Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 756
  • 851
  •   1
Отговори
# 285
  • Somewhere far away
Няма как да си вземем за пет дена - някои хора са на работа. Grinning

# 286
Няма как да си вземем за пет дена - някои хора са на работа. Grinning

Съжалявам, за което...исках само да помогна с инфо! Simple Smile

# 287
Здравейте и от мен, хотел Медикус от тази година има голям външен басейн. Според мен всичките хотели във Вървшец, които са по -лъскави, държат еднакви цени и предлагат сходна услуга като качество. Peace Наистина най-евтино излиза пакет през седмицата или по-продължителен престой....но работещите ползваме най-вече уикенда за почивка Simple Smile

# 288
Здравейте! Може ли препоръки за хотел в Шипково?

# 289
Здравейте! Може ли препоръки за хотел в Шипково?
Не знам какво предпочиташ. Преди години бяхме в СПА хотел Шипково и ни хареса.

# 290
  • България
Влизам да похваля хотел Пешев в Несебър.На тиха улица,почистват всеки ден стаите и басейна е кристално чист.Имат супер оферта в грабо.Да ми препоръчате хотел във Велинград за есента/с бебе на 1,6 месеца...

# 291
Но ол инклузив ли е?

# 292
Влизам да похваля хотел Пешев в Несебър.На тиха улица,почистват всеки ден стаите и басейна е кристално чист.Имат супер оферта в грабо.Да ми препоръчате хотел във Велинград за есента/с бебе на 1,6 месеца...
Акватоник.

# 293
Посетихме хотел GREEN WOOD-БАНСКО в края на юни тази година с малко притеснение,защото не знаех дали това,което виждам в интернет е същото.Оказа се,че е истина.Прекрасно място за почивка.Условията са превъзходни.Браво на готвачката.Чудесна и разнообразна храна,поднесена с вкус.Персоналът е усмихнат и всеотдаен.Сервитьорите са мили и работят бързо.Специално искам да отбележа сервитьорката Лидия.Има някои неща,които не зависят от персонала,а от ръководството,например кухнята е в мазето,а сервитьорите на ръка носят всичко по стръмните стълби.Смятам,че това е недопустимо.Със сигурност отново ще се върнем,макар че обикновено не повтаряме хотел.Горещо препоръчвам.

# 294
  • София
Може ли някой да препоръча хубави бунгала на северното черноморие. Ако са с кухня или кухненски бокс, хубав плаж и двор за децата, ще е супер. Вече почивахме 10 дни в Гърция и сега ни се иска в началото на август да направим още една малко по-евтина почивка.
Ако въпроса ми не е в правилната тема, моля насочете ме, търсих но не открих. Благодаря!

# 295
Здравейте отново! За съжаление не мога да споделя нищо за Медикус по причина, че не съм отсядала там. За басейните- външен и вътрешен в Ата с ръка на сърце твърдя, че са чисти, хлора или там каквито и да са според изискванията допустимите съставки за интензивност на минералната вода се измерват всеки ден от определен човек на хотела. Водата във вътрешен басейн е по-топла от този във външния и наситено минерална, в смисъл е по-малко разредена. Независимо, че ние случихме на горещи дни, топкахме се на воля и във вътрешния басейн. По същото време си работиха и сауна, джакузи, топли лежанки, парна баня. Както и в предния си постинг споделих, удоволствие е да си почиваш в този Хотел Ата!!!Пожелавам Ви го!!! Hug
Писах и в темата за хотела, но тъй като не получавам отговор ще си позволя да питам и тук.
Водата във външния басейн на хотел Ата става ли за деца? Навсякъде чета оплаквания в това отношение, а ние ще сме с дете на 1 год. Не искам да бием път от Варна до Вършец и накрая малкото да се дразни, че не влиза във водата. Предполагам разбирате какво имам предвид  Simple Smile
От друга страна мъжът ми много настоява да отидем в този край на България, защото никога не сме го посещавали.

# 296
"...Водата във външния басейн на хотел Ата става ли за деца?..."

Водата във външния басейн се затопля според мен и става по мои наблюдения и за малки деца. Майките си топкаха краката, седяха на така специално направената "дъга" от мозайка и си играеха с децата, потопени във водата. Имаше много семейства и с бебенца. Абе, супер си е- няма да съжалявате!!! И едно весело посрещане на почивката ви пожелавам!!! Hug

# 297
"...Водата във външния басейн на хотел Ата става ли за деца?..."

Водата във външния басейн се затопля според мен и става по мои наблюдения и за малки деца. Майките си топкаха краката, седяха на така специално направената "дъга" от мозайка и си играеха с децата, потопени във водата. Имаше много семейства и с бебенца. Абе, супер си е- няма да съжалявате!!! И едно весело посрещане на почивката ви пожелавам!!! Hug
Много е пътуването обаче от Варна до Вършец, при това в частта му от Враца на там ми се струва, че не не ремониран.

# 298
veilet, много благодаря!  Hug

Наистина пътят е много. На мен ми се искаше да направим междинна спирка някъде - може дори и за 2 нощувки, но моят мъж предпочита да сме по-дълго във Вършец, за да можем да обикаляме наоколо.  Simple Smile

# 299
Можете ли да ми препоръчате добър, тих и спокоен хотел, на приемливи цени за почивка за 1 човек август 2015та  Simple Smile
5-6 дена   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт