Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 218
  • 851
  •   1
Отговори
# 90
Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас , напълно отговаря на 5-те си звезди. Много съм доволна. Стилен и луксозен, но ненатрапчив и неразточителен лукс. Отлична локация в бургаската морска градина, непосредствено до плажа с всички плюсове на парковата зеленина. Чуден външен басейн, с допълнително затопляне при по-хладно време. Средиземноморският ресторант "Салини" е първокласен, включително обслужването.
Като цяло много приятна релаксираща атмосфера и спокойствие царят в целия хотел. 
Нямам впечатления от СПА центъра, не намерих време за него.
Имам дребни забележки към някои битови моменти и липсваща функционалност в банята (бяхме в стая Делукс, просторна и удобна), но това няма как да се поправи към момента.
Цялостна оценка на хотела: отличен 6+ и се надявам отново да го посетя. 

# 91
  • София
Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас , напълно отговаря на 5-те си звезди. Много съм доволна. Стилен и луксозен, но ненатрапчив и неразточителен лукс. Отлична локация в бургаската морска градина, непосредствено до плажа с всички плюсове на парковата зеленина. Чуден външен басейн, с допълнително затопляне при по-хладно време. Средиземноморският ресторант "Салини" е първокласен, включително обслужването.
Като цяло много приятна релаксираща атмосфера и спокойствие царят в целия хотел. 
Нямам впечатления от СПА центъра, не намерих време за него.
Имам дребни забележки към някои битови моменти и липсваща функционалност в банята (бяхме в стая Делукс, просторна и удобна), но това няма как да се поправи към момента.
Цялостна оценка на хотела: отличен 6+ и се надявам отново да го посетя. 
Подкрепям напълно, само дето е малко скъп. 5 звезди има все пак  Heart Eyes

# 92
  • София
Астера - Банско - много приятен хотел с разкошен аква парк, хубав и топъл отделен басейн.
Обслужването е на ниво, персоналът е усмихнат и отзивчив. Стаите са топли и уютни, като даже ни настаниха в апартамент при платена двойна стая. Препоръчвам!
П.П. Надявам се пак да го посетим лятото, защото единственото лошо нещо беше времето.
+1 Страхотен хотел, чистота на ниво, много басейни.

# 93
Хотел "Калиста" - Старо загорски минерални бани, спа центъра на ниво,ресторанта разкошен с много вкусна храна,стаите просторни,ваната в стаята си беше доста голяма (за мое учудване,по принцип в хотелите ваните са малки и трябва да се свиеш за да се събереш),на всякъде е чисто и персонала е много приветлив.

Препоръчвам и хотел "Макси" - Велинград. Peace

# 94
Здравейте! Бихте ли ми посочили "бял" хотел в Смолян, ама като казвам "бял" ако може и цената му да е беличка, че пътят от Шумен до Смолян е доста като гориво, та поне хотелът да не ни е много скъп.  Laughing
А аз междувременно ще похваля апарт хотел "Четерилистна детелина" в Банско. миналото лято бяхме там и сме много доволни и от обслужването и от храната и от стаите. Направо разкош. Ако е същият персонал-просто съм възхитена. Преди две седмици се върнахме от наааааааай-белият хотел, но няма да го хваля, понеже е в Мармарис  Wink

# 95
Две местенца от мен: хотел Agata Beach в Ахтопол и Белчин Гардън, с. Белчин  thumbsup

# 96
Потврждавам за хотела в село Белчин, има много хубав басейн, както и добра кухня ! Горещо препоръчвам и този каталог на НПО с подбрани къщи за гости и хотели за селски туризъм в България! Просто тук няма лош обект : http://www.abv-selo.bg

# 97
Две местенца от мен: хотел Agata Beach в Ахтопол и Белчин Гардън, с. Белчин  thumbsup

Потвърждавам за ресторанта на хотел Agata Beach в Ахтопол, че е много добър. Ако съдя по неговото ниво, би трябвало и хотела да е на поне същото високо ниво. В него обаче не съм влизала.
Между другото, същото мога да кажа и за ресторанта на хотел "Невен" в Ахтопол, който според мен е най-добрия за целия град и район вероятно. Многократно съм сядала там, но в хотела не съм влизала, само басейна оглеждах (не е голям). Ако някой е пребивавал в хотел Невен, да пише.

# 98
Интересувам се за Астера - Банско. Външния басейн много ли е малък? Как е разположението на самия хотел, каква е гледката, имали наоколо строежи, не ми се иска като изляза на терасата да гледам строежи. Може ли да се ходи без кола в центъра? А храната как е, защото се чудя дали да сме само със закуска или да запишем и вечеря?

# 99
  • Sofia
И аз  да дам позитивното си мнение за 2 хотела, разбира се на база лично виждане.
Хотел Еврика в Слънчев бряг http://hotel-evrika.com/ бяхме това лято там, много чисто, забавления за децата, хубава храна и наистина мил персонал.
А също и хотел Аугуста в Хисаря, някои не го харесват, но за нас е кътче за отмора, децата много обичат да ходят там.

# 100
Горещо препоръчвам хотел "Венеция" Приморско, на около 100 м от плажа - мах2-5мин пеш, хигиената на страхотно ниво , гостоприемни собственици , които се отзовават на всеки твой каприз , закуската е много добра ! !!! Горещо препоръчвам и цените са много добри .,,, Благодаря за гостоприемството и догодина сме там отново www.venecia.bg

# 101
  • sofia
Относно Смолян - хотел Мони - супер цени и Кристал е на езерото, готвят вкусно и в двата.

Хотел Роял спа е божествен и всичко е отлично, а храната ммммм

# 102
Моля някой да ми каже хубавоо местенце на балкан някаде около трявна с дете,някоя къща

# 103
Моля някой да ми каже хубавоо местенце на балкан някаде около трявна с дете,някоя къща
Има си теми за планински туризъм, за хотели подходящи за деца и т.н. Форумът е пълен с теми и отзиви. Тази тема тук е тип справочна, само изброяваме хотели, достойни за белия списък и аргументи защо ги хвалим.  

ПП. "някаде" всъщност се произнася и пише "някЪде".

# 104
Здравейте!
Дайте добър хотел за форумска среща в центъра на България - без Елена, Габрово и Казанлък, вече сме били там.
Тъкмо се бяхме навили за Имението Емен и ни разубедиха.
      za elena kakvo 6te kaje6

Общи условия

Активация на акаунт