Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 757
  • 851
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
Къде? И какво е прилична цена, с или без храна

# 301
  • Резерват "Северозапад"
Темата е за посетени хотели, които са ни харесали и препоръчваме. Целият раздел Туризъм е за по-подробно разискване на различни дестинации.

# 302
Велинград, Комплекс РИМ. Моля за мнения!
Благодаря!

# 303
Велинград, Комплекс РИМ. Моля за мнения!
Благодаря!

Един пост над този се казва каква е темата.Има отделна тема за хотелите във Велинград.Там ще отговорят подробно това което ви интересува /ако някой го е посещавал/ Peace

# 304
Споделете моля , хотел в района на Рилските езера !

# 305
Всички в Сапарева баня и Паничище Wink

# 306
  • СОФИЯ
  ...
Следващият път, не само вие, а и пътуващите към Търново- посетете хотел Аквая. Само да не се сметне за реклама. Съотношение цена- качество е Peace.
 ...
Интересува ме басейнчето на покрива става ли?

# 307
В Аквая ходихме преди 2-3 години за 6 септември. Резервирахме двойна стая на много озгпдна цена, а като простигнахме ни насзаниха в студио. Басеинът на покрива не е кой знае какво, но се открива хубава гледка отгоре. И моите впечетления от хотела са положителни особено като съотношение цена-качество

# 308
Хотел Галери в Хисаря  за мен е в белия списък - изключително чисто, приветлив персонал, обилна закуска, топли минерални басейни, широки стаи с тераси,  добра локация, подземен и надземен паркинг  и никакви руснаци  Simple Smile. Единственият недостатък - за мен поне, беше липсата на лятна градина към ресторанта, но в момента я правят. За първи път почиваме в Хисаря, но със сигурност ще повторим.

# 309
  • Варна
И аз да добавя хотел Аркан хан в Триград.Топло посрещане,приятна обстановка,неповторима природа,в съчетание с вкусна и добре поднесена храна.Беше изключително удоволствие да бъдем гости на комплекса.Ще се ходи пак!

# 310
  • Франция
Доволна съм от спа хотел Фея, Чифлика. Скъпичко е, но не съм никак разочарована. Спокойствие и релакс, топли басейни, хубава храна. Имам забележки към персонала (камериерките и един от сервитьорите), както и от масовото пушене на терасата на ресторанта, на външния басейн и т.н. (е, няма забрана, но мен пушенето си ме дразни...).
При пълен хотел не се допускат външни на басейна, което за мен беше огромен плюс. На басейна имаше винаги свободни шезлонги. Като цяло препоръчвам.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 22:23 от loriane

# 311
  • Русе
Доволна съм от спа хотел Фея, Чифлика. Скъпичко е, но не съм никак разочарована. Спокойствие и релакс, топли басейни, хубава храна. Имам забележки към персонала (камериерките и един от сервитьорите), както и от масовото пушене на терасата на ресторанта, на външния басейн и т.н. (е, няма забрана, но мен пушенето си ме дразни...). Като цяло препоръчвам.

Това ми е единствения хотел в моя черен списък, след като ме изгониха от ресторанта там, защото съм била с количка за близнаци. Нямам думи, никъде и никой не ми е говорил така, както някаква си там мениджърка, включително и в 10-11 вечерта да ми каже да напусна с две бебета. Нямам думи.

# 312
  • Франция
Да, четох твоето мнение  преди да резервирам. Моето дете е голямо и това, че не пускат с колички не ми беше проблем. Забелязах, че по време на престоя ни имаше семейство, което влизаше с количка в ресторанта. Майката приспиваше вечер бебето в количката около басейна и после сядаха на масата, количката си беше до тях...Не знам дали е било изключение.

# 313
  • Русе
Дои и да е било изключение, нищо обаче не ги оправдава и продължава да си бъде за мен най-лошия хотел, въпреки че наши приятели ходят там.

# 314
Детският кът във "Фея" още ли е под стълбите? Такава дивотия там видях за първи път. На тръгване от хотела ни искаха пари за някакви неща от хладилника в стаята, които въобще не бяхме пипали. Същото се случи и на още едно семейство, което си връщаше ключа, докато ние се разправяхме. Освен това забравихме една топка под фотьойла и когато се обадих след един или два часа ми казаха, че я няма. Аз лично не бих се върнала там.

Общи условия

Активация на акаунт