Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 784
  • 851
  •   1
Отговори
# 225
Знам, че е плувен басейн и каква трябва да е температурата там, но въпреки всичко е студено . Температурата на въздуха в помещението е 25 градуса, на водата 19. Не го казвам просто,  за да напиша нещо.

# 226
  • София
Според мен е перфектна, затова и не обръщам внимание на информационното табло. Утре ще го погледна, че ми стана интересно.
Та както и предполагах -  29 градуса на въздуха, 27 в басейна и 30 в детския. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 10:14 от Ironic

# 227
Връщам се от "Калина палас", Трявна и искам да споделя мнението си. Слагам хотела в белия списък, защото е много чист, има страхотна гледка към града и закуската беше на ниво  - разнообразна и постоянно се донасяха свършващите неща.
Искам обаче да предупредя, че никъде не е споменато, но в цената на стая влиза само ползването на басейн. Той е малък, но приятен. Парна баня няма, а джакузито и сауната се плащат отделно. Много лошо впечатление ни направи особено плащането на сауната, тъй като тя е на различен етаж от басейна и се плаща за 1 час престой на човек 15 лв. Както се досещате не е нормално да се стои в сауна 1 час. Хотелът почти няма паркинг и се паркира на улицата - също не е добре за хотел 4 *.

# 228
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Търся отзиви за Аугуста в Хисаря.Благодаря предварително.

# 229
  • sofia
Ако не са го ремонтирали от 5-6г е ужасен

# 230
Ако сте на възраст 65+ може и да рискувате. Аз не бих.

# 231
Още един глас за "Персенк" в Девин.
Глас и за Интерхотел Сандански, който въпреки старата база държи много добро ниво на обслужването.
Брагодарение на отзиви тук, нагледах няколко приятно изглеждащи места.   bouquet

# 232

Стени от гипсокартон - никакво уединение.

# 233
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря на отзовалите се

# 234
Здравейте,някой може ли да сподели пресни впечатления от хотел Магнолия Паничище!Интересува ме най-вече дали е топло и чисто в хотела,и освен сауна и джакузи има ли и други забавления като билярд,джаги,тенис и т.н както и вътрешен детски кът?
Благодаря

# 235
Здравейте,
някой може ли да предложи хотели в Смолян или Рудозем, на обикновени цени за уикенд?

# 236
Здравейте,
някой може ли да предложи хотели в Смолян или Рудозем, на обикновени цени за уикенд?
Виж това, нямам лични впечатления, но цените са му добри http://www.hotelrodopa.com/rates

# 237
През лятото на 2014г. прекарахме пет дни в хотел Дафи в Смолян.Цените са повече от добри! Стаите и качеството на храната - прекрасни! Погледни го ако искаш.

# 238
  • sofia
Хотел Мони в Смолян е прекрасен, ходила съм много пъти, собствениците са симпатяги.
Хотелите на езерото също са хубави

# 239
Хотел Мони в Смолян е прекрасен, ходила съм много пъти, собствениците са симпатяги.
Хотелите на езерото също са хубави
Би ли дала повече информация за хотела.Хареса ми, но каква е разликата между първи корпус,втори и трети. Различните стаи в тези корпуси са с различни цени. Четворната стая какво представлява,а студиото.Топло ли е през зимния сезон? Изобщо всичко за което се сетиш би било от полза и за мен и за другите съфорумки.

Общи условия

Активация на акаунт