Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 778
  • 851
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Хотел Мони в Смолян е прекрасен, ходила съм много пъти, собствениците са симпатяги.
Хотелите на езерото също са хубави
Би ли дала повече информация за хотела.Хареса ми, но каква е разликата между първи корпус,втори и трети. Различните стаи в тези корпуси са с различни цени. Четворната стая какво представлява,а студиото.Топло ли е през зимния сезон? Изобщо всичко за което се сетиш би било от полза и за мен и за другите съфорумки.
Аз ходя от 2004г, първо беше само един корпус и в последствие другите. По-нови са, но в първия е повече от прилично, не зная дали са сменяли мебелите. Зимата е доста горещо, локално парно има, долу в ресторанта готвят страхотно, студио мисля, че беше като апартамент, но без врата между двете стаи, а четворна аз разбирам едно помещение с 4легла.

# 241
Преди време посетих хотел "Четери сезона" в Смолян и останах с много добри впечатления и положителни емоции. Има прекрасна панорама към града, а домакините са много любезни. Цените бяха съвсем нормални.
Ето и линк:
http://www.gogo.bg/хотели-смолян/къща-за-гости-четири-сезона/161

# 242
Искам да споделя добрите си впечатления от хотел Рила в Боровец. Нивото определено е вдигнато, като база за сравнение ми е 2013 г. Престоят ни ми припомни добрите стари времена (90-те години) там  Laughing По-чисто е, закуската е по-хубава, персоналът е по-любезен и басейнът е по-топъл. Идния сезон предстои голям ремонт.

# 243
Този комплекс http://www.black-stork.com/ определено заслужава да е в белия списък. Личните ми впечатления са повече от добри. Жалко, че е далеч от София!

# 244
Аз ходих на белоградчишките скали и бях в къща за кости Мадона в едно село наблизо - Фалковец. Много приятно, евтино, в народен стил - http://www.madonainn-bg.com/

# 245
  • Варна
Здравейте, не видях препоръчан хотел в Балчик. Има други теми, по-стари. Затова да питам, търся настаняване за семейството за 1 уикенд в началото на май. Ще бъде подарък по повод, затова искам нещо по-така, ако може долу на морето, с хубав изглед...
Препоръки?

# 246
Здравейте, моля за малко помощ. Изчетох коментарите дотук и съм се спряла на два хотела в Хисаря,
хотел Гайтани и хотел Астрея. Кой от двата според вас е по-подходащ за две цеца, съответно на 3 и 7 години?

Благодаря

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 14:32 от marina_79

# 247
  • Somewhere far away
Влизам да похваля хотел Пре спа Вършец. Покрай майските празници го посетихме отново, за втори път. А определено ще има и още много посещения!  Heart EyesСпокойствие, чист въздух, природа , красота. Допустими цени. Близо до автогара. Големи просторни стаи с хубави тераси.
А в механата  към хотела готвят най-вкусната храна  - това ще ви го каже всеки, който познава града или е ходил поне веднъж там! От мен отлична оценка за този хотел. Simple Smile

# 248
той няма басейн.... само един пластмасов.....

# 249
  • София
Да запиша и Спа хотел Астера в Банско ,чисто,приятно,хубаво спа и любезен персонал.

# 250
Аз на скоро бях в хотел "Кралско село", който се намира в село Стефаново пернишко и съм много доволна от обслужването. Разбира се, цените са малко завишени, но пък всичко е луксозно, а изкарването приятно. Ако някой имат път към това селце препоръчвам да посети хотела. Между другото самото село е много спокойно, има красив язовир и изящна природа. Става за почивка чудесно е!

# 251
Цените са много завишени, водата в басейна е много студена , да не кажа ледена.

# 252
Да запиша и Спа хотел Астера в Банско ,чисто,приятно,хубаво спа и любезен персонал.
И от мен отлична оценка оценка за хотела! Peace

# 253
  • Пловдив
http://www.hoteleskada.com/

Някой да е бил тук...?

# 254

За Ескада има много мнения във форума. Дори мисля, че има и нарочна тема за този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт