Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 735
  • 851
  •   1
Отговори
# 390
Медика - Наречен е добър хотел на добра цена.

# 391
Останах разочарована от Булгара Еко! Доста старо, няма топла вода, порциите много малки и страшно скъпо!!! Една салата в ресторанта е 7-8лв. Основно ястие 17-20лв. Няма да повторя. Няма го елемента на селския туризъм. Направено е много печалбарско. Да не говорим, че водата от септичната яма им се излива направо на пътя и вони ужасно!

# 392
Не съм доволна от Булгара Еко. Високи цени, нямаше топла вода, и доста застаряло. В ресторанта цените са такива, че свят може да ти се завие! Направено е много комерсиално! Няма го уюта на селския туризъм, а се  гони високата цена!

# 393
pentiun0, тази тема е за положителни впечатления от хотели, има отделна тема за негативни/ "Черен списък на хотелите в страната"/  Peace

# 394
http://www.hotelarena-samokov.com/

Бял  хотел  - много ни хареса, пък и цената е прилична. Самоков е град, в който може да се насладите и на културен туризъ, не само SPA.

# 395
  • В най - голямото село
 Peace за http://persenk.eu/

# 396
   - Luca Helios Beach гр. Обзор. 3 години почивахме там. 1-вата и 2-рата година храната беше много разнообразна и вкусна. Последния път, когато отсядахме беше през 2014, но разнообразието не беше толкова голямо, колкото предишните 2 пъти. Като цяло готвят вкусно и няма шанс да останеш гладен. Снек бара, който отварят след обяд е от сандвичи, кексове и сладки. Базата ми за сравнение е с Турция. Няколко години ходихме там, но това, което мога да кажа, е че турският ALL не може да се сравня с българския в никакъв случай! Там разнообразието е много по-голямо определено и готвят много вкусно! Който е ходил знае.
Персоналът е изключително любезен, аниматорите са много готини. Стаите са чисти и подредени, но препоръчвам да си резервирате с изглед към морето. Сутрин задължително трябва да ставате по-раничко и да си запазвате места или на басейна, или на плажа, защото ако отидете в 9-10 ч. е почти невъзможно да откриете празен шезлонг.
  - Spa Hotel Select гр. Велинград. Страхотен хотел. Всичко е на ниво и ако отидете няма да съжалявате изобщо! Определено го препоръчвам! Simple Smile
  -Хотел Мелник гр. Мелник. През 2013 отсядахме там, храната е на ниво, стаите също. Малко персоналът им е студен, но не е болка за умиране. Като цяло е приятен хотел.

# 397

]Spa Hotel Select[/u] гр. Велинград. Страхотен хотел. Всичко е на ниво и ако отидете няма да съжалявате изобщо! Определено го препоръчвам! Simple Smile
  Е тука направо ме срази! За този хотел от няколко години се пишат най-черните отзиви тук във форума, основно в темите за Велинград и на други места. Хората апелират никой да не се лъже да ходи в този хотел.....!!!!!

# 398

]Spa Hotel Select[/u] гр. Велинград. Страхотен хотел. Всичко е на ниво и ако отидете няма да съжалявате изобщо! Определено го препоръчвам! Simple Smile
  Е тука направо ме срази! За този хотел от няколко години се пишат най-черните отзиви тук във форума, основно в темите за Велинград и на други места. Хората апелират никой да не се лъже да ходи в този хотел.....!!!!!
Щом Селект ти  харесва, представям си и другите бели списъци какви са. Нямаше да изкажа съмнения, но лично е проверен от мен преди има няма година. Никога няма да повторя, ама никога Peace

# 399
Между другото считам, че темата ще бъде по-полезна, ако се поместват по-актуални отзиви от последно пребиваване в някой хотел или къща за гости.  Да се качват отзиви за престой от преди 2 или 3 години е доста подвеждаща информация. Много често се случва, дори прилични хотели, които в даден момент са били в този списък, с времето по една или друга причина, да са занижили качеството на услугата, даже да я няма никаква! Мога да дам конкретен пример: 2010 г.  бях в хотел Боровец Хилс 5* - всичко беше на 6.Преди три седмици го посетих отново, ами повече от 3* не заслужава.

# 400

Не съм чела мнения за него. Изразявам моите впечатления. За една Коледа и Нова Година (2013) бяхме там и останахме доволни. Всичко си беше на ниво и празничните закуски и вечери включително. Не знам в момента как стоят нещата.

# 401
  • В най - голямото село
Може ли някой да сподели актуално мнение за СПА хотел Калиста, във Визит само отрицателни неща са написани  newsm78

# 402
  • Русе
  Някой да има информация малък хотел с минерален басейн в Кюстендил.

# 403
  • В царството на игрите:)
http://www.hotel-paradise-bg.com/ На 2 км. от Кюстендил, но басейна е външен!

# 404
http://www.hotel-paradise-bg.com/ На 2 км. от Кюстендил, но басейна е външен!
Не пише, че е с мин. вода.

Общи условия

Активация на акаунт