Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 739
  • 851
  •   1
Отговори
# 375
  • Резерват "Северозапад"
Роял Спа - Велинград - истинско спа изживяване Heart Eyes!

# 376
Къща за гости Кольовата къща - в старата част, много модерно обзаведена, комфортна, големи стаи, вкусна домашна закуска (направиха за децата специално палачинки, въпреки, че беше предвидено друго), топло посрещане. Препоръчвам я и на мои познати чужденци, които ходят в Габрово

Не е спа, няма басейн и т.н. Но е чудесна, ако искате да посетите Габрово. Наскоро бях там с децата, има страхотен интерактивен музей, който направо грабва младото поколение..нищо общо с други музеи. Габрово като цяло много ми допадна, не бях ходила много отдавна, много е красиво.

# 377
  • Павликени
може да се повторя, но сега видях тази тема....
Мен ме изненадаха за годишнината с уикенд в един нов хотел в Търново.   Joy
Парк хотел Асеневци http://www.asenevtsi.bg/
Уникално място в гората под скалите и близко до центъра със супер дизайнерски ресторант и уникална кухня и то с повече от прилични цени. Нов е само преди месец е отворил, сигурно и лятото ще е невероятно има и открит басейн, ползвахме СПА центъра само с джакузи   Heart Eyes

# 378
Момичета, някой да е посещавал новия хотел Диана Мар в Павел Баня?

# 379
Момичета, някой да е посещавал новия хотел Диана Мар в Павел Баня?
Наши приятели и са много доволни. Басейна бил уникален - в тяхната класация е в топ 3.

# 380
karrita, благодаря ти много, значи ще се посети Peace

# 381
От Велинград сме доволни от Роял Спа и Аура (чисти и прилични стаи,голям и хубав спа център),в Банско ходим в Гранд хотел Банско . В с.Чифлик -Троян сме доволни от хотел Балкан (хотела не е претенциозен ,но външният басейн и топилото са страхотни и много топли).Там може да похапнете в кръчмата ,,Хитър Петър "-в село Бели Осъм.На морето сме ходили в Серенити бей-Царево и беше добре, в Правец- Риу Правец.В Правец задължително посетете и пицария Виктория.Като цяло искам да уточня ,че не сме особено критични,на по-претенциозни хора ,може и да не им харесат.

# 382
Извинявам се, къде се намира тази  пицария Виктория? Да самия хотел Риу Правец не съм виждала пицария Rolling Eyes

# 383
Обърках ви,не се казваше Виктория ,а Зелената къща,намира се в центъра на Правец.Като я напишете в гугъла излиза информация.

# 384
  • Резерват "Северозапад"
Потвърждавам за Зелената къща Heart Eyes, страхотна храна на прилични цени.

# 385
  • София
Аз не мога да не похваля комплекс Старосел. Заведох там половинката за рождения му ден. И двамата останахме изключително очаровани. Когато си тръгвахме от там със съжаление разбира се, единодушни обобщихме, че не бихме изкритикували абсолютно нищо, което си е голяма работа.
Басейните са много и за различни вкусове, има открит басейн с гореща вода, закрит, голям с хладна вода за плуване, малко закрито джакузи с гореща вода. Всичките басейни имат дюзи за хидромасаж. Спа центъра е много добре направен и има всичко възможно, хамам, голяма сауна, парна баня, имаше някаква арома сауна и много масажи, на сравнително добри цени.
Доволни сме от ресторанта, храната не е евтина, но пък е вкусна. Обслужването е страхотно, наливното вино "Старосел" също е страхотно (пробвахме само розето). Ядохме най-вкусния според нас боб с домашна наденица, която наистина изглеждаше такава, а мекичките за закуска са супер.
Стаите са битов стил, с чергички и китеници, много уютни и просторни, нашата беше и с вана. Всеки гост на хотела има безплатен тур из винарната, който е много интересен.
За мое огромно учудване, първата сутрин ни събудиха пауни които се разхождаха по верандата и си гукаха. Както се оказа в комплекса спокойно си ходят много пауни и зайчета, което ме накара да изпадна във възторг.
Хотела предлага и всякакви забавления - дегустации на вино, колела, конна езда, имат малък зоопарк, който не сме видели лично, май има и стрелба. Имат си и екип много отзивчиви аниматори.
Ако искате да си прекарате един прекрасен уикенд без да се притеснявате за каквото и да е, това е вашето място.

# 386
Аз имам въпрос . Планираме със Съпругата ми пътешествие до Италия. Офертата на която сме се спрели се предлага от туристическа агенция " ЕКСКУРЗИЯ " можели някой да ми каже имали впечатления от тази агенция?
А защо не отидеш на почивка със ТА Бохемия

# 387
  • 5 етаж в ляво
Моля за отзиви, ако някой е ходил в "Стефановите къщи" намиращи се на язовир Кърджали да сподели...запазили сме си я за почивните дни около Великден. Благодаря  bouquet

# 388
  • пловдив
Горещо препоръчвам хотел елени палас гр.Елена. чисти стаи, страхотна кухня на мн добри цени. Уникално спокойно и красиво хотелче. Петък и събота вечер има жива музика, която също е мн приятна. Български, гръцки, руски песни,без много чалга

# 389
Моля за отзиви за Boutique Rose Gardens Beach & Spa hotel Поморие

Общи условия

Активация на акаунт