Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 214
  • 851
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте .
 Незнам дали въпросът ми е за тази тема,но нещо неможах да се ориентирам в подфорумите.
Та въпроса ми е да ми препоръчате някой хотел или почивна станция във Врачанско.Решили сме да отидем семейно на почивка за няколко дни,но единствено „спанчевци “намирам в моя район.Но като гледах сайта им,нещо не ме грабва.А и искам да има и някакво забавление за децата.
Благодаря ви предварително.

# 76
  • при него
Хотел Делта Огняново е пълна подигравка. Посредствено  обслужване, бедна закуска с нискокачествени продукти, басейни със съмнителна хигиена, високи цени, на това отгоре пускат и външни лица в басейните срещу 2 (два) лева.
На снимките всичко изглежда добре, в действителност не е така.
Бях там през октомври и наистина всичко беше много добре, явно от тогава нещата са се променили...

# 77
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хотел или къща в планината/балкана, където предлагат бебешки кошари и е подходящ за гостуване с бебета. Не знам дали въпросът ми е поставен на правилното място.

# 78
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хотел или къща в планината/балкана, където предлагат бебешки кошари и е подходящ за гостуване с бебета. Не знам дали въпросът ми е поставен на правилното място.
Може да питаш тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764229.0

# 79
Здравейте момичета, миналата седмица бяхме за десет дена в едно малко семейно хотелче, в село Младежко- Странджа планина, казва се хотел Изворите. Това е тяхната страница-  http://hotelizvorite.eu/ .Има всичко необходимо за децата! Предоставиха ми кошарка за малката, дори и ваничка за баня, голямата ми дъщеря пощуря- има игрище, има детски кът навън с пясъчник и люлки, в самия хотел също има детски кът, басейн. Много е забавно за децата, а и спокойно за нас. Много съм доволна, горещо ви го препоръчвам. Hug

# 80
nina_k, има ли външен басейн в това хотелче, че не видях на сайта? Пък на лятна почивка без външен басейн хич не съм навита Simple Smile

# 81
Хотел "Гардения" в Банско - достатъчно широки стаи, вана в банята, топъл вътрешен басейн, чудесна храна, близо до центъра и до парка. Минус - тясно допълнително легло, което представлява разтегаемо кресло. Детето спа при нас на спалнята, която беше огромна  Peace Няма детски халати.

# 82
Току що се прибираме от гр. Вършец. Препоръчвам Ви къща за гости Елина. Открих я в нета и не съжалявам. Прекрасен двор, зеленина, цветя, басейн с топла /28 градуса/ и чиста вода, шезлонги, кътове за хранене, обзаведена кухня, чисти и просторни стаи. Много тихо и спокойно местенце с любезни домакини. Нямат собствена страница в нета, но ето линк

http://www.rooms.bg/kashti-vyrshec-semeen-hotel-elina.html

# 83
  • София
Аз бих дала своя глас за х-л Добротица в Албена. Преди няколко години бях там със сина ми за 5-6 дни. Въпреки притесненията ми относно all inclusive (не обичам хотели с такава услуга - обикновено храната е долнокачествена, а напитките - разредени, евтини и изкуствени), изкарахме чудесно. Пристигнахме около 15.00 ч и управителката лично ни посрещна, като каза на сина ми да тича, че имало палачинки. Една от вечерите беше вечер на шунката и на голяма количка за сервиране имаше печена шунка от бут. Главният готвач буташе количката и като видя, че аз и сина ми го подминахме, много любезно ни подкани да я опитаме. Наистина се оказа много вкусна, въпреки че ние не сме големи любители на месото. Първата вечер ни настаниха в една стая, която беше над кухнята и след 1 ден (когато се освободи по-добра стая), управителката лично дойде да ни покани да се преместим. Изобщо рядко срещано любезно отношение на персонала.
Единственото лошо беше анимацията - аниматорите се занимаваха предимно с децата на чужденците, които основно бяха французи от най-долна класа. Изключително нахални и невъзпитани - руснаците ряпа да ядат.

# 84
Виж хотел Елис в село Огненово, но зависи къде живееш, но там е фантастично ако ходиш веднъж ще искаш да ходиш и другата година двойните стай са 40 лв. На ден, а пък апартаментите 60лв. Приятно лято Simple Smile

# 85
  • Somewhere far away
Моля за помощ , мацки.
Търсим си хотелче, квартира или къща за гости каквото и да е в Созопол за 3ма души, но да е свободно до края на юли !  Цена до 20 лв на човек за нощувка. т.е. най-много 60 лв за нощувка.
Удряме на камък при търсенето- няма нищо свободно! А така искам да ида на моренце и така се бях настроила ...

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 16:18 от Deathcrush

# 86
Хотел Зорница Сендс - Елените
Уникално обслужване, много вкусна и разнообразна храна, топъл басейн, собствен плаж (персонала на хотела проявяват добър усет като махат хавлиите от шезлонгите на руснаците, за да има място за всички). Хотела е затворен комплекс, има аниматори и е абсолютно перфектно място за семейства с деца - може да не напускате територията на хотела през цялата почивка.

Хотел Палас - Слънчев бряг.
Въпреки огромната лудница там, това място е много добро - добро обслужване, хубава храна, на първа линия.

# 87
Преди два дни се върнахме от любимото ни място за лятна почивка  Simple Smile Вила Залива в Арапя Peace
Уникално място! Страхотен хотел, под него още по-страхотен ресторант с просто СТРАХОТНА кухня Laughing И всичкото това на първа линия! Горещо го препоръчвам! Peace

# 88
Здравейте Simple Smile Нека и аз да дам положителното си мнение за http://www.lucky-light.bg/ - Велинград. Правят много хубави отстъпки през есенно - зимния период. Два пъти сме отсядали там всичко е на ниво!

# 89
Здравейте Simple Smile Нека и аз да дам положителното си мнение за http://www.lucky-light.bg/ - Велинград. Правят много хубави отстъпки през есенно - зимния период. Два пъти сме отсядали там всичко е на ниво!
+1глас.Много си го харесвам и аз най вече че спато е 24ч

Общи условия

Активация на акаунт