Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 778
  • 851
  •   1
Отговори
# 255
Мнения за хотела има в морските теми На море в България.... В 99 % бяха ужасни.

# 256
  • София
Къде отиде темичката за спа хотелите?
 Аз искам да попитам за впечатления от Белчин Гардън?

# 257

Много добро СПА/база и храна. Peace

# 258
  • София
Както Red velvet писа, СПА-то и храната са на ниво.
Бяхме на 1-ви май и дори външния басейн работеше. Водата беше позатоплена, т.е. в басейна беше по-топло от въздуха навън.
За мен там като цяло има 2 основни проблема:
- В селото Белчински бани няма почти никакъв живот. Западнали околности, мръсотия. В Белчин е значително по-добре - има живот в селото заради Цари Мали Град. Има басейни, тук таме по някое заведение. За 2-3 дни става.
- Цените на Белчин гарден са силно завишени - и на СПА-то, и на стаите, и на храната. Мисля, че не кореспондират чак толкова с качеството (не е чак някакъв страхотен лукс) и с местоположението. Все пак Белчински бани е едно западнало място.

# 259
  • Резерват "Северозапад"
Персенк Девин - определено заслужава да е в списъка Heart Eyes!

# 260
Добавям Хотел и Спа Диамант Резидънс Слънчев бряг/Несебър в списъка.
Хареса ми хотела, обслужването и храната. Heart Eyes

# 261
  • София
Имате ли актуални впечатления от Медите?Последно ходих преди да отремонтират басейна и ми е интересно сега как е за една късна юнска почивка.
 А на Белчин ще отидем за някоя събота-неделя.Благодаря за отзивите.

# 262
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате хотел в Пловдив / по възможност със закуска и вечеря / ? 3 семейства с 3 деца сме.

# 263
Да запиша и Спа хотел Астера в Банско ,чисто,приятно,хубаво спа и любезен персонал.
И от мен отлична оценка оценка за хотела! Peace
И от мен. Има какво да се желае от закуската, но всичко друго е отлично, включително ресторанта.

# 264
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате хотел в Пловдив / по възможност със закуска и вечеря / ? 3 семейства с 3 деца сме.
В каква ценова граница обаче?
Предлагам Парк хотел Империал.Сравнително близо до център и стария град.Закуската си влиза в цената,но ако искате вечеря може да си заявите нещо.

# 265
За Пловдив -
още един глас за Империал, както и за този:
http://www.landmarkhotel.bg/

Моето ново предложение по темата е - Булгара Еко - с.Кюлевча, Шуменско:
http://villabulgaraeco.com/index.php?language=bulgarian
Много вкус и стил в интериора и екстериора, в менюто, забавленията, в топлото посрещане и лично отношение на собствениците. Препоръчвам!  Peace

# 266
Моето ново предложение по темата е - Булгара Еко - с.Кюлевча, Шуменско:
http://villabulgaraeco.com/index.php?language=bulgarian
Много вкус и стил в интериора и екстериора, в менюто, забавленията, в топлото посрещане и лично отношение на собствениците. Препоръчвам!  Peace [/color]
Много симпатично изглежда Simple Smile Може ли да ми кажеш дали е подходящо за малки деца. Пише, че водата в басейна се затопля, така ли е? И ако си била през уикенда - как е откъм натовареност. Благодаря!

# 267
Х-лът беше препълнен с малки деца, но не беше лято и басейнът не работеше - не знам за водата и за това колко е дълбок басейнът, но е мъничък като размер, около него обаче е достатъчно просторно и за шезлонгите и за място за игра на малки деца.

Има полянка за игри с топка, хамак и друга люлка.

Откъм натовареност - пълен беше х-лът.

Всякакви въпроси можеш да поставяш и на тел. на х-ла - безкрайно любезни са, особено собственичката/управителката - не знам каква точно е.

# 268
Във Велинград ми хареса много Роял СПА, бяхме миналата година.
В Хисаря- Галери, приличен хотел, само ресторанта не ми хареса.
На Цигов чарк- Лидия. Ходили сме няколко пъти и винаги ни харесва, цените са много добри.
Някой ходил ли е на Белинташ и има ли къде да се отседне наблизо?

# 269
  • sofia
Ние следващия уикенд сме в Роял Спа. Ще дам отзиви дали нивото е все така високо. Ако някой има питания... насреща съм

Общи условия

Активация на акаунт