Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
# 316

Ооох, повторила съм Praynig Praynig Praynig

# 317
# 318
# 319
# 320

Wink Веселяк е комисаря... Simple Smile))
Тук, за разлике от премиерата просто е разхлабил вратовръзката. Simple Smile))) Що да му пречи? Simple Smile)

# 321
# 322
# 323
# 324
# 325
# 326
При последния кадър ми изплува мисълта"сблъсъка на титаните"Веднага прехвръкнаха искри.

# 327
ValentinaP
„Ако Ейлюл не беше изпуснала своя шанс и беше оценила чистотата и искреността на Текин, как щяха да заживеят заедно? Той ли щеше да отиде в нейния луксозен апартамент, или тя щеше да остане на острова?“
И на мен този въпрос ми изникна. Според мен тук има място за дискусия дали са един за друг. Обективно погледнато не са. Но според мен,ако двама души са приятели и партньори,дори да не са влюбени, те ще намерят начин да са заедно, макар и само събота и неделя. Мисля, че в такъв случай, ако Тек й дава крила, от които тя има нужда, ще се виждат събота и неделя или някой от тях ще се откаже от досегашния си живот, за да са заедно. Какъв ще е компромисът зависи кой колко има нужда от другия. Но  това изисква споделена любов.

Barisea
„Осъзнал е, че светът не се отнася много добре с него и е направил най-доброто което се е сетил, за да се защити от повече страдания. Това не е ли доказателство за любов към себе си? „
Така погледнато е доказателство да,. Обаче изниква  въпросът дали той е щастлив в живота си. Явно не е, щом така безумно има нужда от Ейлюл. За мен любовта означава да можеш и сам, но да си по-щастлив с другия.

„Детето просто не притежава умения, инструменти, знания, за да се предпази. Нещо подобно е и с Тек.“
Да, точно така, Тек просто не може да се справи със тежкото влюбване. Има нужда от психологическа помощ. Щом не всеки нещастно влюбен се самоубива, значи това е психологическа криза, която трябва да се преодолее с помощ, а не доказателство за голяма любов.

„Егоистите не са виновни, че са егоисти; виновни са жертвите на егоизма им.“
Може да звучи грозно, но точно Тек  си е виновен. Другите може да са жестоки, може да са лилостиви и тн. Неговата задача в живота е да се пази от лошите, а не да чака  някой друг да го пази. Аз мислех като теб преди, но вече не.  Иначе животът щеше да е твърде сложен-някой да се грижи за някой друг. Природата го е създала всеки да се грижи за себе си и за тези, които се грижат за него. Иначе е прекалено неясно кой кого. Не че аз съм против да се помага, но това е личен избор и не можем да се сърдим на някой, ако не се грижи за нас, може само да му благодарим, че се грижи. Ако някой ни направи лошо, то тогава си има полиция и съд. Не казвам, че  жертвите на престъпления са виновни. Престъпниците се съдят, а аз говоря за наранените чувства в живота.

„Той е жертва - на Ейлюл, на лекомислието и детинската й жестокост, на обществото и ценностната му система.“
Не Ейлюл е виновна, ако е с открити карти към него. Ако се прави на влюбена, то тогава той има право да й се сърди. Аз на негово място щях да спра да я обичам в момента, в който разбера, че се подиграва с чувствата ми, Това отвръщава и не може ако се обичаш, да допуснеш такава подигравка.

# 328

Е просто е умопомрачителен комисарят...  ooooh! Heart Eyes

# 329

Общи условия

Активация на акаунт