Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 273
  • 851
  •   1
Отговори
# 150
Положителен глас за Терма Палас, Кранево. Има какво да се желае, както винаги, но като цяло много приятно място.
На тихо място, хотелът не е много голям, няма блъсканица при пълен хотел.
Храната е чудесна, сервирана по интересен начин.
Само персонала не става за нищо, но това не е изненада за БГ черноморие, особено северното.
СПА-то е много хубаво.
Разгледах сайта на хотела и съм впечатлена. Отговарят ли снимките на действителността? И още едно въпросче - каква е температурата на водата на вътрешния басейн?

# 151
Положителен глас за Терма Палас, Кранево. Има какво да се желае, както винаги, но като цяло много приятно място.
На тихо място, хотелът не е много голям, няма блъсканица при пълен хотел.
Храната е чудесна, сервирана по интересен начин.
Само персонала не става за нищо, но това не е изненада за БГ черноморие, особено северното.
СПА-то е много хубаво.
Разгледах сайта на хотела и съм впечатлена. Отговарят ли снимките на действителността? И още едно въпросче - каква е температурата на водата на вътрешния басейн?

Отговарят си напълно. Малко са пропуснали да снимат храстите наоколо, но на мен не са ми пречили. Самият комплекс е заграден, има хубави градини. Темп на водата е около 28-29 градуса, на мен ми беше достатъчна. Външния също е толкова, оставят го отворен ако не вали дъжд, много е приятно.
Не бих отишла там лятото. Плажът ми се струва далеч. Аз предпочитам да ми е по-близо, но ако това не Ви притеснява, е хубаво място. За този сезон сега е супер.

Тъкмо щях да питам за хотели за Хисар, ще разгледам Спа хотел Хисар.

# 152
  • sofia
Относно Хисаря - Аугуста е отврат и персонал и вс

# 153
И аз препоръчвам Спа Хотел Хисар, но най-вече за летния сезон. Външните басейни са супер. Вътрешният басейн е плувен, дълбок и с коридори. Не става за релакс. Храната на закуска е богата, но всеки ден е едно и също. Вечерята също беше добра. Разочарована съм единствено от обслужването в ресторант "Панорама". С тази малка забележка, мога да кажа, че определено хотелът е за този списък.  Simple Smile Добър избор е и ако сте с малки деца, а дори и с бебе като нас.

# 154
Да допълня за Терма Палас--бяхме на Ол инклузив. Закуската беше много богата, една и съща всеки ден, но това мен не ме притеснява, няма как да е богата и различна. Имаше студени неща, както и топли--бекон, яйца, наденички, палачинки, кроасани, овесени ядки, овесена каша, макарони, банички, филийки. Колбасите не бяха ниско качество, сирена имаше два вида, плодове, пресни зеленчуци. За мен това е предостатъчно за закуска, не бих яла от всичко ако съм там по-дълго от 2-3 дни. За обяд и вечеря имаше задължително риба или морска храна, свинско и пилешко, приготвено по различен начин, но нетрадиционен. Имаше три гарнитури, както и две супи на обяд. Храната е една от най-вкусните, които съм опитвала, а смея да твърдя, че съм притенциозна.

СПА персонала е много отзивчив и компетентен.

# 155
Red velvet, много благодаря за информацията.

# 156
Един положителен вот за Mountain Lake до Смолянските езера. Прекрасен комплекс с чудесна инфраструктура, хубава закуска (включена е в цената), уютни стаи и апартаменти, приятен СПА център и не на последно място, kids friendly (вътрешен и външен детски кът, детско отделение в басейна, много зелени площи). Бях там със семейството си за седмица и обезателно ще се върнем. Смолянските езера са на пешеходно разстояние, Смолян е на около 5-10 минути път с кола, Пампорово - на малко повече, но все пак достатъчно близо. Чудесно място, което си заслужава посещението! Heart Eyes
Още един положителен вот за това място! Единствено менюто в ресторанта не е достатъчно богато, но в Смолян е пъкно със заведения!

# 157
Един положителен вот за Mountain Lake до Смолянските езера. Прекрасен комплекс с чудесна инфраструктура, хубава закуска (включена е в цената), уютни стаи и апартаменти, приятен СПА център и не на последно място, kids friendly (вътрешен и външен детски кът, детско отделение в басейна, много зелени площи). Бях там със семейството си за седмица и обезателно ще се върнем. Смолянските езера са на пешеходно разстояние, Смолян е на около 5-10 минути път с кола, Пампорово - на малко повече, но все пак достатъчно близо. Чудесно място, което си заслужава посещението! Heart Eyes
Още един положителен вот за това място! Единствено менюто в ресторанта не е достатъчно богато, но в Смолян е пъкно със заведения!

