Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 340
  • 851
  •   1
Отговори
# 330
Аз не виждам кой какво трябва да защитава. Това да не е философски и не знам си какъв политически диспут ,дебат или каквото и да е. Всеки си казва мнението и толкова. Четящите да отсяват.

# 331
  • Варна
Преди година и нещо бяхме във Фея. Бях с количка и никой нищо не ми е казал. Обикалях с нея и около басейна. Всички бяха много любезни, храната на ниво.

# 332
Бихте ли казали отзив за спа хотел Селект Велинград. Прочетох много негативни коментари от писледните месеци. Някой ако го е посещавал скоро нека сподели. newsm78

# 333
Бихте ли казали отзив за спа хотел Селект Велинград. Прочетох много негативни коментари от писледните месеци. Някой ако го е посещавал скоро нека сподели. newsm78
Селект е  почетен член на Черният списък на хотели в страната. В темата за Велинград има изобилие от отзиви за него. Тук пишем само за наистина добрите хотели.

# 334
Селект е  почетен член на Черният списък на хотели в страната. В темата за Велинград има изобилие от отзиви за него. Тук пишем само за наистина добрите хотели.
да ориентирах се благодаря  Peace

# 335
Някой ходил ли е скоро в х-л Перун - гр.Елена ? Имате ли впечатления от там ?

# 336
Препоръчвам горещо Хотел "Тачев " - гр. Червен бряг и Хотел "Странноприемница" с.Орешак  Peace Peace

# 337
Препоръчвам хотел Валентино 1 в Добринище, ние бяхме в едно, в две не съм ходила. Очарована съм за 40 лв, получихме домашна закуска на блок маса, мекици, пържени филийки, тутманик, баница, кекс, яйца на очи и стандартните неща на континентална закуска, които никой не яде. Домашно сладко и страхотен мед, хубаво кафе, мляко и чай. Стаите са мънички, но са обзаведени с вкус, имам впечатление от 2 , в други не съм влизала. Матраците са удобни, хората са страхотни, платихме на тръгване, а това го няма никъде почти, от вратата ти искат парите. Получихме и намаление за басейна в Добринище, хубав, но много пренаселен и една идея по-студен за моя вкус. Качихме се на Безбог едно вълшебно място, изкарахме си страхотно, за хапване горещо препоръчвам механа Бабуч Hug Механата на хотела също е със страхотна кухня.

# 338
  • Щастлива мама на 3 слънца
Hotel Riu Helios Bay всичко ми хареса

# 339
Искам да ви запитам за отзиви за хотел Хавана, Златни пясъци. В петък мислим да отидем за 3 дни, но не намерих отзиви.

# 340
Искам да ви запитам за отзиви за хотел Хавана, Златни пясъци. В петък мислим да отидем за 3 дни, но не намерих отзиви.

Питай в темата за Златни пясъци  Peace

# 341
чудничко. ей сега ще си фиксирам хотелчета за есенните почивки.

# 342
В началото на септември бяхме на почивка в к-с"Боже име"с.Балдево,Г.Делчев.Там е уникално за спокойна отмора/много зеленина,дърво и камък/.Бетон няма.Кухнята също е превъзходна.Персоналът е безкрайно любезен.Комплексът е открит това лято и продължава да се работи по него.Единственото,което бе минус е,че няма топла минерална вода.Имайки предвид,че собстеникът /Иван Ежков/е млад и амбициозен човек,
смятам,че другото лято,ако трябва ще донесе топла минерална вода от Огняново.Според мен,който наистина иска да почине от шума и напрежението в големия град,там е мястото-само чуваш птичи песни и отвреме на време кучешки лай.Нямат сайт,а само фейсбук страница.Препоръчвам това място.Моля,ако някой го посети,да сподели впечатления.

# 343
  • Щастлива мама на 3 слънца
Искам да дам положителния си коментар за
Роял касъл елените.
Стряхотен дизайн. Изключително интересн и различен хотел.
Бих отишла отново.

# 344
С много приятни впечатления сме от Семеен хотел "Аполония" в Созопол:
http://www.booking.com/hotel/bg/family-hotel-apolonia.bg.html

Тъй като отивахме за една нощувка с основната цел да разгледаме Стария град, за нас водещ критерий беше местоположението. Този хотел е буквално на 5 мин. от Стария град. Цената също не е за пренебрегване - 43 лв. за апартамент в Созопол, макар и в края на сезона, за нас беше повече от приемливо  Peace

Тук получихме прекрасно отношение на собствениците. Пристигнахме по-раничко и стаята още не беше готова, но докато чакахме на верандата ни предложиха вода, кафе. Дадоха на децата един конструктор да играят в стаята и отделно подариха една нова количка на големия ми син. В стаята бяха заредили кафе и чай като комплемент.

Бяхме в апартамент с една доста просторна спалня и малка дневна с кухненски бокс, ъглов диван и маса. Имаше всякакъв вид посуда и прибори. Осигуриха ни кошарка за едногодишното дете, а за по-голямото имаше единично легло в спалнята.
Невероятна гледка се откриваше и от двете тераси. Обзавеждането не е нещо особено, но пък всичко е много поддържано и чисто. Собственикът ни сподели, че всяка година като приключи сезона освежават хотела. Това определено си личеше.

Не можахме да опитаме храната в ресторанта, защото бяхме навън и вечеряхме в едно заведение на Южната алея. В тази връзка ми е единствената забележка - от страната на дневната се намираше и кухнята на ресторанта и се усещаше миризма на готвено. С спалнята всичко беше ОК.

Според мен съотношението цена-качество е много добро и мисля, че хотелът си заслужи мястото в този списък  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт