Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 695
  • 851
  •   1
Отговори
# 405
Виж Парк хотел Кюстендил

# 406
  • Бургас
debelidab.com Прекрасно място с изумителна панорама!

# 407
Здравейте! Преди няколко седмици посетихме с приятели ми Mountain Boutique Hotel & SPA в Девин. Просто не мога да не го похваля този хотел. Персонала беше с повече от прекрасно отношение. Стаите бяха чисти. Храната в ресторанта уникално вкусна, по крехко пилешко месо не бях опитвала някъде другаде. Малко бавно беше обслужването, но може би се дължеше на факта,че носиха ястията направо за хапване(не беше нужно да чакаш да се охладят). Разполагат и със sky bar. Бяхме си закупили ваучер от грабо, който включваше разходка с джип до Орлово око. Човека ни закара първо до Ягодинската пещера, а от там ни взе друг джип и ни закара до Орлово око. Неповторимо изживяване. Нямахме време да посетим спа центъра и малко съжалявам за това, но се надявам да имам тази възможност за бъдеще. Цените са добри. Препоръчвам хотела!!

# 408
След плачевен резултат с едно място за нощуване в Айтос, се настанихме в комплекс Славеите, намира се точно до архитектурен комплекс Генгер. Приятно, малко хотелче. Ухае на чисто и приятно, добра кухня, има външен детски кът, постарали са се хората относно екстериора (водичка, мост, рибки) Има хубава гледка към скали или някакви възвишения. Персоналът беше любезен. Идеално за 1-2 нощувки, ако се налага престой в Айтос.

# 409
  • Somewhere far away
Препоръчайте ми красиво , тихо и спокойно местенце за 3 нощувки, да не е много далеч от София и да има директен автобус.

# 410
  • В царството на игрите:)
http://villamark.net/ Моя приятелка беше много доволна!!!
http://sapareva-banya.com/ -лични впечатления. За два месеца бях да пъти там и си изкарах страхотно.

# 411
Търся приличен хотел в Несебър, по възможност близо до плаж. Ако имате впечатления, моля споделете.

# 412
  • София
Любимият ми хотел в Несебър е Мелницата, страхотно местоположение има, близо е до южния плаж и до стария град.

# 413
Вчера се върнахме от хотел Боженци /с.Черневци/,препоръчвам с две ръце.Много топъл и чист хотел,басейна също е на ниво както и кухнята !!

# 414
  • Резерват "Северозапад"
Много ме радва този отзив Heart Eyes!!!
В четвъртък ще се убедя лично Wink.

# 415
Здравейте ,да кажа добра дума за комплекс Карина -Велинград .Бяхме там за 3 март ,къщичките са уникални ,сауната,парната баня и джакузито бяха чисти и поддържани. Закуската обилна. Персонала отзивчив .Само да добавя ,че са нови наемателите.

# 416
  • Somewhere far away
Не е хотел, но е много по -добре от хотел- искам да похваля къща за гости Горанови Велинград. чудесно отношение, много мила хазяйка, чисти и поддържани стаи, а джакузито даже беше безплатно ! ще се върна там с радост и при първа възможност!

# 417
Привет на цялата група! Интересуват ме мнения за туристическа агенция Аполо. Видях, че имат няколко офиса, включително и в Пловдив, откъдето мисля да пътувам.
Не съм пътувала с тях и още се чудя дали да резервирам при тях.

Дали някой е пътувал с тях и какви са впечатленията, или поне дали е чувал някакви подробности?

# 418
Фирмата ми е препоръчана от близка, която всяка година пътува поне до една дестинация с тях  Peace Аз лично все още не съм пътувала с тях, но точно вчера ги разглеждах за това лято  Hug

# 419
Вчера се върнахме от хотел Боженци /с.Черневци/,препоръчвам с две ръце.Много топъл и чист хотел,басейна също е на ниво както и кухнята !!
Хотелът ни хареса и на нас, но доста ни издразниха с храната- бяхме на полупансион и имахме право да поръчваме 2-3 определени неща от менюто, които не бяха хубави. Поръчвахме си основно от другите неща,  и май по-добре да бяхме със закуска. Закуската беше доста оскъдна, плодове май нямаше. Недостатъчно места отвън на басейна, но може би защото бяхме по празниците на 6 септември и беше пълно.

Общи условия

Активация на акаунт