АГ-комплекс Русе

• 55 160
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
Става въпрос за изследванията за Спин, хепатит и сифилис

Моите изследвания си стояха при мен.  newsm78 Ти защо си ги дала?  Thinking
Върви в лабораторията, където си ги правила и помоли (с ЕГН) да ти ги разпечатат и подпишат и подпечатат отново - кажи, че си ги загубила.
Те тези изследвания имат срок на годност - 6 месеца. Не е логично още в началото да са ти ги пуснали.  Shocked

# 166
Благодаря ви,днес се обаждах в Здраве,там са и утре ще ги взема.
Ами,мисля ,че няма как да те регистрират и да не ти пуснат  Спин,сифилис и хепатит, newsm78 след това се предполага,че ще си само с един партньор сигурно  Laughing а той не ми ги е пускал в самото начало - а в 3-я месец,когато се регистрирах,а относно изследванията даже и не ме е питал,всичко си тикаше в папки  и аз молех за копия,давал ги чак в 9-я месец.Глупост пълна

# 167
Има лекари, които си пазят документацията. При  д-р Дуваджиев само си въвеждаха данните от изследванията в системата и връщаха документите, понеже ако се наложи да постъпиш в АГ трябва да имаш и документите. Те и там пускат изследвания. Васерман го пускат по различно време според завичи кога имат пари за направления. Моите винаги са пускани в началото. Важели 6м, но те така или иначе се пускат след 12г.с и няма как да родиш по късно от след 6м.

# 168
Ясно.Аз предпочитам изследванията да са си в мен.
Искам да попитам и друго,къде в Русе има магазини за бременни,знаете ли?

# 169
Ясно.Аз предпочитам изследванията да са си в мен.
Искам да попитам и друго,къде в Русе има магазини за бременни,знаете ли?
Аз си купих туника, клин и сутиен от магазин , който се намира в уличката на Евас, която отива към Роял, Олимпи панов ли беше...Магазина се намира срещу този за цветя, има нощници за кърмачки,  и кърпи за баня, фирмен е на русенска фирма!

# 170
Аз си бях купила блуза за бременни от Уайкики. Все още имат намаления, така че може и да се намери нещо изгодно  Wink Иначе дънки си търсех по вторите употреби, понеже цената им на нови е умопомрачителна.

# 171
Магазин на Уайкики само в МОЛ Русе ли има?

# 172
# 173
До ''Фреша" (край халите) има магазин за кожени дрехи. Там има и щендер с дрехи за бременни. Но ми се видяха скъпи, поне на мен.

# 174
До ''Фреша" (край халите) има магазин за кожени дрехи. Там има и щендер с дрехи за бременни. Но ми се видяха скъпи, поне на мен.
То няма евтини.  Peace

# 175
Момичета,вчера бях във Варна и пазарувах от тяхната Мания,трябва да ви кажа,че няма нищо общо с нашите Мании,имаше ужасно много,хубави дрехи,за бременни си взех рокли,панталони с тумбаче и са евтини.

# 176
Здравейте извинявам се за тъпия въпрос ,но ми предстой раждане в АГ Русе ,а никога не съм ходила там...някой може ли да ми каже от къде се влиза ?

# 177
влизаш през вдигащата мантинела , която е доста преди самата болница... иии https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/995562_1 … 7&oe=5607223F ето това е входа

# 178
Благодаря  Hug

# 179
Здравейте,момичета!Ще раждам този месец,в края,със секцио при Минчева,но искам да си подсигуря и добър анестезиолог,но от тях за никои нищо не знам,може ли да ми кажете кои са добри,тъй като вече имам една манипулация в гръбначния стълб,изпатила съм си и не искам да се повтаря преживяното...

Общи условия

Активация на акаунт