български специалитети и десерти.

В близост до града има и къде да се обикаля. Ако някой се интересува повече, ще споделя.

Сайтът на хотела: http://www.sredna-gora.com/

# 131
  • София
И от мен един глас за Средна гора - Стрелча. Един път сме го посещавали и много ни допадна. От тогава все му се каним, но все няма места. А водата в Стрелча наистина е един път. За мен лично много по-добра от прехваления Велинград.

# 132
Кемпински в Банско. Уникално добро обслужване, вежлив персонал, вкусна и богата храна.
Много добро СПА, 2 външни и 1 вътрешен басейн, отоплени до перфектните 27-28 градуса. Места за релакс, невероятни масажисти. Локацията е много добра.

# 133
  • София
В Кемпински е хубаво, но дали наистина храната е "богата" (изключвам закуската, тя е ок)? Аз като съм ходила менюто беше много бедно (избор между 2-3 неща) и много скъпо (порциите специално подбрани за "пазене на линия"  Wink). Ако са подобрили храната (разнообразие, количество  Mr. Green ), ще се радвам да го потвърдите.  Peace

# 134
В Кемпински е хубаво, но дали наистина храната е "богата" (изключвам закуската, тя е ок)? Аз като съм ходила менюто беше много бедно (избор между 2-3 неща) и много скъпо (порциите специално подбрани за "пазене на линия"  Wink). Ако са подобрили храната (разнообразие, количество  Mr. Green ), ще се радвам да го потвърдите.  Peace

За коя храна говорим? Като цяло ако сте на бюфет на вечеря, бюфета е много богат. Иначе сет менютата са фюжън кухня, и определено са за запазване на линия. Но аз лично не ям много,освен на закуска, но там как да продуснеш и ми беше окей. Виждала съм им бюфетите няколко пъти, наистина са много разнообразни.
Иначе ние поръчвахме и от менюто, което ми се стори доста интересно и имаше доста неща--бургери, сандвичи от една страна, риби и меса, гарнитури, леки хапвания, салати, десерти....точно като за 5 звезди. Бургера ми беше доста добре като количество, но цената от 20 лева смятам за висока определено.

Общи условия

Активация на акаунт