Аз по-скоро имам забележки към качеството на храната - там опитах най-гадните пържени картофи в живота си, ужасни лозови сарми и една доста неприятна салата, чието име не помня. На фона на цените на ястията, очаквах повече. Naughty

# 158
Здравейте!Искам да похваля хотел АТМ Център гр.София.Веднага подчертавам,че хотелът е бюджетен,но в близост до метростанция,стаите са просторни и чисти/леглата с ел.контрол са невероятни,даже съпругът ми ходи да гледа механизмите,които те произвеждат и сега умуваме дали да не си вземем от тях/,закуската е достатъчна и имат много хубави менюта за вечеря на цена 6 лв.Друг плюс е близостта до летището и безплатния трансфер до там.Но най-важното е страхотното отношение на персонала.Ние бяхме платили месец по-рано ваучер за този хотел в сайт за групово пазаруване,като по някаква причина резервацията се правеше през груповия сайт,а не директно в хотела.И понеже звъннах в деня преди пристигането ни да заявя трансфер,за мой огромен ужас установих,че от сайта изобщо не са ни направили резервация.Жената на рецепция беше много учтива,благодари ми за интереса към техния хотел и ми направи резервация,като дори предложи на място да разпечатаме ваучера.На гневния ми мейл от груповия сайт дори не върнаха едно извинявайте!Не на последно място,на всеки етаж има машина за минерална вода,която е безплатна за гостите на хотела.Така,че ако на някой му се налагат две нощувки в София и не търси място супер лукс,хотелът си струва всяко едно левче!

# 159
Да се запиша и да похваля Винарна Старосел като басейни, стаи, обстановка. Механата обаче е доста скъпичка иначе вкусна Peace. Доволни останахме, уникално място, уникална градина с най-различни животинки, разкошни басейни, особено вътрешните, топла минерална вода. Стаи само с еко материали, дърво, камък, халища и т.н.

# 160
  • София
Искам да похваля персонала в хотел Лъки в Банско. Никъде у нас не съм получавала толкова любезно и внимателно обслужване. Наистина ми направи страхотно впечатление!
Иначе хотелът не е за пет звезди, но бива Peace

# 161
  • Разград
Още един глас за хотел Терма Палас в Кранево. И храната, и хотелът са на високо ниво. Мен, пък, ме учудва мнението за персонала! Защо да не е на ниво? За два дни си влизаха да почистят, много отзивчиви, сервитьорите хвърчат и маса с празни и мръсни чинии и прибори няма, много бързо и експедитивно доставят ако нещо липсва. Единият барман е много бърз, но когато го няма, вярно, няма чисти чаши и се чака, но не на опашка. На рецепция, също, са доста търпеливи с някои клиенти. Единственият проблем беше при сдаването на ключа и стаята, защото доста не търпеливи и нервни клиенти изнервяха и останалите, чакали сме по 3-ма на опашка. Смятам че персоналът за България си е на добро ниво! Peace

# 162
Още един глас за хотел Терма Палас в Кранево. И храната, и хотелът са на високо ниво. Мен, пък, ме учудва мнението за персонала! Защо да не е на ниво? За два дни си влизаха да почистят, много отзивчиви, сервитьорите хвърчат и маса с празни и мръсни чинии и прибори няма, много бързо и експедитивно доставят ако нещо липсва. Единият барман е много бърз, но когато го няма, вярно, няма чисти чаши и се чака, но не на опашка. На рецепция, също, са доста търпеливи с някои клиенти. Единственият проблем беше при сдаването на ключа и стаята, защото доста не търпеливи и нервни клиенти изнервяха и останалите, чакали сме по 3-ма на опашка. Смятам че персоналът за България си е на добро ниво! Peace

Aз смятам,че за региона толкова може да се очаква.
Прекалено много фамилиарничат, държат се все едно сме в почивна база. Постоянно можеш да ги видиш да сноват, не отива на хотел 5 звезди. На мен лично ми пречи сервитьорката да се пресяга през моето кафе да си вземе нейното. Ми ще изчакаш...
Плюс проверката на стаята при освобождаване, не напразно съм дала кредитна карта като залог.

Иначе съм доволна от мястото, бих посетила пак, но не и лятото.

# 163
  • sofia
Роял Спа Велинград - уникално Спа, уникална храна, всичко е страхотно

# 164
Роял Спа Велинград - уникално Спа, уникална храна, всичко е страхотно

Цени?

Общи условия

Активация на акаунт