Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 259
  • 851
  •   1
Отговори
# 135
Да, точно така. Така наречената шведска маса е точно толкова богата на вечеря, както и на закуска. Иначе другото меню е точно като за истински 5 звезди - кратко, добро и скъпо.

# 136
Онзи ден ходихме за 4 дни в Гранд Хотел Банско . Персоналът е супер любезен и винаги отзивчив,храната в ресторанта е неописуемо вкусна. Има вътрешен басейн (дълбок около 1 метър) и външен също толкова дълбок,има външен детски басейн 50-60 см. Това което не ни хареса е че цените на масажите са малко надути,въпреки че са на промоция. Спа центърът беше безплатен и в него беше супер приятно,само малко се хлъзгаха плочките около басейна.Като цяло изкарахме чудесна почивка.

# 137
  • sofia
В каква стая бяхте? Ужасни кутийки малки са!

# 138
Онзи ден ходихме за 4 дни в Гранд Хотел Банско . Персоналът е супер любезен и винаги отзивчив,храната в ресторанта е неописуемо вкусна. Има вътрешен басейн (дълбок около 1 метър) и външен също толкова дълбок,има външен детски басейн 50-60 см. Това което не ни хареса е че цените на масажите са малко надути,въпреки че са на промоция. Спа центърът беше безплатен и в него беше супер приятно,само малко се хлъзгаха плочките около басейна.Като цяло изкарахме чудесна почивка.

Неописуемо вкусна? Мен всеки път ми излизат киселини,а последния път ми стана лошо на стомаха, и цяла нощ пазих тоалетната. За мен там само закуската става.

СПА-то и на мен там много ми харесва, също и фитнес залата. Винаги до сега сме били в широки стаи, явно е въпрос на късмет.

# 139
  • г.Каварна
Момичета здравейте. Може ли да ми препоръчате хотел в Поморие? Ще бъдем със семейството за един уикенд. Бих желала да има затворен бассейн и спа център.

# 140
Момичета здравейте. Може ли да ми препоръчате хотел в Поморие? Ще бъдем със семейството за един уикенд. Бих желала да има затворен бассейн и спа център.
Виа Понтика, ако те устройва цената. Ето и една добра оферта през всички оферти http://www.grupovo.bg/offer_21131&refid=23574&webid=67

# 141
Има и още два за Поморие, доста добри цени за този сезон:

Grand Hotel Pomorie
Sunset Resort Pomorie

# 142
Здравейте! Този уикенд посетихме хотел "Смиловене" в Копривщица.  Хотелът е много хубав-беше чисто, уютно и топло. Препоръчвам го. Единствено не ми хареса,  че включената в цената закуска не е на блок маса, а  си поръчваш 2 пържени филии или запечени с кашкавал,  и чай или кафе. .на мъжете хич не им стигна. .. Grinning

# 143
  • г.Каварна
Момичета, благодоря Ви за отговорите

# 144
Някой би ли могъл да ми препоръча хотел/къща/вила в Жеравна, подходяща за отпразнуване на Нова година? Simple Smile

# 145
Здравейте! Този уикенд посетихме Етно комплекс "Канарата" в село Селце над град Мъглиж в Стара планина. Всичко в комплекса е без забележки. Единствено пътя от гр. Мъглиж до комплекса е много проблемен. Много тесен, с много завои, на места стръмен, на много места с дупки, а в селото е коларски прашен и след дъжд кален. Препоръчвам с две ръце. Много уютно място на мното добри цени.
http://www.kanarata.com/

# 146
Един положителен  глас и от мен за комплекс "Канарата".

# 147
Положителен глас за Терма Палас, Кранево. Има какво да се желае, както винаги, но като цяло много приятно място.
На тихо място, хотелът не е много голям, няма блъсканица при пълен хотел.
Храната е чудесна, сервирана по интересен начин.
Само персонала не става за нищо, но това не е изненада за БГ черноморие, особено северното.
СПА-то е много хубаво.

# 148
  • sofia
Колкото им плащат, толкова работят - 300лв са в Албена заплатите на сервитьорите Wink, а е АИ и бакшиши няма

# 149
С риск да се повторя с някого, поставям в белия списък Спа хотел Хисар в гр. Хисаря. Хотелът се поддържа и ремонтира. Басейните са чисти и топли. Храната е добра. Няма да коментирам цените - адекватни са на четирите звезди на комплекса. Ще пропусна дребни забележки към камериерките.
Според мен едно от малкото добри Спа-та в България. Достъпен е за хора от цялата страна. Мен например Сандански ми е далече и все не се решавам да отида там от страх да не се разочаровам и да си проваля почивката.
Хисаря е спокойно и сравнително уредено градче. Има къде да се отиде без риск да си изкривиш краката в някоя дупка по пътя или да прескачаш всякакви отпадъци (не само строителни).

Общи условия

Активация на акаунт