Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 752
  • 851
  •   1
Отговори
# 360
  • г.Каварна
Може ли някой да препоръча хубави бунгала на северното черноморие. Ако са с кухня или кухненски бокс, хубав плаж и двор за децата, ще е супер. Вече почивахме 10 дни в Гърция и сега ни се иска в началото на август да направим още една малко по-евтина почивка.
Ако въпроса ми не е в правилната тема, моля насочете ме, търсих но не открих. Благодаря!
Бунгала Нимфа, Камчия. Страхотни са.

# 361
Аз търся хубав хотел в София, ако може да има и СПА, добре.

# 362
  • София
ябълка, можеш да провериш как ти се струват хотел Макси в София (има и спа), както и Холидей Ин (също има приятен спа център). Peace

# 363
  • sofia
на Царско село спа-то е хубаво

# 364
  • Пловдив
Момичета,мнения за Апарт хотел Евридика хилс в Пампорово? Thinking

# 365
Аз имам въпрос . Планираме със Съпругата ми пътешествие до Италия. Офертата на която сме се спрели се предлага от туристическа агенция " ЕКСКУРЗИЯ " можели някой да ми каже имали впечатления от тази агенция?

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 18:18 от Пчели Дент Смтл

# 366
Аз имам въпрос . Планираме със Съпругата ми пътешествие до Италия. Офертата на която сме се спрели се предлага от туристическа агенция " ЕКСКУРЗИЯ " можели някой да ми каже имали впечатления от тази агенция?
Има теми за ТА, а има и теми за Италия - Рим, Венеция, Флоренция е т.н.  потърси инфо там или попитай.

# 367
Напоследък темата се превърна в Бюро - справки. Виждам,че има публикация, отварям да прочета положително мнение за някой хотели да го отбележа в списъка си и хоп - Препоръчайте ми.....или мнение за....Има достатъчно сайтове за мнения.

# 368
Да споделя впечатление от един хотел. Исках да сме на Боровец но много скъпо ми се видя. Та отседнахме на 6 км от Боровец в Самоков в Хотел Бистрица. Е много добро обслужване останахме много доволни.Тъкмо за зимата за ски ще се отбиваме често.

# 369
ябълка, можеш да провериш как ти се струват хотел Макси в София (има и спа), както и Холидей Ин (също има приятен спа център). Peace
Благодаря , Петя.

# 370
  • София
Има ли някой с отзиви и впечатления от Спа хотел Шипково?

# 371
  • Резерват "Северозапад"
Темата не е бюро справки Tired...Всеки път я отварям да да прочета впечатления за добър хотел и...греда ooooh!.

# 372
Темата не е бюро справки Tired...Всеки път я отварям да да прочета впечатления за добър хотел и...греда ooooh!.
newsm10 и аз щото така.
Иначе последно сме доволни от Велина във Велинград. За мен си беше почти на ниво, ако не спомена доста солените цени в ресторанта. Но пък е в борова гора,много тихо, поддържана база, няма шумотевица, широко, удобно, топло, хубави басейни, малко нагъчкано спа в подземието, но ние много не сме фенове, интересуват ни басейните. Хубав хотел и как да е иначе бил е за партийните другари Mr. Green

# 373
Може би е добре в първия пост да се упомене каква е целта на темата. Стига да има кой да чете де, защото то и името й е достатъчно ясно. Сори за отклонението, но и аз не се сдържах, след като напоследък въпросите станаха повече от мненията за посетени хотели  Peace

# 374
Хотел Лион, Боровец. Аз съм доволна от престоя там  както през лятото, така и през зимата.  Peace
Смятам, че на първа страница трябва да се уточни за какво е темата, да няма излишни въпроси и драми.

Общи условия

Активация на акаунт