Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 758
  • 851
  •   1
Отговори
# 315
Детският кът във "Фея" още ли е под стълбите? Такава дивотия там видях за първи път. На тръгване от хотела ни искаха пари за някакви неща от хладилника в стаята, които въобще не бяхме пипали. Същото се случи и на още едно семейство, което си връщаше ключа, докато ние се разправяхме. Освен това забравихме една топка под фотьойла и когато се обадих след един или два часа ми казаха, че я няма. Аз лично не бих се върнала там.
А защо го слагате в белия списък ?

# 316
Защото е "дуплика" Grinning Пишат го като противопоставяне на друго мнение.
Ако отговорят в темата за " черен списък " не е логично.

# 317
  • Франция
Детският кът във "Фея" още ли е под стълбите?...
Да. Стените на детския кът са издраскани с флумастрите, а те самите не пишат и са изсъхнали. Гостите минават от там стъпват с джапанки по килимите за децата, за да стигнат до басейна, защото иначе се минава през ресторанта...Като изключим тези дивотии и недомислици, аз продължавам да мисля, че този хотел е по-скоро за бял списък и в никакъв случай за черен.

# 318
Не всички имат малки деца и се интересуват от детски кът. На мен хотела ми харесва. Последният път, когато бяхме не ми хареса това, че из СПА-то тичаха малки деца 4-5 годишни. Влизаха в парната баня, сауната, където не им е мястото, а персонала не им правеше забележка, защото милите им майчета бяха там и не разрешаваха да им се прави забележка.

# 319
бих добавила хотел Орфей Пампорово в списъка. качеството отговаря на цената, чисто, уютно, приветливо, упоменатото в сайта отговаряше напълно с действителността. това са впечатления от лятото, зимата не знам дали е същото, но лятото бих повторила с удоволствие.  Peace

# 320
  • sofia
Ние сега се връщаме от Пирин голф, приказка, страхотно СПА и топли басейни

# 321
1. Хотел Акватоник - Велинград - уютно, чисто, страхотен басейн, вкусна храна. От няколко години ходим там по няколко пъти в годината, единствен минус - цената.
2.Хотел Бела Виста - Синеморец - впечатления от това лято - чудесен хотел за семейство с малки деца. Страхотна храна - нищо общо с помиите на all inclusive , невероятен аниматорски екип и любезен персонал.
3.Премиер Лъкшъри Маунтийн - Банско - незабравимо, луксозно преживяване. Топъл басейн и въобще много добър СПА център. Страхотна кулинария, и глезене на клиентите от страна на персонала.

# 322
  • от Луната
бих добавила хотел Орфей Пампорово в списъка. качеството отговаря на цената, чисто, уютно, приветливо, упоменатото в сайта отговаряше напълно с действителността. това са впечатления от лятото, зимата не знам дали е същото, но лятото бих повторила с удоволствие.  Peace
Напълно потвърждавам. Ние бяхме в двойна стая с допълнително легло. Допълнителното легло си беше съвсем нормално единично легло, стаята доста голяма. Почистване всеки ден, храната повече от разнообразна и вкусна. Единственото, което не ми хареса, но се преживява е недостатъчния капацитет на ресторанта за гостите на хотела, както и по-хладната от обявеното вода в басейна  Mr. Green. С удоволствие бихме го посетили отново през лятото, особено с перфектните цени, които дават лятото в сравнение с други хотели

# 323
  • sofia
Ние сега напускаме Лайтхаус голф и СПА - по-добър АИ в България не съм виждала, хотела си отговаря на звездите, много големи и удобни легла. Зареждат към АИ минибара с безалкохолни, води и шоколад. Плажа е страхотен, а закуската - сурови ядки, мед от самата пита. Вкусно, вкусно.
Мн плодове, торта с шоколадов мус
За вечеря вчера имаше заек и телешко по френски, мн добри десерти

# 324
къде е този хотел, в  Балчик... newsm78

# 325
По-добре кажи с кои хотели го сравняваш, за да преценя за себе си обективността на оценката ти. Ако става въпрос за Лайтхаус комплекса в Балчик, не вярвам, че предлагат добър ол инклузив,камо ли най-добрия в България. Освен това ми е любопитно къде е този страхотен плаж, като за цялото северно Черноморие на север от Варна има точно 2 страхотни плажа: албенския и Дуранкулак. В и около Балчик никога не е имало хубави плажове.

# 326
  • sofia
Много са малко хотелите, в които не съм била. А друг голф с име Лайтхаус не знам да има в България. Да за Балчик говоря.
Задай конкретни въпроси ако имаш, Чери бийч се казва плажа, проверете го в нета. Ситен и чист пясък, дървени шезлонги с шалтета и прекрасна вода.
Не разбирам негативизма. Цената е достатъчно висока, за да е качествена храната. Нямаше от гадните торти със сметана и платки.
Минералната вода беше в шишета, а не от диспенсър. Минибар включен с шоколади към ОИ.
Кажете какво друго

# 327
http://www.lighthousegolfresort.com/bg/Baseynite-i-plazha/Cheri-biych
Това плажче ли е страхотния плаж? На 10 минути път с кола от хотела? Това е просто един скромен малък плаж, явно най-близкият такъв. В никакъв случай не е страхотен. Комплексът Лайтхаус, както и съседните голф комплекси са построени там, където са, не заради мизерните скалисти плажове, а заради природните дадености за голф. Всичко това го казвам, не за да се заяждам с теб, а за да посоча, че плажовете около Балчик са голям минус, макар че този факт е общоизвестен. Просто не е коректно да се опитваш да го изтъкваш като мотив, че поставяш Лайтхаус в белия списък.

Цената е достатъчно висока, за да е качествена храната. Нямаше от гадните торти със сметана и платки.
Минералната вода беше в шишета, а не от диспенсър. Минибар включен с шоколади към ОИ.
Кажете какво друго
Цената не е гаранция за качествена храна, уви!
Минерална вода в шишета предоставят и в х-л "Калиакра", Албена, и в х-л "Мирамар", Обзор. Минибар е включен в цената на инклузива в "Калиакра", където се нарича "ултра ол инклузив" и включва денонощно предлагане на храна и напитки и безплатен рум сървис. От моя скромен опит с български инклузив по Черноморието не съм видяла по-голям обем и по-всеобхватни услуги, включени в инклузива, от тези, които се предлагаха в "Калиакра", Албена. Което не означава, че ги квалифицирам автоматично като най-качествените.
Назови конкретно хотелите с ол инклузив, с които сравняваш Лайтхаус.

# 328
  • sofia
Албена е на дъното по храна за мен. Не харесвам изброените хотели. Единствено плажа е несравним за мен.
Не мисля да се доказвам на никой.
Нека някой конкретно посетил хотела да дава мнения, темата е за хотели, които сме посетили.
Много злобен пост Simple Smile
И понеже от вчера се преместихме в хотел Арена 1 на Влас, който от миналата година много харесахме - прекрасен. Апартамента гледа към яхтеното пристанище, плажа е със ситен пясък и много уютен със сламените си чадърчета.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 18:51 от lyuba84

# 329
Е, ти пък злобееш, защото не можеш да си защитиш номинацията Simple Smile. Жалко!Да си посетила толкова много инклузиви, а да не можеш да направиш елементарно сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт