Добро утро мили момичета,

Здравейте Марта, Аурелия, Мариана, Марица, Барисеа, Вили.

Да повторим вчерашния ден, вярвам, че нямате нищо против.

Лека и успешна сряда с любимата ми картинка от МСП.
Първо добро утро, но да знаете, че нещата хич не вървят на добре. Откакто излезе този филм и съм се омотала в трейлъри, откъси, снимки, гифчета, статии и прочие като пате в кълчища, откакто ходя като напушен гимназист, сънувам лоши работи! Вместо романтични сцени, висящи легълца, дългокоси видения и прочие, онази вечер сънувах, че се давя
(А мога да плувам от дете! Даже съм се състезавала.), а тази нощ - че прегръщам ледени хора.
Не е на добре работата, казвам ви!
Ако продължава така, ще трябва да изляза в болнични. Помагайте, ако знаете средство за коригиране на сънища! Please! 
))
)
Първо добро утро, но да знаете, че нещата хич не вървят на добре. Откакто излезе този филм и съм се омотала в трейлъри, откъси, снимки, гифчета, статии и прочие като пате в кълчища, откакто ходя като напушен гимназист, сънувам лоши работи! Вместо романтични сцени, висящи легълца, дългокоси видения и прочие, онази вечер сънувах, че се давя
(А мога да плувам от дете! Даже съм се състезавала.), а тази нощ - че прегръщам ледени хора.
Не е на добре работата, казвам ви!
Ако продължава така, ще трябва да изляза в болнични. Помагайте, ако знаете средство за коригиране на сънища! Please! 
))
Мерси, Марица!
Значи викаш... клин клин избива.
Ще пробвам тогава.
)) Ти страдаш от предозиране, аз страдах от абстиненция.
Не питай какви филми съм сънувала, докато нямах достъп до интернет.
) Единственото средство за преодоляване на негативните ефекти е още от всичко, съдържащо Енгин. И то - по много!
))
Няма лечебно средство, което да може да се сравнява с този глас, четящ поезия... 

Това е нашето съвремие. И затова е филмът. Затова той е повече от любовна история. Освен това, както Текин не умее да се справя с пошлото в деня, така Ейлюл не умее да се справя с любовта. Тя е жестока, но и уплашена. Да бъде с Текин означава, че трябва да промени коренно живота си, всичко, с което е отрасла, всичко, с което е свикнала. Все едно да те захвърлят в абсолютно непозната среда... всеки би се уплашил... Казах вече - тя също е като малко дете, което се забавлява на воля в магазина с играчки... а после плаче, че любимата играчка е счупена... Какъв ще е краят за нея мога да позная едва, когато изгледам филма... Дали ще открие поуката и ще надрасне детинския си егоизъм, или ще отхвърли наученото и ще продължи по старому, не знам... 

, мисля, че всички тук си казваме: "Ех, да бях на мястото на Ейлюл!"
И тъй като е егоистична натура, мисли първо и предимно за себе си, докато не научава за смъртта му, тя изобщо не си дава сметка, че този път е било различно. Катастрофата, амнезията, връщането на спомените - всичко това й отваря очите за истината. Но за съжаление на всички ни е късно.
Иначе напълно споделям чувствата ти!
Няма да снимат Енгин, я! Говоря за тези снимки off frame (зад кадър), а не кадрите от филма - там те снимат каквото им нареди режисьорът.

Защото това е нейната история. Ще говори с родители, приятели, ще се щура сама из острова... Текин/Енгин пак ще бъде в по-малки от желаните от нас количества. Но пък качеството ще ни задоволи.
Препоръчани теми