Връхните дрехи се дават на мъжа Ви, другите ги носят в деня на изписването. Почти като е затвора
То и не е желателно да се излиза, да не се вкара някоя зараза, още повече в този сезон. Три, четири дни се преживяват. Багаж по принцип се носи два пъти дневно - сутрин и следобед. Има свиждане от 17.00 до 18.00 часа, но само в столовата. По принцип в стаята при бебето не е желателно да се влиза. Май важи и за ВИП стаята, предимството й е, че сте сами с бебето и имате собствено ВЦ. Преди две години беше 40 лв на ден, сега нямам идея. Ако ходите за запис на тонове, във фоайето има ценоразпис.
Кафе си вземах от машината на 1 етаж до рецепцията, за хапване ми носеха близките. През другото време използвах да си чета книга, да ровя в нета или да си почивам. Между кърменията
Хич не са ми трябвали роднини да ми висят на главата. Но за без пари толкова. Аз съм доволна. Не виждам какво толкова имат да правят близките при току що родила жена и бебе, но хората сме различни, затова е хубаво, че вече има избор - проучете условията в Медика. Важен е резултатът - здраво бебе, спокойна майка.

Другото минава и заминава. Препоръчани теми